icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

michaelamia1902
4. dec 2012

@denask1234 gratulujem 😉

denask1234
4. dec 2012

Moje dietatko by sa malo narodit 3.jula ako som písala a hroooozne sa tesime 🙂 ....ja uz ma aj knizku a chcela by som vediet ako velka je fazulka tych co su ako ja v 9,10 tyzdni...

jansu29
4. dec 2012

denask1234 gratulujem 😉 ja som v 9tt, ale na merania ideme az o dva tyzdne, ked sme boli na prvom mal nas cervicek len zopar milimetrov 😀

jamgurmi
4. dec 2012

my ideme 14.12 na control, takze dufame ze dostaneme aj knizku, uz. 🙂 a ze bude aj nejake foto. no ako by to vyzeralo ze fotograf a nema fotku od zaciatku no ne? 🙂)

denask1234
5. dec 2012

@jamgurmi ahoj,tak to uz urcite bude aj knizka 🙂 .....ja idem teraz az na zaciatku januara a tiez chcem foto....moje ma teraz 2cm 🙂

denask1234
5. dec 2012

@michaelamia1902 ja gratulujem taktiez a zároven aj dakujem

deniska84
7. dec 2012

ahojte...ja som v 6TT a termin mam koncom jula zaciatkom augusta...mate aj vy niektora problem so zaludkom?tiez vas pobolieva?mna dost a cely den a rano mi je na vracanie...mate s tym niektora skusenost?

zuzulik51
7. dec 2012

@deniska84 ano, ja mam to iste a som v 7tt. vracat zatial nevraciam ale mam zaludok pekne na vode a este ma aj boli podbrusko - sa ti roztahuje 🙂 ja dufam, ze to vracanie ani nepride 🙂 😠

lulu939075
7. dec 2012

@deniska84 Ahoj velmi dobre na to je ked hned rano vstanes daj si piskotku dve, maj ich pripravene vedla stoliku. 😉

Tak girls ja idem vo štvrtok k Dr. tak dufam že budem už mat nejaké info o miminku a hlavne už chcem knižkuuuu 😀

kacenocka1
10. dec 2012

caute dlhšie som tu nebola, čo máte nové? Ako to prežívate? Ja sa nespoznávam, strááášne unavená takmer stále. Včera v noci som sa trochu vyľakala, v noci ma zobudili 2 x strsšné krče v bruchu v oblasti žalúdka, normálne som musela sadnúť a predýchavať asi 5 minút - potom to samé prešlo...asi o hodinu znovu to isté . potom do rána už nič...máte niekto podobné skúsenosti? Čo to môže byť?

kacenocka1
10. dec 2012

@deniska84 ahoj ja to mam od 5 tt stale (teraz som v 10tom), najlepsie je jest kazde 2 hodiny male davky jedla, dokonca aj pred spanim pripadne v noci si nieco zobnut - suchy rozok, piskotku...cokolvek... mne to v celku pomaha, aspon rano mi nieje tak zle...a este mam prave opacnu skusenost - vecer ked uz ide na mna unava sa mi dost pohorsi... ja aj pravidelne zvraciam ale chvalabohu len raz za par dni (3-4). oddych, pravdelna strava (aj ked ja mam strasne nechutenstvo) ale nasla som sposob ako si to trosku zjemnit tie priznaky...

candiss
10. dec 2012

Čaute babenky tak ja som si test spravila v nedeľu a sú na ňom dve krásne červené čiaročky , bábätko je neplánované prekvapenie , zajtra idem na vyšetrenie takže budem vedieť viac .. ešte to ani otecko neviem , chcem si byť 100% istá .. už mi je celí týždeň nevoľno ,a trošku ma pobolieva bruško , ale vraj to len ten malí zázrak rastie .. tak dúfam že bude všetko fájn .. držte palce 🙂 Termín by som mala mať ku koncu júla .. 🙂

marianna_c_
11. dec 2012

@deniska84
@zuzulik51
@kacenocka1 ahojte dievcata, tiez sa k vam pridavam, som 9 tt a termin mame zatial predbezne 12. jula, lebo male bolo mrnavucke a mam nepravidelnu MS tak vraj v 10 tt sa urci presnejsie 🙂 Chcem sa len spytat ci vam byva tiez este stale zle??? Lebo mne ano, a niekedy som taka unavena uz z toho, ze sa nevladzem ani hybat :-/ vcera som vecer aj vracala a najhorsie bolo ze aj dnes rano...mne nepomaha ani suchar rano v posteli, a ked pride vecer je mi dost zle ☹ Dr. povedala, ze to je normalne, poradila mi homeopatika, ale minule aj tie skoncili v zachode... co robite s tymi nevolnostami? Mne pri prvom nebolo az tak brutalne, dalo sa to vydrzat aj do roboty som chodila a teraz som rada, ze idem s malym len na nakup do mesta a staci 🙂 ako ste na tom vy?

petra_12
11. dec 2012

@marianna_c_ mne tie homeopatiká pomáhajú, ale nie hneď prva dávka, ale druhá uz áno. Potom je vzdy lepšie. Cocupine

marianna_c_
11. dec 2012

@petra_12 ano, aj ja mam cocculline,ale ako to uzivas, ak mi mozes poradit? hned rano, alebo kedy? vdaka za kazdu radu 🙂

deniska84
11. dec 2012

caute..ja som teraz v 7TT zhruba a stale mi je nevolno,ale zatim som vyvratila jedlo iba raz...vacsinou ma iba napina a musim tiez casto jest inak su tie bolesti zaludka neprijemnejsie,castejsie chodim mocit,mam stale citlive prsia...skusala som aj coca colu lebo som dost pocula ze to pomaha ale ja taky pocit zatim nemam..stale mi je nanic a hlavne teda vecer...ako nahle si ladnem vecer k telke a nehybem sa je to horsie a horsie...som rada ze v tom nejsom sama a viem ze aj vy prezivate taketo bolesti ktore su ale aj zaroven prijemne lebo viete ze vo vas rastie novy cloviecik..drzim vsetkym palce

aduska11
11. dec 2012

ahojte tiež patrim do tejto skupiny teda cez net mi vyšlo datum pôrodu 8 júla 2013...unava už ma nejako prešla aj bolesti hlavy ale dnes som mala rannú nevoľnosť zo zubnej pasty strašne ma to naplo ....ale inak z ničoho nemavam dúfam, že to bude len a len lepšie lebo strašne bolesti hlavy na roztrhanie.

rolak
11. dec 2012

@marianna_c_ čau,pozerám,že sme na tom rovnako! máme rovnako staré detičky,aj termín pôrodu podobný... aj mne je veľmi zle, vraciam každé ráno, žalúdok ma bolí stále,navečer je to horšie...ja som to mala aj pri prvom a bolo to ešte horšie...som tučná,a už som schudla 5 kíl...pri malej som za tri mesiace schudla 9 kíl... mne osobne nepomáha nič.... aj ja som mala pri malej cocculine,ale to sa musí nejako dlhodobejšie brať,aby to zaberalo,nie? ja mám aj čípky torecan proti zvracaniu,ale zatiaľ to zvládam bez nich....mnohým pomáhajú zázvorové tabletky.

petra_12
11. dec 2012

@marianna_c_ brala som to aj preventívne, nie len keď mi uz bolo zle, ráno pred odchodom do práce a potom rôzne počas dňa, nakúpila som vela krabiciek 🙂...mne chvála bohu tie nevoľnosti už prechadzaju, tak už ich neberiem

zuzulik51
12. dec 2012

@marianna_c_ ja teda nastastie mam akurat stavy, ze mam zaludok na vode ale zatial sa drzim a nevraciam a dufam teda, ze to nepride 🙂. jedine co mne funguje na ten zaludok je, ze skoros stale mam nieco v ustach, najradsej piskoty 🙂 a tiez pijem vela vody, nechuti mi ani caj :(. tak drzim palec, nejako to vydrz, tak dufam, ze ti to coskoro prejde 😀

candiss
13. dec 2012

@zuzulik51 Ja som mala tiež žalúdok len na vode , ale teraz je to už katastrofa , teraz už do úst nedám skoro nič 😖 Ničo zavoniam čo sa mi nepáči a utekáááám ... 😀 Ale som rada aspoň viem že som tehu :D

lulu939075
13. dec 2012

tak baby máme srdiečko, som 8tt a som definitívne júlovka, teda ak sa bábo nerozhodne ze sa chce narodit v auguste 😀

kacenocka1
13. dec 2012

@marianna_c_ Ahoj, no ja som zvracala teraz dva dni po sebe vzdy vecer...aj tak sa snazim nieco mat stale zaludku a aspon ma tak nenapina...ale teraz som navyse este aj chora, tak celkovo lezim uz 3.den v posteli a nic nerobim. Vela kamaratiek mi radilo ist na vzduch, ale to sa im povie, ta unava a tazoba zaludka je taka silna, ze sa neviem dockat kedy sa zvalim na gauc po praci alebo najlepsie rovno do postele uz kludne aj o 6tej...myslim, ze to mame dost podobne 🙂 . Vydrzime, ta radost urcite bude stat za to 🙂. Vidim, ze niektore maminky maju s tym uz skusenost, nakolko je to moje 1. tehotenstvo, tiez si necham poradit, ale zatial sa snazim vsetko zvladat bez tabletiek (hoci aj homeopatik...)

marianna_c_
13. dec 2012

@rolak
@zuzulik51
@kacenocka1 no dievcence, nic nam ine nezostava, len vydrzat, aby sme sa potom mohli tesit z nasich malych babeteniek 🙂 dufam, ze to rychlo prejde ... drzim palce vsetkym 🙂

rolak
13. dec 2012

@kacenocka1
@marianna_c_ pomáha aj zázvorový čaj,že si kúsky zázvoru zalejete prevarenou vodu a necháte trošku vyluhovať,...mne to na tú ťažobu pomáha,ale mne ten zázvor mi chuťovo moc nesadol,tak som si zatiaľ urobila len 2x. a kamoške pomáhali tictacy, mne v provm tehu tiež,teraz moc nie....
najhoršie sú tie pachy,všetko mi hrozne smrdí...

tinacarina
13. dec 2012

Ahojte tak sa pripajam k vam som v 11t+2d teda aspon podla vcerajsieho sona.Tiez som nevracala zatial,ale mam zaludok ako na vode cely den,tym ze jem pravidelne sa to trosku zmiernilo,ale tie pachy.....bleeee tie ma vzdy dostanu ☹ Mala som aj takmer cele dva tyzdne bez priznakov,co ma dost vystrasilo lebo v aprili sme o jedno drobatko prisli,ale sono ukazalo ze je vsetko ok.Tak sa snazim nestresovat a uzivat si tehotenstvo.Aj vam zelam pekne tehulkovanie.

marianna_c_
13. dec 2012

@rolak no ja som tiez zatial iba raz mala, aj dr. mi vravela ze to pomaha, ale mne pred tehu chutil a teraz akosi tiez nie a ked ho vypijem, tak sa mi creva prelievaju akoby som ho vypila liter 😀 ale ked bude moc zle urcite znova skusim, dnes som napr. po mesiaci mala znova nescu, co mi pred nedavnom strasne smrdela, ale dnes mi tak zavonala ked si ju mm uvaril, ze som neodolala 🙂

ddanuskaa
13. dec 2012

Ahojte, aj ja mám termín v júli 2013....a tiež mi je zle celý den, raz za 4 dni aj zvraciam 😒 fuj, tie nevolnosti su hrozneéééa ale pomahaju mi občas homeopatika Cocculine- treba ich brať častejsie, dávam si 2 tabl. niekolko krat do dna a ked pride zvracanie dám si čípky Torecan (ale to uz ked je naozaj najhorsie). Už čakám kedy bude januar a prvý trimester bude za mnou, lebo tehulkovanie si zatial vôbec neužívam 😒

rolak
13. dec 2012

@marianna_c_ ja som z neho tiež dokázala len párkrát odchlipnúť,ale pomohlo mi to,lenže len na chvíľu...

candiss
13. dec 2012

@ddanuskaa Ja beriem tiež ten Torecan (tabletky ) hoci mi ho dokotrka dala už v utorok , dneska som si brala prvú tabletku lebo som bola frajerka že snáď to zvládnem aj bez toho , ale asi nie .. tak som ju dneska ráno užila a aj ked to nebolo úplne bez nevoľnosti , bolo to podstatne lepšie ako bez nich .