Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
Ahojte baby,môžem sa k vám pridať? 🙂
Vitaj 🙂
@katulicek ahoj🙂
ahojte...taktiež sa k vám rada pridám. Ja mám termín 11.jula....už sa veľmi teším...
všetko dobré vám všetkým do Nového "nášho" roku a našich babätiek prajem 😉 nech ste všetky zdravučké aj s bábätkami 😉
Ahojte babenky aj ja budem julova 🙂 uz sa tesim som 11 tyz.
Mozem sa pridat ?? 🙂
@zuzulik51 genton v bratislave na lekarskej fakulte,
@zuzulik51 teda www.geneton.sk cena 85 eur
@candiss www.geneton.sk 85 eur
Ahoj baby pridavam sa k vám som tu nová a my mame termín 15 júla 2013 a tešíme sa :D 🙂
@26lenka6 práve aj ja mam citlivý žalúdok a moja mamina mala divoké tehotentvo, tak môžme byť rady 🙂 mne zmenili termín, a už si myslím, že nezmenia, lebo mi to sedí. Vám zle vypočítali? či si myslíš ty že inokedy? Bruško už začína byť vidno trošku, nezapnem rifle asi 2cm, tak snáď to ešte takto vydrží chvíľku, a čo ty?
@gemini255 ja som schudla 7kg takže mne sú ešte tie veci čo som nosila veľké takže nemusím zatial kupovať väčšie veci. Dorastiem do toho čo mám a potom pôjdem na nákupy. Neviem, myslím si že sa to zmení. Rátal mi to ako pravidelný menzes ale ja som mala ovulku až na 20DC tak myslím že tam sa to posunie ale uvidíme ako bude bábo rásť lebo sa to potom počíta podľa veľkosti plodu nie? hoci na poslednej poradni som bola 8+6 a bábo zodpovedalo 8+3 tak neviem, mám v tom chaos. Ale to je jedno, kedy bude, vtedy bude ale hlavne že bude 🙂
Ahojte! Necaka tu niektora dvojicky? Predavam kocik Easywalker duo 2010 Black v maximalnej vybave, vratane autosedaciek Cybex vo vybornom stave. Volny od aprila 2013. Ak viete o niekom, kto by mohol mat zaujem, poslite info dalej. Dakujem!
Ahojte tehulky, mozem sa pridat? Termin mam podla ultrazvuku 14.7.
Michaelamia1902, gratulujem ku krasnemu babatenku! A mozes ma, prosim ta, pridat aj do sukromky? dik
Zdraviim vsetky tehulky, rada by som sa pridala.Termin mam 21.7.2013. Tesiiiime sa.
Ahojte,tiez sa pridavam,termin mam 18.7.2013:-)
caute baby, pridavam sa do klubu 🙂 Termin by som mala mat 5.jula 2013. Je tu niekto zo Ziliny? 🙂
je tu niekto z Kosice-okolie???
caute baby, uz ste aj nieco nakupili alebo este cakate? ja zatial pozeram po kociku a postielke. neviem vydrzat, by som nieco uz kupila, len som este len v 11 tt. 😀
Ahojte, baby, rada by som sa k vám pridať, všetkým vám želám príjemné tehotenstvá a nech je všetko OK!!! 🙂
ahojte neviete niekto co to znamena NT v 10-13. tt je to v knizke a ked som bola na sone povedal ze este je skoro ze mi to nebude robit a som uz v 12. tt
@katarinabernathova nt je sijove prejasnenie - kvapalina v siji babatka. Vacsina deti to ma do 3 mm,pokial je to viac,moze to byt symbolom downovho syndromu alebo nejakej genetickej vady plodu
dakujem...jaaaaj no ale lepsie bolo asi nevediet co to je teraz sa budem bat...
@katarinabernathova neboj,povedz si,ze Tvoje babo je zdrave a ono urcite zdrave bude 🙂

@marthuska Ahoj ja som z petrzalky 😀