icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

katarinabernathova
16. jan 2013

@pasad dakujem za povzbudzujuce slova pomohli mi...tak toho cisarskeho sa nebojim to by bolo v pohode...🙂

pasad
16. jan 2013

@katarinabernathova nemas zac, ver to najtazsie mas uz za sebou - prvy trimester. keby cokolvek, pis kludne do spravy 😉 lekari vedia niekedy vystrasit, tak isto ako aj niektore fora. mne vcera moj gynekolog povedal, ze za celu jeho prax sa ziadnej tehulke s myomom, ani tehulke po predchadzajucej operacii myomu nic vazne nestalo, iba boli sledovane castejsie cez usg a niektore porodili cisarskym, co dnes fakt nie je nic strasne, ved niektore zienky si to uz ziadaju dokonca dobrovolne, lebo nechcu kvoli bolesti prirodzenym sposobom. takze drzime si prsty 😉

michaelamia1902
16. jan 2013

@levandulka7 pridala som ta

rolak
16. jan 2013

@katarinabernathova ja mam myom,mala som ho aj pri prvom tehu. Dokonca bol spojeny s placentou,akurat som mala asi v 18tt krce vraj kvoli tomu,ze myom je pevny a tazsie sa kvoli tomu roztahovala maternica. Davali mi tyzden magneziove infuzie a odvtedy som nevedela,ze som tehu. Teraz sa zas zvacsuje,to v tehu zvykne,ale nijako nesuvisi s mimcon. Prvu som mala sekciu a dufam, ze aj teraz bude taka ista perfetna sekcia,ja si prvy porod neskutocne pochvalujem.

katarinabernathova
16. jan 2013

no ja beriem magne B6 to nieje asi to iste ako magnezium ci??a je vobec vhodne aby som ho uzivala dal mi ho doktor aby mi nebolo zle a okrem toho beriem este aj vitaminy calibrum babyplan mozem to v pohode brat??

denka1
16. jan 2013

Mne pri 4 tehotenstve ,co je teraz, zistili,ze mam placenta previa marginalis a tiez som sa vela docitala,ale moji Dr to moc neriesia a vobec ma nestrasia,ako tu niektore fora,takze je lepsie niekedy necitat a nestresovat sa🙂Necitam,nestresujem a je mi lepsie🙂Tehotenstvo si treba uzivat...

typa
17. jan 2013

@denka1 ja som mala doteraz pl.previa totalis a uz sa mi vytiahla hore. Krpec ju potiahol 🙂

denka1
17. jan 2013

Boze ,tak gratulujem,ja tiez dufam,ze sa vytiahne...Sice tak kazdy 4-5 den spinim,ale stale dufam,ze to bude ok🙂Ty si mala horsie,teraz si ma potesila,lebo opat spinim,tak som kludnejsia.Ale pojdem sa ukazat mojej Dr,pre istotu...

romanula
17. jan 2013

@katarinabernathova ahoj vcera jsem pridavala diskuzi na tohle tema, nasli mi na kontrole myom jsem v 16 tt a je 4 cm velky a za tri tydny hodne narost, strasne jsem se vylekala, tak jako ty, vsude jsem jen cetla potrat predcany porod, nic o tom jestli se da operovat aniz by se neco stalo s bambulkou.... ale maminy tady me nejak uklidnily, vice mi tam napsalo ze je to v pohode, ze to taky mely a nic se nestalo, takze jsem se uklidnila, za coz jim hrozne dekuju, a zacala jsem mu rikat dvojce.... moje doktorka mi nic na to nedala nerekla, jen ze se to bude hlidat. Po pravde kdyz mi to rekla byla jsem v takovem soku ze jsem ani nevedela na co se ji mam zeptat.... takze jsem se na nic neptala ale my to zvladneme neboj

katarinabernathova
17. jan 2013

@romanula ani mne na to nic nedali len povedal ze to bude sledovat bala som sa toho co tonje ale musela som sa drzat nad vodou lebo moj drahy bol s toho este viac vedla ako ja...teraz je uz dobre uz sanaz tak nebojim hovorim si ze to zvladneme a bude vsetko ok...y

rolak
17. jan 2013

@romanula
@katarinabernathova ty brdo, baby, vy to tak prezivate... Ja ten myom vobec neriesim... Teraz je v lepsej polohe ako pri prvom,tak sa uz nebojim ani tolko co predtym,snad sa nic zle nestane. Magne B6 je magnesium,zabranuje pripadnym krcom, aj mne ho odporucil doki,ale zatial ho neberiem. Drzim nam vsetkym palce!!!!

silvinka78
17. jan 2013

Ahojt
e damy,ja sa pripajam,mame termin 15 jula.

hannah47
18. jan 2013

niekto z NZ?

hermani
19. jan 2013

pekny den dievcata,smiem sa pridat? 5.jul cca...mam otatocku ohladom prirastku na vahy doposial -do 17tt u tych,kt. nebyva zle...dakujem...a tiez,ci vam uz vyskocilo brusino...dakujem

denask1234
20. jan 2013

@hermani no ja mam uz skoro 5 kg navyse a aj bruško už vidiet🙂))

tabea5
20. jan 2013

@michaelamia1902 Pridaj ma do sukromky, prosim. Termin mam 14. 7. A este raz gratulujem ku krasnemu babatku na ultrazvuku. Je nadherne!
Inak, aj mne uz riadne vyskocilo brusko. Vsetky rifle ma tlacia. Pribrala som asi 2 kg. Ale prsia mi zatial moc nenarastli - skoda. Mam ich dost malinkeee!

michaelamia1902
20. jan 2013

@tabea5 gratulujem k tehu 😉
pridala som ta

mrsinka
21. jan 2013

@hermani Ahoj, ja mam termin zatial 4.jula, pribrala som skoro 3 kila a brusko mi uz zacina byt vidiet 🙂 Prsia sa mi zatial zvacsili o jedno cislo, tak uvidime ako to bude pokracovat. 🙂 Ty si kolko pribrala a co brusko?

mrsinka
21. jan 2013

@michaelamia1902 ahoj 🙂 prosim ta v sukromke sa preberaju nejake ine temy? na co je to dobre? som tu nova, este sa len orientujem 🙂

mrsinka
21. jan 2013

Baby uz uvazujete nad kocikmi alebo inym mimi-prislusenstvom? 🙂 Kedy zacnete nieco kupovat? 😉

zuzulik51
21. jan 2013

@mrsinka ahoj, ja uz pozeram, nech mam vybrate skor a kupovat asi budem az v maji 🙂

mrsinka
21. jan 2013

@zuzulik51 ahoj 🙂 ja tiez tak nejak, zatial len vyhladavam na nete nejake vychytavky okolo kocikov aby som vedela co potom niekedy v maji kupime 🙂 Juj ale najradsej by som to kupovala uz teraz! 😵

michaelamia1902
21. jan 2013

@mrsinka ano pise sa tam ine a hlavny rozdiel je v tom ze tuto temu moze citat kazdy a sukromnu len clenovia

mrsinka
21. jan 2013

@michaelamia1902 ahaa dakujem za vysvetlenie 🙂 a pridala by si ma k vam? 🙂

nela22
21. jan 2013

ahojte,tiez by som sa k vam chcela pridat,termin mam 11.jula.mala by som otazocku ste uz po skriningu?mate uz vysledky,ja na ne cakam,mali by byt tento stvrtok,mam trochu strach aby bolo vsetko ok.

mrsinka
21. jan 2013

@nela22 ahoj ja uz mam tiez po vsetych testoch a cakam na vysledky, budu 30.1. takze si este chvilu pockam. Drzim ti palce vo stvrtok! Verim ze bude vsetko ok 😉

macus44
21. jan 2013

Ahojte...pridávam sa konečne dnes nám určili aj ten nejaký predbežný termínik (20.7.)

katarinabernathova
21. jan 2013

Baby co je to ten skroning?kedy sabto robi?

hermani
21. jan 2013

@denask1234
jee,to je mile,ked uz aj brusino,mne len tak tak...vecer..a cakas prve babo?

hermani
21. jan 2013

@mrsinka,mne sa zatial nalepilo 1kg a pol,ale ja nie som taky modelkovsky typ,cize asi si babanko malo odkial brat :D..a bruso konecne trosku..a citis uz pohyby?