Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@katarinabernathova nemas zac, ver to najtazsie mas uz za sebou - prvy trimester. keby cokolvek, pis kludne do spravy 😉 lekari vedia niekedy vystrasit, tak isto ako aj niektore fora. mne vcera moj gynekolog povedal, ze za celu jeho prax sa ziadnej tehulke s myomom, ani tehulke po predchadzajucej operacii myomu nic vazne nestalo, iba boli sledovane castejsie cez usg a niektore porodili cisarskym, co dnes fakt nie je nic strasne, ved niektore zienky si to uz ziadaju dokonca dobrovolne, lebo nechcu kvoli bolesti prirodzenym sposobom. takze drzime si prsty 😉
@levandulka7 pridala som ta
@katarinabernathova ja mam myom,mala som ho aj pri prvom tehu. Dokonca bol spojeny s placentou,akurat som mala asi v 18tt krce vraj kvoli tomu,ze myom je pevny a tazsie sa kvoli tomu roztahovala maternica. Davali mi tyzden magneziove infuzie a odvtedy som nevedela,ze som tehu. Teraz sa zas zvacsuje,to v tehu zvykne,ale nijako nesuvisi s mimcon. Prvu som mala sekciu a dufam, ze aj teraz bude taka ista perfetna sekcia,ja si prvy porod neskutocne pochvalujem.
no ja beriem magne B6 to nieje asi to iste ako magnezium ci??a je vobec vhodne aby som ho uzivala dal mi ho doktor aby mi nebolo zle a okrem toho beriem este aj vitaminy calibrum babyplan mozem to v pohode brat??
Mne pri 4 tehotenstve ,co je teraz, zistili,ze mam placenta previa marginalis a tiez som sa vela docitala,ale moji Dr to moc neriesia a vobec ma nestrasia,ako tu niektore fora,takze je lepsie niekedy necitat a nestresovat sa🙂Necitam,nestresujem a je mi lepsie🙂Tehotenstvo si treba uzivat...
Boze ,tak gratulujem,ja tiez dufam,ze sa vytiahne...Sice tak kazdy 4-5 den spinim,ale stale dufam,ze to bude ok🙂Ty si mala horsie,teraz si ma potesila,lebo opat spinim,tak som kludnejsia.Ale pojdem sa ukazat mojej Dr,pre istotu...
@katarinabernathova ahoj vcera jsem pridavala diskuzi na tohle tema, nasli mi na kontrole myom jsem v 16 tt a je 4 cm velky a za tri tydny hodne narost, strasne jsem se vylekala, tak jako ty, vsude jsem jen cetla potrat predcany porod, nic o tom jestli se da operovat aniz by se neco stalo s bambulkou.... ale maminy tady me nejak uklidnily, vice mi tam napsalo ze je to v pohode, ze to taky mely a nic se nestalo, takze jsem se uklidnila, za coz jim hrozne dekuju, a zacala jsem mu rikat dvojce.... moje doktorka mi nic na to nedala nerekla, jen ze se to bude hlidat. Po pravde kdyz mi to rekla byla jsem v takovem soku ze jsem ani nevedela na co se ji mam zeptat.... takze jsem se na nic neptala ale my to zvladneme neboj
@romanula ani mne na to nic nedali len povedal ze to bude sledovat bala som sa toho co tonje ale musela som sa drzat nad vodou lebo moj drahy bol s toho este viac vedla ako ja...teraz je uz dobre uz sanaz tak nebojim hovorim si ze to zvladneme a bude vsetko ok...y
@romanula
@katarinabernathova ty brdo, baby, vy to tak prezivate... Ja ten myom vobec neriesim... Teraz je v lepsej polohe ako pri prvom,tak sa uz nebojim ani tolko co predtym,snad sa nic zle nestane. Magne B6 je magnesium,zabranuje pripadnym krcom, aj mne ho odporucil doki,ale zatial ho neberiem. Drzim nam vsetkym palce!!!!
Ahojt
e damy,ja sa pripajam,mame termin 15 jula.
niekto z NZ?
pekny den dievcata,smiem sa pridat? 5.jul cca...mam otatocku ohladom prirastku na vahy doposial -do 17tt u tych,kt. nebyva zle...dakujem...a tiez,ci vam uz vyskocilo brusino...dakujem
@hermani no ja mam uz skoro 5 kg navyse a aj bruško už vidiet🙂))
@michaelamia1902 Pridaj ma do sukromky, prosim. Termin mam 14. 7. A este raz gratulujem ku krasnemu babatku na ultrazvuku. Je nadherne!
Inak, aj mne uz riadne vyskocilo brusko. Vsetky rifle ma tlacia. Pribrala som asi 2 kg. Ale prsia mi zatial moc nenarastli - skoda. Mam ich dost malinkeee!
@tabea5 gratulujem k tehu 😉
pridala som ta
@michaelamia1902 ahoj 🙂 prosim ta v sukromke sa preberaju nejake ine temy? na co je to dobre? som tu nova, este sa len orientujem 🙂
Baby uz uvazujete nad kocikmi alebo inym mimi-prislusenstvom? 🙂 Kedy zacnete nieco kupovat? 😉
@mrsinka ano pise sa tam ine a hlavny rozdiel je v tom ze tuto temu moze citat kazdy a sukromnu len clenovia
@michaelamia1902 ahaa dakujem za vysvetlenie 🙂 a pridala by si ma k vam? 🙂
ahojte,tiez by som sa k vam chcela pridat,termin mam 11.jula.mala by som otazocku ste uz po skriningu?mate uz vysledky,ja na ne cakam,mali by byt tento stvrtok,mam trochu strach aby bolo vsetko ok.
Ahojte...pridávam sa konečne dnes nám určili aj ten nejaký predbežný termínik (20.7.)
Baby co je to ten skroning?kedy sabto robi?
@denask1234
jee,to je mile,ked uz aj brusino,mne len tak tak...vecer..a cakas prve babo?

@pasad dakujem za povzbudzujuce slova pomohli mi...tak toho cisarskeho sa nebojim to by bolo v pohode...🙂