Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
KOCKY aj vy ste take strašne unaveníe? Ja celé dni zivam a večer po šiestej som už hotová teraz zaspavam pri telke. A začal mi už aj taký tehotensky hlien čo ma trochu ukludnilo lebo pri prvom tehu som to mala hneď od vymeskanej MS a teraz to mám len tretí Den.
@alzbeta828 prveho som mala 4.jula 🙂 Ale ten sa nechal 8 dni prenášať, pôvodne mal byť 26.júna. Tak trochu dúfam, že aj teraz budem trochu prenášať, strašne by som chcela s Riskom osláviť 2.narodeninky....
@michaelamia1902 aj ja som strašne unavená stale, čo ma vsak za následok možno to, že môjmu malému idú teraz očné zuby a v noci sa tak minimálne raz za hodinu budí.
Kokso baby, ja si len stale hovorím, ako ja prežijem toto tehotenstvo 🙂 Pri prvom som každú noc 9 hodín spala, chodila som s mm na dlhé kludne prechádzky, nenosila som absolútne žiadne bremena.... Teraz spim tak max 6 hodín za noc, prechádzky vyzerajú asi tak, že moje decko uteká, ja za ním, v jednej ruke kočík a trmacam sa hlava nehlava po parku tempom atléta. A čo sa premien týka, moje 14kilove dieťa si posledné 2 týždne povedalo, že maminkina náruč je lepšia nez nohy alebo kočík a furt sa hrabe hore 🙂
@jajka81 Presne na toto som aj ja zvedava. My nastastie radi chodime peso, ale uz si nevybavim nic. Nam tiez idu ocaky, ale musim zaklopat, ze celkom v pohode. Obcas mame nejaky vystup, ale v pohode sa to da zvladnut zatial.
Jajka, maly spinka este s vami? My planujeme, ze ked mi tehu potvrdi lekarka a bude vsetko ok, premiestnime malu do svojej izbicky, aby si pomaly zvykala. A este mam dilemu, pretoze spinka v detskej postielke, ako ju naucime na klasicku postel, ked v lete budem potrebovat postielku uz pre miminko 😕
@akatka my to máme od narodenia tak, že môj muž spí v spálni a ja s Riskom v detskej izbe. Ja na valende a Risko v postielke. A asi tak od januara by som ho chcela začať učiť spinkat na tej valende. On sa totiž zo sna strašne vrti a sa plieska o tie tycky na postielke a sa na to budí. Kamoska mi vravela, že ked ho naučím na normálnu posteľ, vraj začne kludnejsie spat. No a na jar začne pri Riskovi spávať môj muž, obaja snáď uz na valende. A po narodení mimi bude malinke so mnou v spálni v detskej postielke... Taký je plán.... Risko by sám v izbe byť nemohol, on je zvyknutý, že sme pri nom.... Ale držím palce, nech sa to vám podarí....
Tak mne sa tiez objavili dve paličky 🙂 snad nam to teraz vyjde ;) mozem sa spytat, kedy ste sa objednali k dr po pozitivnom teste? Vdaka vopred!
@cirkularka ahoj super niekto s terminom ako ja 😀
@vejonkaa ja idem 16.11 k lekarke
ahojte, tak to vyzera, ze asi budem patrit k vam.. ultrazvuk nas caka 22.11 🙂
@alibabaa gratulujem, citam ako ti je zle, moja 😒 dufam ze zajtra bude lepsie
@cirkularka no to dufam aj ja.. lebo to objimanie s misou ma uz fakt prestava bavit.. 😕
@michaelamia1902 k unave, dnes som asi 5 krat zaspala na sedacke pri malej - zakazdym ma zobudila, ze este chce pustit gumi macka, bolo asi 17,30 a ja teda sedmospac nie som, pri predoslom tehu som naopak trpela nespavostou, spavala som 5-6 hodin denne, tak si to asi teraz dospim 🙂
Ahojte. Hadam sa mozem aj ja pridat. MS mi meska vyse tyzdna, vysli 3 pozitivne testy - pricom ten vcerajsi so super extra silnou druhou ciarkou. Podla teh. kalkulacky mi to vychadza na 3.7. Ku dr. chcem ist v piatok. Hadam sa netesim predcasne.
@jankapalko urcite bude vsekto ok 🙂 drzim palce a pekne tehulkovanie 🙂
@jankapalko Presne ako ja... 3 testy pozitivne, dnesny s riadnou palicou 😀 Lekarke volam zajtra, uvidime
baby a do kolkeho dna - dpo, testujete? ci az kym nepojdete k dr,? 😲 tiez som mala 3 pozit.testy, som ale len 16 dpo,tak neviem dokedy to "overovat" 🙂
@alzbeta828 ja som posledný testla 18dpo a 19 dpo som bola 2. x u Dr. Na krv na hsg lebo na 13dpo som mala nízke hcg. Zajtra idem na sono a to už bude aj srciecko. Už nemám testy takze netestujem 🙂
@michaelamia1902 a prvy krat si bola ktory dpo na tej krvi? a podla testiku si ten den mala aku silnu druhu ciarku?
sa vypytujem jak blba, ale pri prvom som to neriesila vobec,som si spravila 2 testy a potom az dr. o 2 tt a bolo 🙂
teraz je to trochu ine, lebo to malo cele take dlhsie trvanie a som aj starsia, tak nechcem nieco zanedbat 🙂
drzim palce u dr. nech srdiecko krasne bije 🙂
@alzbeta828 1.x krv 13 dpo bola nízka hodnota 2.xkrv 19dpo a bolo super už boli vidieť aj na sone malú bodku 🙂 a teraz v pondelok budem 26pdo a to už bude aj srdiecko. Kľudne saobjednaj na krv tento týždeň. Ja tiez viac stresujem teraz sme sa snažili dva roky.
ako si nastavim do pasu tt?
@alibabaa vpravo hore - moj ucet - nastavenia - tehotenstvo a rodina, ked das termin porodu malo by ti automaticky pisat tyzden 😉
@michaelamia1902 no sak toto... my sice nie az tak dlho, ale tiez to bolo par mesiacov...tak som teraz taka opatrnejsia...
no uvidim, ja sa dost tazko dostanem k lekarovi, chodim k sukr. a je dost tazke ziskat termin,tak to asi necham naraz aj s utz...snad bude vsetko ok 🙂 mala by som k nemu ist 31 dpo, tak to uz by malo byt aj srdiecko urcite vidno 🙂
drzim palce zajtra 🙂
@cirkularka vidis nepise ☹
@alibabaa a zadala si aj den? ja som zadala 7. jul 2013
@cirkularka hej zadala ☹
@alibabaa tak potom zadane mas spravne, skus sa obratit na niekoho z adminov, to bude chyba u nich v systeme
@alibabaa aha teraz som si vsimla, mas rok 2012, termin je jul 2013 🙂
Ahojte,tak sa k vam pridavam dnes som si nasla dve ciarky🙂a rano idem
gynekologovi 🙂
Babyyy! Ja tomu nerozumieeeeeeeem!!!! Prečo sa vsetky este ďalej testujete? Ja som si spravila len jeden test, vôbec neviem koľko dni dpo a ďalej som nič neriešila, chystám sa až k doktorke na krv.... Teraz ste ma úplne zmiatli :/

@mape mame rovnaky termin 😉