icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

cirkularka
2. nov 2012

@mape mame rovnaky termin 😉

michaelamia1902
2. nov 2012

KOCKY aj vy ste take strašne unaveníe? Ja celé dni zivam a večer po šiestej som už hotová teraz zaspavam pri telke. A začal mi už aj taký tehotensky hlien čo ma trochu ukludnilo lebo pri prvom tehu som to mala hneď od vymeskanej MS a teraz to mám len tretí Den.

jajka81
3. nov 2012

@alzbeta828 prveho som mala 4.jula 🙂 Ale ten sa nechal 8 dni prenášať, pôvodne mal byť 26.júna. Tak trochu dúfam, že aj teraz budem trochu prenášať, strašne by som chcela s Riskom osláviť 2.narodeninky....

jajka81
3. nov 2012

@michaelamia1902 aj ja som strašne unavená stale, čo ma vsak za následok možno to, že môjmu malému idú teraz očné zuby a v noci sa tak minimálne raz za hodinu budí.
Kokso baby, ja si len stale hovorím, ako ja prežijem toto tehotenstvo 🙂 Pri prvom som každú noc 9 hodín spala, chodila som s mm na dlhé kludne prechádzky, nenosila som absolútne žiadne bremena.... Teraz spim tak max 6 hodín za noc, prechádzky vyzerajú asi tak, že moje decko uteká, ja za ním, v jednej ruke kočík a trmacam sa hlava nehlava po parku tempom atléta. A čo sa premien týka, moje 14kilove dieťa si posledné 2 týždne povedalo, že maminkina náruč je lepšia nez nohy alebo kočík a furt sa hrabe hore 🙂

akatka
3. nov 2012

@jajka81 Presne na toto som aj ja zvedava. My nastastie radi chodime peso, ale uz si nevybavim nic. Nam tiez idu ocaky, ale musim zaklopat, ze celkom v pohode. Obcas mame nejaky vystup, ale v pohode sa to da zvladnut zatial.
Jajka, maly spinka este s vami? My planujeme, ze ked mi tehu potvrdi lekarka a bude vsetko ok, premiestnime malu do svojej izbicky, aby si pomaly zvykala. A este mam dilemu, pretoze spinka v detskej postielke, ako ju naucime na klasicku postel, ked v lete budem potrebovat postielku uz pre miminko 😕

jajka81
3. nov 2012

@akatka my to máme od narodenia tak, že môj muž spí v spálni a ja s Riskom v detskej izbe. Ja na valende a Risko v postielke. A asi tak od januara by som ho chcela začať učiť spinkat na tej valende. On sa totiž zo sna strašne vrti a sa plieska o tie tycky na postielke a sa na to budí. Kamoska mi vravela, že ked ho naučím na normálnu posteľ, vraj začne kludnejsie spat. No a na jar začne pri Riskovi spávať môj muž, obaja snáď uz na valende. A po narodení mimi bude malinke so mnou v spálni v detskej postielke... Taký je plán.... Risko by sám v izbe byť nemohol, on je zvyknutý, že sme pri nom.... Ale držím palce, nech sa to vám podarí....

vejonkaa
3. nov 2012

Tak mne sa tiez objavili dve paličky 🙂 snad nam to teraz vyjde ;) mozem sa spytat, kedy ste sa objednali k dr po pozitivnom teste? Vdaka vopred!

mape
3. nov 2012

@cirkularka ahoj super niekto s terminom ako ja 😀
@vejonkaa ja idem 16.11 k lekarke

alibabaa
3. nov 2012

ahojte, tak to vyzera, ze asi budem patrit k vam.. ultrazvuk nas caka 22.11 🙂

cirkularka
3. nov 2012

@alibabaa gratulujem, citam ako ti je zle, moja 😒 dufam ze zajtra bude lepsie

alibabaa
3. nov 2012

@cirkularka no to dufam aj ja.. lebo to objimanie s misou ma uz fakt prestava bavit.. 😕

cirkularka
3. nov 2012

@michaelamia1902 k unave, dnes som asi 5 krat zaspala na sedacke pri malej - zakazdym ma zobudila, ze este chce pustit gumi macka, bolo asi 17,30 a ja teda sedmospac nie som, pri predoslom tehu som naopak trpela nespavostou, spavala som 5-6 hodin denne, tak si to asi teraz dospim 🙂

akatka
3. nov 2012

@vejonkaa Ja cakam tyzden 🙂 Volam v pondelok 😵

jankapalko
4. nov 2012

Ahojte. Hadam sa mozem aj ja pridat. MS mi meska vyse tyzdna, vysli 3 pozitivne testy - pricom ten vcerajsi so super extra silnou druhou ciarkou. Podla teh. kalkulacky mi to vychadza na 3.7. Ku dr. chcem ist v piatok. Hadam sa netesim predcasne.

alzbeta828
4. nov 2012

@jankapalko urcite bude vsekto ok 🙂 drzim palce a pekne tehulkovanie 🙂

akatka
4. nov 2012

@jankapalko Presne ako ja... 3 testy pozitivne, dnesny s riadnou palicou 😀 Lekarke volam zajtra, uvidime

alzbeta828
4. nov 2012

baby a do kolkeho dna - dpo, testujete? ci az kym nepojdete k dr,? 😲 tiez som mala 3 pozit.testy, som ale len 16 dpo,tak neviem dokedy to "overovat" 🙂

michaelamia1902
4. nov 2012

@alzbeta828 ja som posledný testla 18dpo a 19 dpo som bola 2. x u Dr. Na krv na hsg lebo na 13dpo som mala nízke hcg. Zajtra idem na sono a to už bude aj srciecko. Už nemám testy takze netestujem 🙂

alzbeta828
4. nov 2012

@michaelamia1902 a prvy krat si bola ktory dpo na tej krvi? a podla testiku si ten den mala aku silnu druhu ciarku?
sa vypytujem jak blba, ale pri prvom som to neriesila vobec,som si spravila 2 testy a potom az dr. o 2 tt a bolo 🙂
teraz je to trochu ine, lebo to malo cele take dlhsie trvanie a som aj starsia, tak nechcem nieco zanedbat 🙂
drzim palce u dr. nech srdiecko krasne bije 🙂

michaelamia1902
4. nov 2012

@alzbeta828 1.x krv 13 dpo bola nízka hodnota 2.xkrv 19dpo a bolo super už boli vidieť aj na sone malú bodku 🙂 a teraz v pondelok budem 26pdo a to už bude aj srdiecko. Kľudne saobjednaj na krv tento týždeň. Ja tiez viac stresujem teraz sme sa snažili dva roky.

alibabaa
4. nov 2012

ako si nastavim do pasu tt?

cirkularka
4. nov 2012

@alibabaa vpravo hore - moj ucet - nastavenia - tehotenstvo a rodina, ked das termin porodu malo by ti automaticky pisat tyzden 😉

alzbeta828
4. nov 2012

@michaelamia1902 no sak toto... my sice nie az tak dlho, ale tiez to bolo par mesiacov...tak som teraz taka opatrnejsia...
no uvidim, ja sa dost tazko dostanem k lekarovi, chodim k sukr. a je dost tazke ziskat termin,tak to asi necham naraz aj s utz...snad bude vsetko ok 🙂 mala by som k nemu ist 31 dpo, tak to uz by malo byt aj srdiecko urcite vidno 🙂
drzim palce zajtra 🙂

alibabaa
4. nov 2012

@cirkularka vidis nepise ☹

cirkularka
4. nov 2012

@alibabaa a zadala si aj den? ja som zadala 7. jul 2013

alibabaa
4. nov 2012

@cirkularka hej zadala ☹

cirkularka
4. nov 2012

@alibabaa tak potom zadane mas spravne, skus sa obratit na niekoho z adminov, to bude chyba u nich v systeme

cirkularka
4. nov 2012

@alibabaa aha teraz som si vsimla, mas rok 2012, termin je jul 2013 🙂

lubenka96
4. nov 2012

Ahojte,tak sa k vam pridavam dnes som si nasla dve ciarky🙂a rano idem
gynekologovi 🙂

jajka81
5. nov 2012

Babyyy! Ja tomu nerozumieeeeeeeem!!!! Prečo sa vsetky este ďalej testujete? Ja som si spravila len jeden test, vôbec neviem koľko dni dpo a ďalej som nič neriešila, chystám sa až k doktorke na krv.... Teraz ste ma úplne zmiatli :/