Termín pôrodu júl 2015
Ahojte kočky, ak máte termín pôrodu v júli 2015 šup šup sem 🙂
@wevi_ tak mi mame zatial len objednanu detsku izbu a verim ze 25.2 sa konecne dozvieme,ci to bude chlapec,alebo dievcatko 🙂 a potom sa vrhneme na vybavicku
Ahojte baby som 18 tt pred 2 dňami som mala poradnu ale nevedeli pozriet čo budeme mať? Vam sa už ukazalo malé..? Prijemne tehu prajem..
Bude to chlapec 🙂 velmi sa tesime...
@ashanty011 ahoj pridala som ta...
tu je link
@wevi_ a nad ktorym kocikom rozmyslate? My sa nevieme nejako rozhodnut
@skrutkovac aj my cakame chlapca, kocik este vyhliadnuty nemame, uvazujeme aj nad Polskom, vela mamiciek chvali, tak aspon postielku by sme chceli tam
Pridávam sa k vám do júločiatok 🙂
ahojte,možem tiež poprosiť o pridanie 🙂
@wevi_ Jeej,gratulujem🙂 tak uz mozete chlapcenske vecicky kupovat🙂 ja zase rozmyslam,ze investujeme do kocika,aby
co-to vydrzal,ale velmi dolezite slovo bude mat draha🙂 ja vyberam podla parametrov a draha podla vyzoru🙂
ahojte baby 🙂 taktiež čakáme bábo a náš drobček má prísť k nám 9.júla 2015 🙂
ahojte, pridavam sa tiez k julociatkam 🙂
my zatial tiez nevieme co to bude, babo sa nechcelo ukazat, ale chcela by som to vediet uz...
ahojte,
aj my čakáme druhé - 11.7.2015, bude to náš druhý chlapček (Matejko - 25.6.2012). zatiaľ je všetko ok, tak sa len tešíme...
@skrutkovac myslím si, že do kočíka sa fakt oplatí investovať, my sme kupovali pri prvom (manžel tiež dlhšie vyberal, čítal recenzie, porovnaval parametre....) hlavne sme mali podmienku, aby bola pevna konštrukcia (sestra mala taký, že po pár mesiacoch jej straaaasne vrzgal) a aby bola veľká vanička (kedže zima vychdzala na maleho pol roka). To čo sme kupili, bolo uplne super, vanička bola najväčšia na trhu (problem može byt ale pri maložení do auta - jednoznačne sa zmestil len do combi) a po prvom dieťati vyzerá stale ako nový....
ešte mi napadlo, že chceli sme nafukovacie koliečka - do mesta na rozbité chodníky sú určite lepšie....
@veronika262
aj ja mam termin 7.7.:-)
Milé tehuľky, srdečne vás pozývam na môj ďalší cyklus obľúbených prednášok /zakladateľka OZ Ženské kruhy, certifikovaná laktačnej poradkyňa a dula/. Budeme sa rozprávať o bondingu, dojčení, nemedikamentóznych úľavových tehchikách, prirodzenom pôrode, nosení , vzťahovom kontaktnom rodičovstve, aj našich právach pri pôrode. Teším sa na vás 16.4.2015 o 20,00 hod. v Kvapke na Slnečnej ulici. Vstupné 3,50€, partner zdarma.
ahojte aj ja by som sa rada pridala k Vam, moj termin je 30.7 😉 a bude to chlapcek, tesim sa (moje prve).
Tak ahojte mamičky 🙂 aj ja sa ku vám pripájam ... hoci mne v brušku rastú až dva svištíky 🙂 termín máme 10.7.15 ale pôjdeme von asi skôr...Je tu niejaká mamička,čo má ísť rodiť do BN ??? držte sa 🙂
Dobrý deň, aj ja prosím o pridanie.
Ahojte no už vieme čo to bude a moc sa tešíme na chlapčeka Timoteja. Už pomaly zháname a chystáme pre neho veci.
Ahojte, my tiet cakame druhe- chlapčeka..Este nemam nic nachystane, dufam, ze nie som sama?!? 😀
Niečo pre budúce mamičky - tehuľky🙂 www.tehulka.webnode.sk
zdravím, môžem poprosiť o pridanie do súkromnej skupiny? čakáme dievčatko 10. 7.. Ďakujem 🙂
@delfaz a čo za kočík ste mali?
@skrutkovac tento a aj z tejto stranky, a musim pochvalit aj obchod - len pozitivna skusenost a to siel kocik skoro cez cele SR.
http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/934-dor...
ahoj, da sa este prosim pridat do sukromnej skupiny? termin mam .13.7.vdaka
je to mozne, 31tt a my stale nevieme co to je lebo doktorka povedala ze mi nebude robit na poslednej poradni sono co bolo v 29tt ale ze az nabuduce a nabuduce budem uz v 34tt....!?!?!? pokial viem tak by sa malo robit sono okolo 30tt aj pri prvom tehotenstve som to tak mala aj ked tam sa babo ukazalo skor... je niekto v podobnej sitacii?

Ak by dte chcela niekt.vecicky po mojej dcérke ozvite sa komplet vybava ...vsetko som kupovala nove...a takmer sme to neznosili...mala sa nam narodila 22.7. Min..rok