Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
Ahojte kocky, vitam medzi vami ;) 9 dni mi meska, 10 roznych testov som si robila, kazdym dnom silnie druha ciarka, dnes bola uz totalne rovnaka ako kontrolna, tak pomaly uvazujem nad navstevou lekara, ale asi pojdem az ku koncu mesiaca. Snazila som sa byt opatrna a netesit sa predcasne, no ale sak da sa to??? 🙂
@jeinabe ahoj, no ja som neverila výsledkom na tych testoch, tak som si pre istotu niektore dni spravila aj dva 🙂 Testy som mala doma uz rok a pol, obavala som sa, ci nebudu uz "stare", potom som pre istotu kupila aj nove a inej znacky, tak sa mi to nejako nazbieralo :D
K doktorovi chcem ist az koncom mesiaca, to, ze som tehotna, je m jasne z tych testov a podla nejakej mudrej tehu-kalkulacky by malo byt koncom novembra vidiet aj srdiecko, snad dovtedy vydrzim 🙂
Citim sa dobre, cudovala som sa, preco som v posledných dnoch tak unavena, ale vraj je to normalne, tiez ma boli neskutocne krize a pobolieva ma brusko, akoby som mala MS v plnom prude. Inak nic zvlastne zatial a dufam, ze to tak aj ostane. Pri predoslom tehotenstve mi islo roztrhnut prsia a mala som aj krce, tentokrat nastastie nic take.
A ty mas nejake tehu príznaky? Pozeram, ze uz doma jedneho drobca mas ;) Druhe si planovala?
Juuuj, nechcem, ale tesim sa ;)
Pred" par dňami " tam malo byť 🙂
@joyance ved aj mna to laka ist k dr., ze uz to mam aj tam potvrdene 😉, ale chcem este pockaaat, aby sa babatenko poriadne usadilo 😀 .....no ja som mala len horko v ustach, priserny smad a prsia ma vobec neboleli pred ms, co bolo take ine u mna.....odvcera ma uz zacinaju pobolievat prsia, inac nic...skor ma pochytila choroba, co ja malokedy som chora, mala som aj teplotu, ale uz je to lepsie...este kaslem......
No my sme planovali, rozdiel medzi nimi bude vyše 5 rokov, takze pre mna tak akurat.... 😉 ..vy ste neplanovali?....a ty aky rozdiel budes mat?Ale moj ani nechce pocut o babatku...... 😕 ....
@23mata takze uz to zacina......nevadi, vydrzimeee...... 😉 ..ja som pri prvom ani velmi nezvracala, ale mna cele tehu napinalo rano na zvracanie, lebo som mala prazdny zaludok.... 😀 ....takze rano najprv smer chladnicka, az tak zuby, ktore som nemohla dlhsie umyvat ako par sekund...... 😉
Aj ja sa k Vam potichucky pridavam 🙂
@jeinabe chora som aj ja, uz asi 2 tyzdne sa to so mnou pomaly taha, som prechladla a tak sa pod dekou s cajikom pomaly liecim. Samozrejme bez liekov. Kasel mi ostal, ostatne uz dobre.
Ja dietatko nemam, samovolne som potratila v 7 tyzdni, plod sa nevyvijal tak ako mal, srdiecko sa nerozbuchalo, aj preto chcem ist k lekarovi az ked bude mat sancu vidiet srdiecko v akcii. Po kyretazi som pol roka nemala MS, potom som sa pol roka aj bala vôbec uvazovat o babatku. V lete sme si povedali, ze by to tentokrat mohlo vyjst, poctivo som si zapisovala kedy mam ovu, planovala kazdy jeden akt, az som sa na to minuly mesiac vykaslala a ako najust to terat vyslo - fakt nahoda 🙂
5 rokov je fajn odstup, povedala by som, ze priam idealny, jedno dietatko uz ako tak rozumne a samostatne, takze druhému sa budes moct naplno venovat. A manzel je asi len v soku, to chce podla mna len cas 🙂 Aj tak s tym nic uz nenarobi 🙂
@joyance no tak supeeeer....vela tehuliek uz pisalo, ze sa na vsetko vykaslali a potom zrazu otehotneli...tak to mozete byt len radi, ze sa zadarilo...drzim silno palce a treba mysliet pozitivne, aj ked viem, ze niekedy je to tazke......ja som vzdy rozpravala, ze chcem taky odstup, ze ked drobec pojde do 1 triedy, mozem byt doma, venovat sa aj jednemu aj druhemu.....ale vychadzaju mu zle roky, takze este jeden buduci rok skolka...ale uz vidim, ze je velky a tak sme sa rozhodli uz pre druhe....
@katka8855 babyyyy ani ja este si to nejako nepripustam, ze som tehu, neviem....ale tesim sa 😉
Idem do lekarne kupit kys.listovu ... jak na potvoru som zistila, ze ta, co mam doma, mala expir. 10/2015 ... mala by som si kupit este nejake vitaminy?
ja som mala dom dr.max 90 tabletiek a mala som jest jednu denne ... mala 800mikrogramov ci nanogrmov tej kys. listovej v sebe. Odporucane mnozstvo je vraj 400 - 800 denne.
@joyance @katka8855 ja uzivam femibion 1, minuly mesiac som si kupila, ten obsahuje aj kyselinu listovu, vela zien si to chvalilo.....aj som zacala uzivat a som tehu 😉 .....ale pozor je femibion 1 ( do 3 mes), a femibion 2 od 3 mes tehulkovania......teraz mi uz konci to balenie, tak si uz kupim normalne femibion 2..... 😉
Tak sa k vam tisko pridavam 😀
Test dnes pozitivny, skocim tento tyzden k doktorke 😵
je to super pocit az neopisatelný tak isto mi dnes test ukázal ze som tehotna ...neviem co skor tesit sa ci plakat od radosti ... 🙂 som zvedava co noveho sa dozvediem 😅
kupila som si ten femibion 1 ci jak sa to vola, v lekarni mi odporucala aj infolic, ale bol formou prasku a rozpusta sa vo vode, vraj chuti hnusne, tak som zvolila radsej tabletkovu formu 🙂
@jeinabe ano ano, lekarnicka ma informovala, ze by mi tato jednotka uz bola slaba ... hadam sa dozijem toho, ze si pojdem kupit dvojku ... momentalne ma prepadol nenormalny strach, ze sa to zas vsetko v 7 tt skonci. Fuj negativne myslienky, prec z mojej hlavy ...
inak baby aj vam sa stava, ze z nicoho nic len tak na hodinu zaspite? Mne sa to stalo teraz a aj minuly tyzden 2x, a to mam odjakziva problem zaspat cez den. Aj teraz ma len tak vyplo, citam konika a zrazu som na ture v Tatrách. Neskutocne sa mi strieda nalada a aj energia.
ahojte, tak sa pridam k vam 🙂
malo by to byt zac.jula, ale uz som aj od piatku mala spinenie a aj slabe bolesti podbruska, zajtra kontrola... baby, mali ste tu niektora uz echo? som 6tt+3 dni, je tam uz nieco vidno?
@erique12 vitaj teda ;) paci sa mi, ze sa nam nasa skupinka rozrasta ;)
Ja idem na kontrolu az koncom mesiaca, aby bolo uz urcite vidiet uz srdecnu aktivitu. Asi by som nezniesla, keby mi povedal, ze tam zatial nic nevidi. Aj tak by ma objednal na koniec mesiaca.
Podla mna, ak nemas nejake problemy, bolesti alebo nieco nezvycajne ta netrapi, netreba chodit tak skoro. Aspon tyzden by som este pockala, aj ked viem, ze nedockavost robi svoje🙂

@23mata mne meska 8 dni, ale som rozmyslala, ze k dr pojdem az na dalsi tyzden, ak nebudu ziadne problemy.....aj ti povedal priblizne v akom si tyzdni?