icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

bersi757
9. nov 2015

baby?? ktorý test je naspoľahlivejší? mešká mi 4dni, kadejaké príznaky, ale robila som si len ten lacný pepino pred 2dňami a bol negatívny

zuzinka_26
9. nov 2015

Ahojte baby, pridavam sa aj ja potichucky, zatial som u Dr. nebola 🙂

taly215
9. nov 2015

@zuzinka_26 Gratulujem 🙂 Ani ja som ešte nebola u dr. A to to už viem vyše týždňa, že som tehotná. K dr som objednaná až 19.11.

zuzinka_26
9. nov 2015

No ja tiež, minulý utorok som si robila test 🙂

taly215
9. nov 2015

@zuzinka_26 Ja som si 1. test robila 31.10. 🙂

merry1001
9. nov 2015

@bersi757 kazetový mamatest mi ukázal prvý.

zuzinka_26
9. nov 2015

@taly215 a to Ti Dr.povedala, ze mas prist az 19.11.? Nechcem ist priskoro k nej, bojim. Minuly rok v septembri som potratila. Ale jednu 4-rocnu princeznu uz mame doma 🙂

orieskova
9. nov 2015

Ahojte..pridavam sa ku vam🙂 🙂 teda od soboty je to jasne..som tehu a budeme 4 v juli..

orieskova
9. nov 2015

@bersi757 u mna pepino stopercent spolahlivy🙂 🙂

taly215
9. nov 2015

@zuzinka_26 Dr sa ma pýtal, ako dlho mi mešká ms, ale keďže nám sa podarilo na 2. šup po vysadení ms, a 1. ms som mala až na 40dc, tak som nevedela, aký mám vlastne cyklus. Chcela som sa skôr, ale buď mal on zrovna dovolenku, alebo ja robím ☹ ale tak aspoň tam už bude pekne všetko vidieť 🙂

zuzinka_26
9. nov 2015

@taly215 aha, ok ďakujem. Pojdem asi aj ja až tak neskor.

dooomca
9. nov 2015

aj ja by som mala byt teoreticky, este uvidim co o tyzden povie doktor 🙂

erique12
9. nov 2015

@joyance
diky. ano viem, normalne sa tu robi prva vstupna poradna az po 8tt, dalsiu mam 30.11. len to. ze na vuduci tyzden mam ist do talianska na par dni, tak by som chcela vediet na com som, co mozem ocakacat...aj ked mi je jasne, ze nikto mi neda ziadnu zaruku...

erique12
9. nov 2015

@bersi757
clear blue early 🙂

shakes
9. nov 2015

Ahojte tak rada by som sa pridala. Dnes som si robila ten digitalny tehotensky test a vyslo mi ze som 2-3 tyzden. Chcela som sa opytat bolia niektoru vajecniky? Mna boli dost pravy vajecnik normalne uz zacinam stresovat ze co sa deje. Zatial je este skoro ist k lekarovi tak dufam ze to bude ok.

joyance
10. nov 2015

@shakes mna pri prvom tehu bolel tiez pravy vajecnik, pichalo ma v nom akoby mi ho siel niekto vytrhnut. Doktor vravel ze je to normalne. Patri to k jednemu z priznakov tehotenstva. Nemusis stresovat. Mas aj nejake ine príznaky?
A vitaj medzi nami ;)

joyance
10. nov 2015

Dobre ranko dievcence, no ako ste sa dneska vyspinkali? Ja som nemohla spat, nie kvôli tomu, ze som tehu, ale moja micka zas otravovala. V tejto suvislosti ma napada jedna otazka: Ma niektora z vas doma macku?

23mata
10. nov 2015

Ahojteeee...tak u mňa je to každy den horšie a horšie s nevolnosťami..prebiehaju počas celeho dňa.. :( v noci spím fajn ale hneď ako sa zobudim...tak je zle... My mame v nútri psíka 🙂 ale mňa neotravuje :D

silvinka000
10. nov 2015

Tak ak ja sa k vám pridavam som v 7 tt

joyance
10. nov 2015

@23mata no v tomto som happy, ze mi zle nebyva, ani predtým mi nebyvalo, za to som vdacna. Mna viac menej len tie krize trapia a je to dost naprd, kedze v praci sa casto zohybam a prekladam hore dole vselijake veci. Najradsej by som v praci hned vytrubila, ze som v tom, aby na mna brali aspon z casti ohlady, ale kym nemam potvrdenie od lekara, nebudem hovorit nic.
Hmm, som si asi aj ja radsej mala zaobstarat psika ... ale nebola to vlastne moja volba, macicka k nam prisla v praci a akosi ostala u mna ... snad to s nou nejak zvladnem, hlavne sa obavam, ked sa narodi malicke, ci mu nebude liezt do postielky, alebo ho nejako atakovat ... preto som chcela vediet, ake skusenosti mate vy.
@silvinka000 vitaj v nasej happy skupinke ;) Uz si bola aj u lekara?

23mata
10. nov 2015

Tak ja som uz na PN lebo v praci sa to uz nedalo vydržať uz tam by bolo na odpadnutie a zle mi bolo takže som od piatKU doma.. 🙂 ale snaaaď nebude cica taka alebo bude musiet byt zatvorena v inej miestnosti mimo babatka ;)

silvinka000
10. nov 2015

@joyance áno ešte idem 26 na odbery krvi už mi dá aj knižku

silvinka000
10. nov 2015

@joyance ja mám dve malé maciatka neni s nimi problém

23mata
10. nov 2015

Mňa objednal o dva týždne 20teho ..tiež na odber krvi .. Tak dúfam bude všetko v poriadku 🙂

joyance
10. nov 2015

@23mata aj ja by som najradsej isla na PN, ale neviem co na to moj gynekolog povie. Ako som pocula, nepatri k zastancom PN, neviem, ci ma bude chciet vypisat. Ale tak mohol by zohladnit, ze som uz raz potratila, mam aj svoj vek a sice nemam nejaku extra narocnu pracu (predavacko-pokladnicka v elektre), predsa len, stat 12 hodin na nohách nie je bohvieco. Uvidíme koncom mesiaca.
Ty v akom obore pracujes, ze ta bez problemov vypisal? Myslis, ze ked tomu môjmu poviem, ze nevladzem stat na nohách, tak by ma nechal doma?

joyance
10. nov 2015

@silvinka000 juuuj, aj ja by som uz chcela knizku ;) Super, tesim sa s tebou. A s macickami si ma potesila, snad aj moja Alex bude v pohode, citala som, ze niektore macky vedia riadne ziarlit. No ved uvidíme, prinajhorsom ju posuniem sestre, ta by bola isto happy ;)

23mata
10. nov 2015

@joyance .. Ja robim v jednom závode..výroba süčiastok do áut ...aj my tam.dvíhame ťažké bedne a podobne veci..ja som mu povedala že som odišla z roboty lebo som uz tam zvracala :/ (čo je aj pravda) takže bez problemov ma vypisal hneď ...skus povedat ze ti byva zle a že nedokažeš stat 12 hodin na nohach a myslim si ze ťa vypiše..

joyance
10. nov 2015

@23mata hadam mas pravdu ;) Nam teraz v praci zacina sezona (sviatky a elektro = cista psychiatria), roboty mame vyse hlavy a k tomu robime cez december skoro kazdy den. Po minule roky som mala v decembri - ak neratam 24-27.12, len 3 dni volna, vsetky ostatne som bola v praci, niekedy uz od 7:00 az do 21:00 ... je to zaber na organizmus, aj ked nie je clovek tehu. Ak ma nebude chcet vypisat, sa mi tam asi rozplacem a zahram mu na city 😀 muhehe 😀

23mata
10. nov 2015

Nooo to je teda dosť vyčerpavajuce ... Ale.mal by ťa vypisať.. Na šťastie tento moj neváhal ani sekundu a hneď šiel vypisovat pn 🙂 noo ked inak nie tak mu bude treba zahrať na city :D budem držať palce a kedy sa chystaš k dr. ?

joyance
10. nov 2015

najradsej by som sla uz aj dnes, ale chcem vydrzat aspon do toho 27.11, aby mi uz povedal, ze vidi aj bit srdiecko. Z toho mam najvacsie nervy, predosle tehu sa nam srdiecko nerozbuchalo, preto nechcem ist skorej ... ak by mi povedal, ze srdiecko este nebije (viem, ze na to je este priskoro), asi by som mu tam odpadla. Tak chcem ist az nahotovo na dobre spravy 😀