icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

23mata
10. nov 2015

Jaaj fuuu :/ to musel byt riadny šok .. To ma mrzí , ale tak dúfajme že tento krát to bude všetko inak 🙂

jeinabe
10. nov 2015

Baby.ale popisali ste, nestiham citat.... 😉 ...dnes som bola v nocnej, dostala som zase nejaku infekciu do oci, mam ich cervene a semtam zahnisane.....jaaaj ja neviem co sa na mna vsetko vali, odkedy som zistila, ze som tehu.....co ja chora vobec nebyvam.......
Co sa tyka tej PN, ja tiez premyslam, ze od 1.12. sa dam vypisat...ja robim v zdravotnictve na zmeny 12hod., musim zdvihat pac., tlacit postele a o chorobach sa ani nevyjadrujem...takze dufam, ze ma dr. vypise, hoci je mi aj luto, ze necham kolegyne tahat cez Vianoce, ale musim uz pozerat aj na to male miminko..... 😉 ....jaaaj ale sa bojim, aby som ho neohrozila, ked sa na mna vsetko lepiii....... 😒

jeinabe
10. nov 2015

@zuzinka_26 aj ja som za, ze treba ist za lekarom trosku neskor.....ale na tyzden uz pojdem, to bude skoro 3 tyzdne meskania..... 😉

jeinabe
10. nov 2015

@23mata drzim palce, aby nevolnosti cim skor presli, ja uz zacinam pocitovat tu prazdnotu zaludka, ze rychlo musim nieco zjest, lebo asi odpadnem.... 😀

katka8855
10. nov 2015

@jeinabe ja hlavne rano, ked sa zobudim.... aj ked je to este dost skoro, ale musim hned nieco vypit alebo zjest....

joyance
10. nov 2015

@jeinabe tiez mi je luto, ze by som kolegovcov nechala cez sviatky samých, uz teraz je nas v praci malo, ked odidem este aj ja, budu to mat veru tazke, ale presne ako si povedala, treba mysliet na mimi v prvom rade, ostatne ide bokom, vycitky - nevycitky, aj oni to musia pochopit. Clovek to nerobi z malichernosti alebo lenivosti.
A co sa toho jedenia tyka, ja som pazrava odjakziva, takze u mna tehu nema vplyv na to, ci musim nieco zjest alebo nie 🙂

katka1981
10. nov 2015

Ahojte, nesmelo sa k vam prihovaram, dufam, ze tu aj ostanem. Baby ukludnite ma prosim. Posledna MS 12.10. testy pozitivne, sice duch ale je to tam. Dnes som volala dokine a ze mam dojst 8.12. Ved to by som uz bola v 9. t.t. Je to normalne? Predtym som chodila Kochovi, zavolala som, ze mam pozitivny test, bol to rovnaky cas ako teraz, dali mi najblizsi termin na krv, asi na druhy den, na obed mi volali, ze som tehotna a ze ma chce dr. vidiet. V pondelok mi vysiel pozitivny test, v stredu mi to potvrdili z krvi a, dalsi ponedlok sono a gestacny vacok. Ja sa zblaznim cakat tak dlho. Ukludnite ma prosim 😢

jeinabe
10. nov 2015

@joyance a uz som velakrat povedala, ze v dnesnej dobe musi clovek v prvom rade mysliet na seba, no len ja som taka blba povaha, ze sa trapim nad druhymi....presne ako vravis, ze budu to mat tazke, ale mysia pochopit, ze to robime pre zdravie nasho mimi.......no ja som pri prvom tehu tiez citila ten prazdny zaludok a to mi zacina aj tetaz....uvidime ....joooj ved ja pri prvom tehu som nabrala 20kg a to som ani nebola taka pazrava, nechapala som odkial sa kila nabrali😄

joyance
10. nov 2015

@katka1981 nestresuj, to ti vôbec nepomoze. Radsej ist neskor na istotu, ako predcasne sa radovat a potom byt sklamana ... mozno ti chce rovno vypisat knizocku 😉

zuzinka_26
10. nov 2015

@jeinabe ja tiez pojdem bud.tyzden az, to mi tiez bude meskat 3 tyzdne. A dufam, ze bude srdiecko a vsetko tak ako ma byt ...snazim sa mysliet pozitivne, aj ked je to tazke.

katka1981
10. nov 2015

@joyance, musim to predychat, asi sa budem testovat aspon jeden test tyzdenne. Dnes ma este aj lektika kopla, musim aspon zavolat endokrynologicke, kvoli stike. Mne je do placu. Boze nech uz je 8.12. muz ma akurat narodky, jejda, ja som taka netrpezliva, sa bojim. Ale asi ano kvoli tej knizke.

jeinabe
10. nov 2015

@katka8855 presne aj ja a pri prvom tehu som rano chodila rovno do chladnicky a mala som problem si umyt zuby.....normalne po porode som mala taky pozitok z toho, ze som si mohla driet zuby 😄

joyance
10. nov 2015

@jeinabe no obavam sa toho, kolko priberiem ja. Teraz mam vahu cca 58 - 60kg, ale mala som uz aj 80 kg a to som ani nebola tehu 😎 ak sudim podla nejakých gentickych predispozicii, mam sa veru na co tesit. Moja mamka bola kedysi ako prutik a ked som sa narodila ja, dostala sa na nejakých 80kg, po par rokoch segra, a dostala sa na 100kg. Tesim sa 😝

martinaj
10. nov 2015

Ahojte, tak mne predtym nebývalo zle ale teraz otras, vsetko mi smrdí strasne az ma napína a este som nafúknutá..... Cele zle. Zajtra idem k doktorke tak snad bude vsetko Oki a idem asi hned na PN lebo v praci nemozem zostat, jedine ak mi nájdu nieco ine. A zabudla som, strasne mam opuchnuté ruky a dlane 😒

jeinabe
10. nov 2015

@zuzinka_26 tak budeme na tom rovnako, ja tiez verim, ze srdiecko uz aj bude bit a musime baby mysliet len pozitivne....hoci uz teraz mam strach ked si zase kvapkam ophtalmosept.do oci, aby som nic neposkodila.....😕

jeinabe
10. nov 2015

@martinaj tak ty si do tehu vstupila neskutocnou rychlostou....😉, ze uz tolko priznakov naraz.....tak drzim palce zajtra u dr a daj hned vediet.....

jeinabe
10. nov 2015

@joyance podstatne su deti a potom budeme drzat diety 😄😄😄....no ale stacilo by pribrat aj do 10kg.....😐

zuzinka_26
10. nov 2015

@jeinabe no ja som pred 2 tyzdnami bola nachladnuta, hrdlo ma bolelo...som si do nosa davala sprej a cmulala pastilky...nevedela som samozrejme, ze som tehu, este bolo skoro. Ale aj pri prvom tehu som bola na zaciatku chora.

martinaj
10. nov 2015

Ja som pri oboch pribrala po 25 kíl a dostala som sa cez 100kg, potom som schudla a teraz pribrala za posledný rok a pol. Nepotrebujem pribrať vobec, o mimiho sa postarám kludne zo zásob a tych mam aj na tri deti 😂

jeinabe
10. nov 2015

@zuzinka_26 teraz sa bojime vsetkeho, ja som dostala pred 3 dnami aj teplotu, tak som musela zjest paralen....vcera mi kolegyna dala taky bio zazvorovy cukrik, fajne stipal, ake mam pocit ze pomohol na hrdlo....vecer ma strasne dusi.....a teraz tie oci.....nieje dobre davat do seba lieky, ale ani to len tak prechodit......jaaaj som z toho nervozna....

joyance
10. nov 2015

@23mata tak tak, dufam a verim, ze ano. Pozitivne myslenie nas musi sprevadzat celym tehotenstvom 😎

martinaj
10. nov 2015

Baby a ako ste to povedali partnerom?

simonka18
10. nov 2015

Ahojte baby, fuuu vy ste sa rozpisali 😊 ja som dnes bola u dr. Nie kvoli tehu, ale mykoze. Presne ako pri prvom tehu, oslabena imunita a vsetko sa na mna lepi. Chora a taketo tie zenske veci som nemala ani nepamatam..

joyance
10. nov 2015

😀 ja som si cely rok predstavovala, ked to pride, ako mu to poviem, ze kupim cumlik a dam mu ho do skatulky, ze kupim male topanocky a tie mu dam, no mala som asi 10 alternatívnych planov a ked k tomu malo prist, len zo mna vypadlo: "Zlato, asi budeme mat babo" ... a rok snazenia v tahu ...

katka1981
10. nov 2015

@martinaj, ja som mu ukazala uz prveho neviditelneho ducha, ze on tam nic nevidi a potom toho druheho, ale ziadne emocie nic, my sme sa tesili aj pri malej az ked bola na svete ziva a zdrava. Ved to este ani nemam nijak potvrdene, tak sa len tak slabucko tesim opatrne. A doma mame riadneho certa, takze mame emocii z nej viac nez dost. Nemozem tomu stale uverit, ale beriem to viac v pohode ako ked mi vysiel prvy pozitivny test (pri malej), to som 2 tyzdne bola mimo, hoci tiez bola planovana.

Dievcata je tu niektora kt. nema vobec ziadne priznaky?

katka1981
10. nov 2015

@simonka18, co ti dala? Ja som mavala kedysi mykozy 2 roky stale. A teraz dlhoooooo nic. A na 8.den cyklu strasnu, hovorim si do riti, zrovna ked potrebujeme plodit 😀 tak som si zohnala POlygynax, tam bolo presne 6 tabletiek, ako som ich dob rala vysiel mi pozitivny ovu test a uz sme ficali, klop klop, potom sa mi zas urobil herpes, kde nemal, poptom mechur sa ozval, som povedala, ked sa toto nepodari, skoncili sme, lebo kazdy mesiac problemy do toho. Asi sa Panbozko nado mnou zlutoval.

simonka18
10. nov 2015

@katka1981 nejake cipky betadin ci ako sa volaju. Poobede idem do prace, tak skocim.aj do lekarne. Taka som bola hladna, ze sa mi nechcelo cakat v rade. Ja som mala naposledy ked som cakala maleho.. teraz nadcha, kasel, krize ma bolia.. este to len zacalo 😃

renulka111
10. nov 2015

Ahojte dievcata. Tichucko sa pridavam. Tiez sa bojim tesit. V utorok som zistila a od soboty lezim chora. Cajikujem a naparujem sa. A bojim sa aby malinkemu dobre bolo. Dufam teda ze mu dobre je.

joyance
10. nov 2015

@renulka111 vitaj u nas 😉

katka1981
10. nov 2015

@simonka18, aha tie su jodove, ja som ich raz mala a o druhej v noci som sa zobudila na strasne palenie, som si to sprchovala a plakala a gyndos ze nech ich neberiem, ze mam alergiu na jod. Ale tebe mozu byt dobre, drzim palceky a idem si na tu mykozu davat pozor aj ja, nemsiem sladke, no keby sa dalo. Ja sa necitim tehotna ale to ani pri malej, ja som mala nervy ze som tucna ale to len brusko som mala, dufam ze si teraz brusko vychutnam, dufam,z e to vyslo.