Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
jaj baby vyzera ze sa k vam pridam.aj sa tesim aj sa bojim.mam uz jednu drdnu co mala rok teraz cize rozdiel by mal byt rok a 8 mesiacov.neviem ako to zvladnem.. uz len tehotenstvo ked musim ficat s malou od rana do vecera.zas priberem ak vorvan a porod....to radsej ani nespominat...verim ze bude dobre..a verim a verim. ach....drzte sa zeny
@renulka111, no toto ti potom napisem, ked budeme sukromna tema ak budeme, ako je to so mnou (ohladom prace)
Tak som sa napokon rozhodla, o tyzden v stredu pojdem k lekarovi, mala by som byt v polovici 7tt, mozno bude vidiet aj to moje vytuzene srdiecko, ak nie, pojdem potom na kontrolu o 1-2 tyzdne. Mozno mi fakt dr. predpise nejaky Duphaston ci jak sa to vola, aby som o malinke neprisla.
Na PN sa vypisat este nedam, tento mesiac nejako dobojujem v praci a ak pojde vsetko tak, ako ma, od 1.12 by som chcela ostat doma. Obavam sa, ci ma bude chciet vypisat, ale kedze sa blizim uz aj vekom k rizikovej skupine, predosle tehu skoncilo tak ako skoncilo, mozno ma necha doma z vlastnej iniciatívy.
No som zvedava, ako to vsetko dopadne. Idem si kuknut nejaky brutal romanticky citak ... nejake inspiracie na film, pri ktorom si dobre poplacem? Potrebovala by som sa vyventilovat, aby som sa dobre vyspinkala, nech zvladnem tíeto 2 dni v robote ;)
@joyance ty sa moja nespoliehaj na lekára, normálne mu povedz, že sa bojíš o malé, a že by si chcela ísť na PN. Ved máš na to aj dôvod. Ja sa tiež chystám od decembra na PN. Ešte to zamestnávateľ nevie, a dúfam,že nebude robiť problémy. Držím pršteky. Pa daj vedieť, ako si na tom. Pa
Ahojte tak ja idem od doktorky. Nic nebolo vidiet iba sliznicu, ved som len 4+1tt. Zobrali mi krv na hcg a mam poobede zavolat. Prist mam o dva tyzdne, ze to uz bude vidiet vsetko. Ja som tak v strese, ze som si kupila ďalšie testy lebo to do povedia nevydržím. 😒
Ja drzim bobrika minimalne do 18.11.(to budem presne 7TT+0)... Dlhodobo sme v zahranici a mam vseobecne dilemu, ci ist k lekarovi tu (kazda sranda stoji 300 usd) alebo ist domov (letenka cca 200 eur)...teda radsej by som isla domov k mojmu, ale citam, ze prvy trimester sa neodporuca lietat takym ako ja (riziko vekove, 3 MA za sebou... ach jaj)...ale zas na Vianoce ideme domov tak ci tak a to budem v 11TT+3 dni...a vravim si, ze ak sa mrnus ma udrzat, tak sa udrzi aj v lietadle. Ci?
@martinaj neboj sa dobre bude. Je to len skoro. Drzim palce.
tak ja vcera na tom sone, zevraj 4,7 mm, hahaah...ale mala som tam aj krv...vuzera to ze je to stara, ale samozrejme nie je ziadna garancia na nic..
ja letim na buduci tyzdne do talianska, tak aj toho som sa obavala, ale ze lietanie nie je problem 🙂
@erique12 Nie som v USA, zijeme v Istanbule, ale je to americka nemocnica pre takych ako sme my 🙂 preto sa vsetko plati...a do tureckej ma veru nikto nedostane. Mozno su OK, ale ja to na sebe radsej skusat nebudem. Uz tri krat som potratila, malu som donosila na tabletkach a zial aj vek uz mam pekny 🙂 38r. ...takze rizikova som tak ci tak...a este aj Rh negativ a tato Rh pozitiv...preto sa obavam mozno viac ako treba... asi dam to prve vysetrenie tu... a na Vianoce druhe u mojho lekara.. tak ci tak si sem budem musiet zobrat kartu so vsetkymi neduhmi 🙂
@renulka111 neviem, volala som sestricke, ze kedy je najlepsie prist, tak mi dala termin na stvrtok 🙂
@mmirrkaa jasnee, tak to som zvedava, ci nam aj termin vyde rovnaky :D
@jeinabe jasnee, vo stvrtok vam pisem, co a ako , aj sa bojim aj sa tesim ... ty ides kedy?
Baby ja som si kupila najlacnejsi test aky bol a jre tam druha ciarkaale strasne slaba 😢😢😢 oproti tomu z pred dvoch dni ae to bol drahsi test o dost. Moze to byt tym?
Uplne strasne sa bojim 😢😢😢
Oba mali10. Ani jeden nebol ranny ale je mozne, ze tento bol menej koncentrovany. Uvidim a vydrzim do druhej a mam volat ake su vyskedky krvi.
@martinaj, ja od tohto cyklu pouzivam iba pepino. Prvy som pouzila na 25.DC navecer. Bol tam duch ale videla som ho len ja, muz nie. Pod lampou to bolo lepsie. Ale citala som o falosnych tak som to brala len ako malu nadej. Na 28. den zas veecer uz bol duch a na 30. DC rano bol pekny duch. Ked budem testovat neskor mozno uz budu kolajnice. Budem musiet testovat, lebo do 8.12. je velmi daleko aby som bola pokojna. A najprv som mala pepino 1+1 gratis za 1,49 a tiez 10 miu. Podla mna to ani nie je o cene, ako o citlivosti, dufam.
@martinaj, ved aj u mna tak, ja to volam duch 🙂 ja sa v tom az tak nevyznam, ale je to vidno dobre, len to nie je tak silne ako ta testovacia, Je to pozitivne podla mna. Pepino kupujem v DMke. Na Zlatych Pieskoch mali 2 testy za 1,49 a tu v Raci v SMke mali len 1 kus za 1,45. Ale super kcena s ostatnymi testami, hlavne, ked ich potrebujes viac. Ja som si ovu testy kupila od Lauritky, ona ma aj tehu testy za 40 centov. Zial som si to vsimla uz ked som mala ovu doma. A tiez ma 10 miu. Mozno pockam a kupim si od nej aj tehu testy, nech mi to potvrdi aj ina znacka.

Tehulky pozrite ake krasne video..... 😉
https://www.youtube.com/watch?v=DfcR5ec-Izg