Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica nie,to som nebola ja...ja ked som vychadzala z ordinacie uz tam boli myslim 2 pary...tak jeden ste boli asi vy 🙂
je to srandista. mna sa pytal ci chcem vediet pohlavie.ja ze ano. a on ze 5€ za pohlavie 🙂 ja mu hovorim,ze ved min. tyzden mi povedal,ze je to dievcatko...tak ostal na mna pozerat a hovori,jaaaj to ste vy? tak je to baba na 100% 🙂
@katuska54 tak drzim palce,nech to vyjde podla vasich predstav...
@katuska54 jasne, pred nami bola taka dievcina a hej, niekto vysiel von 🙂 a to si bola asi ty 🙂.
My sme samozrejme nestihali, ja som bola zastavena este v robote, kde som sa zdrzala, potom manzel, ze sak vie, ako sa tam ide a zrazu nevedel, tak som to rychlo musela dat do gps.......sme dobehli upachtení.....esteze sme aspon na prvy sup zaparkovali. 12:54 sme boli v cakarni uz
tak to ja som bola uz v nutri ked ste prisli. a ja som mala cierne tricko a modre rifle. hej a po mne isla taka mlada do vnutra. tak to ste mali stastie,ked ste hned zaparkovali,lebo tam je umenie najst miesto...
zajtra rano musim skoro stavat :( ideme kuknut nejake vecicky pre malu do rakuska 🙂 som zvedava co maju...
@katuska54 no tak si to dobre zapamataj, kam ta vezme 🙂 a potom napises 😀 .
No ja musim zas nabrat chut a vybrat sa tak o mesiac do tych kociarikovskych obchodov v BA a okoli, ale sa mi nechceeeeee.
Inak dnes som mala v plane, ze nieco pre babatko aj kupime, ale tak na mna padla ulava a aj unava, ze som ledva dosla domov.
@katuska54 ja by som chcela oblecky vyrobene v europe, nie z ciny. Zatial co som videla do vybavicky, tak to bolo vsetko cinske :(:(:( alebo azijske. No sice ja som bola raz v cinskej fabrike v šnaghaji , na textil a viem, ze to robia len ludia ako sme my, ale predsa miminku na telo by som chcela nieco, co splna normy EU.
No a este take prislusenstvo, na kupanie, prebalovanie.....taku vanicku na nozickach by som rada, som videla len cez 100 eur na nete, co mi dojde dost, ked normalna vanicka stoji 8 -10 eur.
No s tym kociarom mas pravdu, ze je lepsie to kupit na SR, ja som chcela uz objednavat aj z GB, len co s tou reklamaciou potom :(.
@delica myslis takuto vanicku? http://www.perinbaba.sk/stojany-na-vanicky
stojan a vanicku?
@delica kamoska predavala taku vanicku po 1 dietati, ak chces, mozem sa opytat ci ju este ma...
...inak my mame kocik kupovany v Nemecku, reklamovat sme nastastie nemuseli, ale vraj nerobia vobec ziadny problem, poslu ti hned nahradny diel...akurat slovenske obchody so servisom s tym maju problem....
@danielle Ahoj, pred par dnami sa sa pytala ktory monitor dychu...ja som kupila novy Angelcare na noc do postielky (kupovala som na Amazon za takmer polovicnu cenu - 69libier, co je cca 75€ a u nas len na nete stoji cca 140!!!) a na ine prilezitosti - kde pojdeme prec alebo k babke alebo bude spinkat na blkone, tak plienockovy Halo Snuza pouzity tu na MK... ten platnovy (Angelcare) je nachylnejsi na poskodenie, tam som nechcela riskovat, ale to malicke na plienocku sa mi zdalo v pohode kupit po 1 dietatku... Baby, na tomto nesetrite - mam cerstvy priklad vo vzdialenej rodine z decembra, kedy zomrelo uplne zdrave 3 mesacne babatko na syndrom nahleho umrtia novorodenca - dovtedy som nad monitorom ani neuvazovala..ale po tom, aj keby na ine nebolo, na toto sa najst musi...

@delica tak ja som ta asi predbehla 🙂 lebo mna zobral este pred terminom..nikto tam nebol,tak ma zobral skor 🙂
ale je velky vtipkar ten dr,ze? nasa mala si tapkala s rukou po nozicke a potom sa stale vrtela 🙂 dr sa ma pytal,ze ci som vydata a ja som mu povedala,ze na dasli tyzden sa vydavam...tak on hned nato,ze preto je taka asi nervozna 🙂🙂🙂 ale pokom je taka hyperaktivna...🙂