icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

silsil
2. feb 2013

@willy_wonka ahoj, ja to mam zatial tam v plane 🙂 mam velmi dobre referencie od kamosiek.

willy_wonka
2. feb 2013

@delica
@silsil
O super a aj si planujete zazmluvnit? Ja chdim k dr. Janacovi, je svojsky,ale odbornik, tak si ho aj zazmluvnim🙂

silsil
2. feb 2013

@willy_wonka zatial o tom neuvazujem..nikoho osobne nepoznam..tak uvidim ked tam budem chodit do poradne ci mi niekto sadne.. ale ja som pocula vyborne nazory ze tam su skvely odbornici, aj ked si nezaplatis nikoho..

delica
2. feb 2013

@willy_wonka myslim ze nas vcera aj s @katuska54 "ultrazvukoval" 🙂. no vskutku vtipný pánko :D hlavne môjmu manželovi sa páčil.
Ja si chcem zazmluvniť jeho "kámošku Janu", ako sa vcera vyjadril, teda doktorku, ktorej chodím ja. Dobre sa o mna stará, tiez u nej zopár známych rodilo, takze mám dobré referencie.

willy_wonka
2. feb 2013

@silsil tak to urcite, skutocne tam su odbornici, ale je mi prijemnejsie, ked ma odrodi niekto kto ma bude poznat🙂za mladi som chodila k niznanskej,skvela zena, no mam rizikove tehu. tak ma mamina hned dala k Janacovi s tym, ze ma aj odrodi

willy_wonka
2. feb 2013

@delica Janac vas ultrazvukoval?🙂taku "drzu hubu" ma🙂 a na ultrazvuky je macher, mne tiez robil a strasne sa zabaval na drobcovi, ze hrozne ksichtiky robil🙂 ked som k nemu prisla prvy krat tak ma hned vyspovedal, ze ked som taka mlada(o tyzden mam 25 ale vyzeram na 18🙂) a tehotna ci som aj vydata:D

delica
2. feb 2013

@willy_wonka jj, sme boli vcera na morfologickom ultrazvuku 🙂.
No ved aj nas spovedal, ci sme vydate :D.
Mne povedal, ze mam stastie, inak by som isla do pekla, kebyze nie som vydata a mam v bruchu takeho velkeho chlapa :D. No a este povedal, ze mi "prizabije" moju doktorku, ze ona si mala dojst spravit morfo sama :D. Tak som mu povedala, ze nech sa neopovazi, lebo potom si ma moze rodit sam :D a on, ze sak Jana je kámoška, tak mi spravi morfo akoby som bola jeho:D.
No ale sikovny pan doktor 🙂 aj svojsky vtipny, som rada, ze som ho vychytala na tom morfe.

willy_wonka
2. feb 2013

@delica aaaano, tak potom jedna aj druha ste mali to stastie🙂 a kedy mas termin? ja mam podla PM TP 1.6, ale neviem,neviem ci dovtedy vydrzim 2v1🙂

delica
2. feb 2013

@willy_wonka ja som zacala na 13.6., teraz mam 7.6. a dufam, ze sa uz neposunieme niekam do mája.

katuska54
2. feb 2013

@delica uz sme doma z vyletu 🙂 boli sme iba v Eco parku a tam su normal obchody..iba som bola v C&A a kupila nejake bodycka. inak sme sa pytali a vo Wiedni je velke C&A a teraz su tam mega zlavy. asi tam v pondelok zbehneme a nakupime vecicky..a tam su aj obchody pre deti,tak tam okuknem aj kociky a take veci.

katuska54
2. feb 2013

@danielle ja mam nastastie dobreho mm 🙂 ja mu len poviem co chcem a on mi len odpovie,ze kup co potrebujes a co chces. ved ty sama vies co mala bude potrebovat. takze on mi vsetko schvali. a na ten monitor som povedala,ze aj keby sme tyzden nejedli🙂 tak ho kupim. ale nastastie nebol proti...

katuska54
2. feb 2013

@willy_wonka ahoj 🙂 mali sme stastie na dr. on je taky srandista 🙂 tak som sa pobavila,ked mi ukazoval nasu malu 😉

katuska54
2. feb 2013

@delica ja som mala najskor 12.6. a teraz nam ho posunuli na 19.6.

delica
2. feb 2013

@katuska54 idem to pogooglit 🙂 tu vieden

willy_wonka
2. feb 2013

@katuska54 ahoj🙂 aj ty planujes rodit na antolskej?

@delica Baby,vy uz aj nakupujute vecicky?🙂 ja si zatial len spisujem, porovnavam a v marci to zacnem kupovat.
A kocik mate vybraty? Ja mam zalusk na jane rider formula strata....

delica
2. feb 2013

@willy_wonka spisujem, planujem, sem tam pozeram
bola som babymarkete v avione kuknut, teda nic moc :-/
kocik vybraty nemam :( preto som sa chcela pozriet do VIE ci tam je ina ponuka

adulikh
2. feb 2013

dievčatá sestre zostali vitamíny femibilon 400+DHA je 28+28 tabliet /z balenia chýbajú 4 tablety/ PC bola 21 eur, nemá niektorá záujem, na cene sa dohodneme alebo osobný odber v MI...

kavaapalma
2. feb 2013

@katuska54 a mne ho posunuli z 18.na 12.6 😉

katuska54
2. feb 2013

@willy_wonka planujem rodit na antolskej 🙂

@delica dnes som si tam kupila tehu rifle,podprsenky a teraz som na nete nasla tehu nocne kosielky za 10€ jeden ks tak som si ich hned objednala. celkom pekne su 😀

katuska54
2. feb 2013

@delica v tom babymarkete nic nieje,chod radsej do brendonu v raci alebo predeti pri ikei. tam je najvacsi vyber kocikov.
uz si nieco vygooglila?

delica
2. feb 2013

@katuska54 pozeram rakuske eshopy s kocikmi a zistujem, ze ponuka je vsade rovnaka - taka europska

katuska54
2. feb 2013

@delica hej,ja som to hovorila,ze su take ako tu a aj cenovo 😒 stale rozmyslam ci ist v pondelok do tej wiedne do toho c&a 😒 alebo to necham radsej po svadbe..bude viac penazi 😀 😝

delica
2. feb 2013

@katuska54 po svadbe, dostanete "do vienka" :D. Teraz sa sustred na svadbu, ved vacsinou sa clovek vydava len raz

katuska54
2. feb 2013

@delica ved preto tie nakupy necham po svadbe...uzijem si nas den D 😀 uz to na mna dolieha..nervozita 😒

delica
2. feb 2013

@katuska54 len sa pekne teš, aj z toho, ze sa ti svadobne kolace nepokazia v takomto pocasi 🙂.
Neboj, bude to krásne 🙂 a rýchlo to zbehne nakoniec.

katuska54
2. feb 2013

@delica no to dufam,ze to rychlo prejde...hlavne v kostole. to uz viem ako budem koktat pri slovke ano 😀
ale uz sa tesim na tie kolace a na nasu svadobnu tortu 😝
no co uz si nasla nieco pekne pre drobca?

willy_wonka
2. feb 2013

@katuska54 jej ty sa budes vydavat?🙂 gratulujem a kde budete mat svadbu?🙂 a s tymi nakupmi pockaj po svadbe, bude sa ti lepsie nakupovat z vyfasovaneho, ja som za "vysluzku"dostala motorku,dva mesiace som ju vyuzivala,potom som zistila, ze som tehotna...a teraz sa jej budem musiet zbavit aj ked s tazkym srdcom,kedze ju uz najblizsie roky nevyuzijem...:(

willy_wonka
2. feb 2013

@katuska54 nebudete cely ten slub hovorit?🙂 s manzelom sme sa museli naucit par viet,uz si ich nepamatam:D ale su to.stresy pred hostami si prisahat lasku atd🙂))

katuska54
2. feb 2013

@willy_wonka budem a uz sa tesim 🙂 dakujem a svadbicka bude v blumentali.
no aj my sme mali motorku,ale koli bytu sme ju museli predat ☹ nedalo sa zivit byt, auto a motorku...
neboj uzijes si maleho..uz mate meno?

katuska54
2. feb 2013

@willy_wonka radsej nie,nechali sme to na farara nech to povie za nas. my len potom povieme ANO 😀 sice sme to dostali na papieri,ze sa mozeme naucit,ale ja viem ze budeme koktat 😝