icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
4. feb 2013

@romikiki mne sa tato postielka velmi pacila, len som citala diskusie, ze potom nefungoval monitor dychu, ze vlastne zachytaval aj pohyby matky alebo take nieco :-/.

misza1
4. feb 2013

@delica tak to ja jsem nediskutovala,hned na zacarku tehu jsem mu rekla.ze chci jit na 4D hned jak ti bude mit nejakou cenu;) a kdyz jsme byli na morfu rovnou jsme se objednali🙂
az se junior narodi asi na nej budu porad cucet😀

delica
4. feb 2013

@misza1 nooooo......neboj, ja uz mam stale na stole miminkovske fotky moje a manzelove a v hlave skladam, co z toho vylezie 🙂

katuska54
4. feb 2013

@delica
@misza1 aj my chceme ist na 3D alebo 4D len neviem kam v BA. som hrozne zvedava na tu nasu malu princeznicku 😀

delica
4. feb 2013

@misza1 ja som chcela to 3D/4D hlavne kvoli muzovi, ale ked povedal, ze mu staci ten morfo a nechce babo stresovat, tak asi aj ja ozeliem.
Ale este mi skrsol jeden plan, zevraj dobre 3D robia v Brne a ze by som to spojila nakupom kočíka? Muhahahaha :D

delica
4. feb 2013

@katuska54 vraj velmi odporucaju v medifere Dr. Holáňa, on je je aj výborny genetik, tak by ti maličkú ešte raz aj popozeral poriadne, či je OK. Známe mi tam boli, velka spokojnost.

katuska54
4. feb 2013

@delica jeee dakujem 🙂 a nevies tam nejake tel.cislo a kolko dopredu sa treba objednat? a hlavne v ktorom tt tam treba ist. 😒

romikiki
4. feb 2013

@delica fiha, tak to som nevedela...tak to teda este dobre prestudujem pred tym...monitor dychu fungovat musi na 100%! tak snad sa to bude dat nejak vyriesit...diky za upozornenie 🙂

misza1
4. feb 2013

@delica ty hormony jsou super,co?😀
ja jsem strasne zvedava jak bude maly vypadat, moje rodina ma silne geny, tak jako vypada muj otec, tak vypadam ja, segra, jeji deti...aji otcuv bratr s detmi;)

misza1
4. feb 2013

@katuska54 doporucuje se mezi 21-26tt tusim, me to bude vychazet na 24tt

katuska54
4. feb 2013

@misza1 no uvidim kedy mi daju termin...al do toho 26tt to stiham 🙂

katuska54
4. feb 2013

baby vcera som svokre oznamila,ze budu mat vnucku a ona bola hrozne sklamana....som myslela,ze sa bude tesit z uplne prveho vnucatka v ich rodine a ona takto 😠

delica
4. feb 2013

@misza1 no :D ja si myslim, ze po mne nezostane na malom nic, moj manzel ma tmavsie vlasy, snedsiu plet ( no teda ja som uplne bleda), tmavohnede oci. Ja a moj brat sme taka mutacia jedinecna, ze na nikoho sa nepodobame z predkov, len sami s bratom na seba.
A dufam, ze po muzovi zdedi taku atleticku stihlu postavu a bude ohybny, lebo ja som nemehlo a mam tučné stehná :D.
Po mne by mohol byt chytrý 😝 😀 .

delica
4. feb 2013

@katuska54 ale nie :(((((( to nemyslis vazne, akoze fakt bola smutná?
No ani moja mama nebola nadsena z chlapca, tiez je to jej prve vnuca asi na dlhu dobu. Stale hovori, ze to bude ako brat :D, lebo tiez je blizenec. tak ju ukludnujem, ze mam vela kolegov blizencov a su to uzasni a uspesni muzi :D.

katuska54
4. feb 2013

@delica ona strasne chcela chlapca...som povedala,ze hlavne ze je zdrava a ze vobec bude...som si myslela,ze ved na pockanie a nazelanie sa to nerobi 😠
normalne som ostala potom sklamana z nej

misza1
4. feb 2013

@delica ja bych chtela,aby po manzelovi mel zuby a nehty a postavu by mohl mit po babicce;) my jsme oba medove ikdyz ja jsem do cca 17 byla jako vyzla... ohebnost po me lasku ke sportu po manzelovi;) a tak daaale;)

katuska54
4. feb 2013

@delica ja by som chcela,aby mala bola po tatinkovi 🙂 on ma modre oci,spotrovu postavu a ked bol malinky tak mal krasne blond kucerave vlasy...takze keby sa potatila tak je z nej kucerava,blondata a hlavne modrooka princezna 😀

delica
4. feb 2013

@misza1 méďové akože medvídci?
@katuska54 no najskor budu tie nase deti po tatinkoch, ved samec si ich musí zo začiatku poznať 😎 , že su jeho

katuska54
4. feb 2013

@delica to mas pravdu 🙂 inak dnes mi prisla postelka 😀 uz ju treba len zlozit.....

misza1
4. feb 2013

@katuska54 to neni od ni pekne, u nas taky mohli byt vsichni sklamani ze je to kluk protoze mame same kluky, ale vsichni jsou stastni ze je zdravy a vsehny testy vychazi na 1* ;)

katuska54
4. feb 2013

@misza1 prave z toho som bola sklamana,ze sa netesila...ved ma dvoch synov a jednu dceru tak jej to moze byt jedno co my budeme mat..havne aby bola zdrava 😉

misza1
4. feb 2013

@delica oba jsme oblejsi;) macati;) ne nejak moc, tucnymi bych nas nenazvala ale atleti taky ne;)

delica
4. feb 2013

@katuska54 no aj keby si to hned pomyslela, co je hned cudná myslienka, tak ta nemala tym zarmucovat

katuska54
4. feb 2013

@delica ale uz sa nebudem nad tym trapit. ja sa tesim aj s mm na nasu malu princeznicku,ktora este nema meno 😒 ale uz sa na nom pracuje 🙂
snad ju to do porodu prejde a ked ju uvidi bude rada 😕

katuska54
4. feb 2013

@misza1 no ja som mala 43kg ked sme sa spoznali a potom tie kilecka sa na mna akosi lepili...a teraz som tiez podla mna taka gulatsia...sice mi hovoria,ze na moju vysku mam akurat vahu,no ale mne sa to nezda 😒
ale co si vybral to ma...... 😀

misza1
4. feb 2013

@katuska54 neboj, ony to ty deti citi, pak bude svokra smutna ze ji mala nema rada...
me raz svagrova rekla ze to zas bude dalsi chalan? tak se mi rozvirily hormony ze jsem ji dost nepekne vysvetlila ze to nebude dalsi chalan ale nas prvorozeny syn...
ale je to sranda ze tam kde by radsi babu bude kluk a naopak,co?

katuska54
4. feb 2013

@misza1 to tak byva...kto chce dievcatko je chlapec a naopak...ja som vzdy hovorila,ze chcem chlapca,ale odkedy som tehu som vnutorne citila,ze to bude dievcatko..ale som rada ze to bude dievcatko...som sa pytala tatinka ci uz ma nachystanu zbran,ked bude mat doma 2 baby 😀 😀 😀

misza1
4. feb 2013

@katuska54 ;) uvidis jaka to bude jeho mazlinka;) kqmos vzdy chtel kluka, a narodila se jim holka, on je uplne k nepoznani;) porad ji nosi, mucka,prebaluje ji a.koupe a kdyz kouka na fotbal da si ji vedle sebe a vsechno ji vysvetluje;)

katuska54
4. feb 2013

@misza1 to je ake zlate 🙂 ja viem,ze nas tatinko sa na malu hrozne tesi...stale mi bozkava brusko 😀
teraz som sa objednala na 4D 🙂 a mame bleskovy termin 😀 uz dnes vecer 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tesiiiiiiiiiiiiiiiiim saaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

danielle
4. feb 2013

@romikiki krasna postielka 🙂 my sme to spravili tak, ze mame postielku pri posteli, matrac postielky je na urovni nasej manzelskej a dali sme prec jednu stenu klasickej drevenej postielky. mala tak s nami spava od narodenia. je v postielke, netlacime sa a zaroven je stale s nami. ked som kojila, bolo to na nezaplatenie...