Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
baby vcera som svokre oznamila,ze budu mat vnucku a ona bola hrozne sklamana....som myslela,ze sa bude tesit z uplne prveho vnucatka v ich rodine a ona takto 😠
@misza1 no :D ja si myslim, ze po mne nezostane na malom nic, moj manzel ma tmavsie vlasy, snedsiu plet ( no teda ja som uplne bleda), tmavohnede oci. Ja a moj brat sme taka mutacia jedinecna, ze na nikoho sa nepodobame z predkov, len sami s bratom na seba.
A dufam, ze po muzovi zdedi taku atleticku stihlu postavu a bude ohybny, lebo ja som nemehlo a mam tučné stehná :D.
Po mne by mohol byt chytrý 😝 😀 .
@katuska54 ale nie :(((((( to nemyslis vazne, akoze fakt bola smutná?
No ani moja mama nebola nadsena z chlapca, tiez je to jej prve vnuca asi na dlhu dobu. Stale hovori, ze to bude ako brat :D, lebo tiez je blizenec. tak ju ukludnujem, ze mam vela kolegov blizencov a su to uzasni a uspesni muzi :D.
@katuska54 neboj, ony to ty deti citi, pak bude svokra smutna ze ji mala nema rada...
me raz svagrova rekla ze to zas bude dalsi chalan? tak se mi rozvirily hormony ze jsem ji dost nepekne vysvetlila ze to nebude dalsi chalan ale nas prvorozeny syn...
ale je to sranda ze tam kde by radsi babu bude kluk a naopak,co?
@romikiki krasna postielka 🙂 my sme to spravili tak, ze mame postielku pri posteli, matrac postielky je na urovni nasej manzelskej a dali sme prec jednu stenu klasickej drevenej postielky. mala tak s nami spava od narodenia. je v postielke, netlacime sa a zaroven je stale s nami. ked som kojila, bolo to na nezaplatenie...

@romikiki mne sa tato postielka velmi pacila, len som citala diskusie, ze potom nefungoval monitor dychu, ze vlastne zachytaval aj pohyby matky alebo take nieco :-/.