icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 a Ty si kedy?
to je pekne, ze vsetci taki junovi 😵 Leonard mal byt povodne majovy, ale tiez sa narodil o 3 tyzdne skor, takze skoncil na konci aprila. je to maly byk- kludny a flegmaticky 🙂

@jarus_galbi a muzikovi si uz povedala? 🙂
ak si po vysadeni, tak mozno budu aj dvojcata 😀
aha, vsak kludne zavolaj aj v pondelok a dok si Ta objedna podla vlastneho uvazenia. a ak sa Ti bude zdat, ze to je zadlho, tak si nieco vymysli s cim tam pojdes. napr. ze Ta velmi boli brucho, alebo hocico ine 🙂

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - hlavne sprav termin, niekedy maju doky plno 😝 Teda aspon moja to ma nabite, na preventivku sa caka par mesiacov 😖

Inak ja mam cely den tak navaly tepla, normalne sa smejem, ze zacala menopauza 😀 😀 😀

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - ona sa skutocne vyzna, uz ani neberie pacientky, je velmi vyhladavana... taky vecny suchar, ale ma kvalifikaciu aj na geneticke ultrazvuky, proste expert... a mat dobreho lekara je v tehu aj tak to najdolezitejsie...

jarus_galbi
20. okt 2012

@anjelicek26 no moj doky je tiez vytazeny, na cytologiu cakam niekedy aj styri mesiace. a nema ani prijemnu sestricku, niekedy sa jej aj bojim 😅 a zasa, volat mu ze mi meska pat dni, to si hned pomysli, ze som prvorodicka 😀

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - ja som 13.3.... som si hovorila, ze Saska je 26.6. aby nam to spolu sedelo 😵 Moj maly duplikat 😵 Si ani neviem predstavit, ako bude vyzerat nase tretie, kopie uz mame, chcelo by to zdravy mix 😅 Chyba nam modrooka baba alebo hnedooky chalan 😅 Ale prosim nie oboje naraz 😅 Z dvojiciek by ma asi prekotilo 😅 Drahy ich ma v rodine az az a to po chlapskej linii - jednovajecne 😅 😅

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - xixi nech si mysli, co chce ;) Ono je to tak nadherny pocit vidiet bublinku na ultravzuku 😵 😵 Zas tam budem revat, sa poznam 🤐 😵 😵

jarus_galbi
20. okt 2012

@soldi muzik ma videl testovat este tyzden pred mrchou 😀 a ked som ho rano budila (vstavam do prace uz pred piatou), tak sa len chytal za hlavu, ze na teste nie je ciarka, ale cely stvorcek ruzovy (na mamateste 10 som mala v piatok rano polovicu testovacieho okienka ruzoveho, ziadna ciarka, ale hned cela polovica 🙂 ), ale zasa dovtedy som nemala vobec nic. ked som prisla po praci, tak tam uz bola z toho ciarocka, ale to bolo po celom dni. tak som nedockavo spravila dalsi mamatest a tam bola slabulinka ciarocka, ale neviem, ci si ju nevidim len ja sama pre seba a vlastne potesenie 😅 a o dvojickach ani nevtipkuj, vobec neviem, ako by som to zvladla. i ked mamina sesternica ma dvojicky a manzel ma zasa bratranca a sesternicu dvojicky 😀

jarus_galbi
20. okt 2012

@anjelicek26 no ja som tiez citlivka, ja mam uz teraz slzy v ociach, ako to budeme oznamovat 😀

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - ja sa citim rovnako, ako pri prvom, nervozita, neistota, toto asi nikdy nebude rutina 😅 Ale je to krasny pocit 🙂 Som si dnes pozerala fotocky v maxovej tehu knizke 🙂 Aka bola mala bublinka a aky je z neho uzasny maly chlap 😎

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 navaly tepla mam aj ja. a chyta ma ovocno zeleninova mania- to aj v minulom tehotenstve som mala 😀
a vidim, ze mame podobnych gyn. moj je sice chlap, ale tiez ma certifikat na geneticke sono, na preventivku sa caka 3 mesiace, ale v cakarni maximalne 10 minnut 😵
a Saska je skutocne Tvoja kopia, nadherna je. 😵 aj povahovo su takto rozdeleni, ci tam uz je mix?
inak, asi Ta sklamem s tou podobou, ale co mam znamych, co sa takto delia podoby, a maju viac deti, tak je to vzdy podobne, ak je napr. prvy chlapec na otca, a dievca na matku, tak aj dalsi chlapec je na otca a dievca na matku. ako keby proste vzdy zvitazil ten jeden genofond a nevedeli sa premiesat. ale vsetko je mozne 😵
a nad menom si uz rozmyslala?

inak, my sme riadne kozy, ledva nam meska ms a uz riesime kociky a podobu 😀

jarus_galbi
20. okt 2012

@anjelicek26 joooj, to verim, ze to je kraaasny pocit 😉 ja tuzim po dievcatku, ale ked to bude zdrave, je mi jedno, co to bude 😝 a priznaky mas ake? lebo ja naozaj ze skoro nic, len mam sucho v ustach uz asi tyzden. ale to je taky priznak, ze ako keby ani nebol 😀 a moja mamina stravila nad misou skoro cele tehu, tak preto sa tak cudujem 😕

soldi
20. okt 2012

@jarus_galbi ja mam pre rodinu takyto plan oznamenia: dam malemu urobit tricko s napisom: velky brat od juna 2013 a v nom ho zoberiem na navstevu 😵 😵 😵

soldi
20. okt 2012

@jarus_galbi tak vracanie zacina vacsinou az okolo 6-8tt, ale mne napr. minule cele tehotenstvo nebolo vobec nic, akurat som mavala zachvaty smiechu 😀

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - ach jaj moja, tomu sa hovori radost ♥

Mena no dievcatko je srdcovka Isabella a maly Benjamin... ale to sa nam boh vie ako nehodi k priezvisku, mne to tam nereze... Isabella by sa k priezvisku hodila... este kopu casu nieco vymysliet, ja taaak dufam, ze to vyhrala nejaka dievcatkovska spermoska 😀 😀 😀 Ale dufat mozem 😀 Povahovo su velmi rozdielny, Saska je cholericka po mame a maly flegmos po tatovi 😀

jarus_galbi
20. okt 2012

@soldi jeeej, toto presne planujem aj ja 😀 akurat dat spravit manzelovi tricko Budem Tatino a dat mu ho pred celou rodinou na meniny 🙂

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - ja som v prvych dvoch tehu blinkala az 2x - co som musela pri malom v 13.tyzdni brat rozpustne antibiotika, to je blivajz na pohladanie.. prsia mi rastu (fakt mi zacinaju byt male podprsenky), navaly tepla, mam zaludok na vode... tak u mna je to asi fakt jasne... a tlacia ma gate 😕 😕 😕 Pri malej som sa do 24.tyzdna normalne do vsetkeho dosla, u maleho som uz v 8.tyzdni tahala tehu gate a bojiiiim sa, co bude teraz 😀 😀 😀

jarus_galbi
20. okt 2012

@soldi a to sa ako prejavovalo? 😀

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 ak Ti to pojde otvorit, mrkni sem, tam ma vsetky fotky zo sona s malym 😵
http://www.emimino.cz/fotoalba/pregnancy-3255/

a Isabella je prekrasne meno 😵 😵 😵 aj Benjamin 😵
takze deti su vlastne vase dokonale kopie- aj povahovo, aj vyzorovo 😀
tak budeme spolu verit v dievcatko, dobre? 😵 😵 😵 😵

jarus_galbi
20. okt 2012

@anjelicek26 tak jasne, ono je to indi-vindi pri kazdom a pri kazdej 🙂 ale nejako som mala zafixovane, ze dcery nieco zdedia po maminach v tomto smere. ale teda, kiez by to nebola pravda, lebo planujem robit este dlho.. i ked to cestovanie nie je nic moc ☹

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - my to rodine chceme povedat az na vianoce.. po dvanastom tyzdni... stat sa bohuzial moze este cokolvek... v okoli hadam kazda kocka raz potratila, tak som opatrna a dufam, ze budem statisticka odchylka a nase baby ostane tam, kde ma.

minikk
20. okt 2012

@jarus_galbi tak držim palceky este sa skus test o dva dni.

soldi
20. okt 2012

@jarus_galbi my uz mame jedno dieta, takze budem tatino by sa asi minulo ucinkom 😀
zachvaty sa prejavovali napr. tak, ze som sa vecer sprchovala a zrazu mi zacalo byt smiesno a tak som sa smiala a chichunala, aj 10 minut 😀 uplne na hocijakej hovadine 😀
na sitcomy som sa radsej ani nedivala, lebo som mala potom vzdy svalovicu 😀

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - juuu krasne fotocky 😵 Aj ja mam vsetky este 😵 😵 😵 Aj miery babatka v tom ktorom tyzdni 😵 😵 Budem porovnavat 🙂 A ano, verime spolu na dievcatko 😵 😵

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 wau, to si dobra, ak dovtedy vydrzis tajit. ja to nedokazem 😅 mamine som to hned vykecala, lebo prisla akurat ked som nasla ciarku a tak som sa skerila, ze jej to hned doslo 😀
a neboj sa potratu, ja mam dost kamosiek, co boli dva krat tehotne a maju dve deti 😵

jarus_galbi
20. okt 2012

@anjelicek26 jasne, to mam respekt aj ja. Ja mam zasa v okoli vacsinou vsetko prvorodicky uplne v pohode az do konca.

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - mna urcite vyhodia z prace, ked zistia, ze som tehu, som do marca v skusobnej lehote, dovod si najdu... mohla som mat krasnu matersku otehu par mesiacov neskor, teraz budem mat prt... co uz, proste to tak je... nebudem si robit hlavu a tesit sa na babo 😵

jarus_galbi
20. okt 2012

@minikk najblizsie mozem az v utorok, co urcite testnem 🙂

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 tie uplne prve su robene tyzden pred porodom 😵 bol to riadny bucko uz v brusku 😀
a ano, to bude pekne, ked budeme takto spolu 😵 a keby bolo dievcatko, juuj, to by som sa vyblaznila na vybavicke 😵 😀

jarus_galbi
20. okt 2012

@anjelicek26 dobry pristup, palec hore 🙂 je to na prd, ako to dnes je. mna mozno vyhodia z prace potom, ked pridem z materskej. alebo mi povedia, ze sa mam po roku vratit, ako mojej kolegyni 😠

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - ja mam v okoli par zlych pripadov, tak som asi opatrnejsia... vydrzim... nevidime sa denne, tak to nebudem moct akcne niekomu vykvakat 😀 😀 Ale jasne verim, ze u nas bude vsetko dobre... a planujem rodit na termin, uz ziadne tri tyzdne pred, maly bol nenormalny chrust 😝 Clovek sa to male bal aj chytit 😀