icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katkalubkova
6. feb 2013

@janka_k len akurat , ze po sekcii mate same ozdoby, z jednej strany vrecko s mocom a z druhej vyvod z rany, co sa cisti, ale ani jedno z toho neboli, ani vas to netazi visi to na posteli 😀

katkalubkova
6. feb 2013

@katkapapacova aha, tak to ma mrzi ☹ a si mala vysoky ci aky vtedy ☹ ???

katkalubkova
6. feb 2013

@katkapapacova aha, uz som si vsimla v predch. prispevku vysoky , ze? ☹, teda strasne...

katkapapacova
6. feb 2013

@katkalubkova mala som vysoky, po potrate sa zistilo ze nador na oblicke to vyvolaval a k tomu vsetkemu zla kombinacia liekov, lekarov a mas to, to je nadlho a nechcem sa uz k tomu vracat len mam teraz strach a nechcem sa dostat do nemock lebo si neviem predstavit byt bez malej,aj vsetko by sa tym skomplikovalo, zatial sa snazim oddychovat, nejest a nepit co mi zakazali, tak snad to zvladneme

katkalubkova
6. feb 2013

@katkapapacova urcite ano

katkapapacova
6. feb 2013

@katkalubkova si zlata 😉

janka_k
6. feb 2013

@katkalubkova vdaka za objasnenie 🙂

zuzka444
6. feb 2013

Ahojte aj ja patrim k vam tiez mam termin v juni a neskutocne sa tesim 🙂 .bohuzial este nevieme co to bude tak som nedockava.ale zajtra idem na 4D sono tak dufam ze mi uz doktor prezradi co nosim pod srdieckom 🙂...

anjelicek26
6. feb 2013

@zuzka444 - drzim palceky 🙂 Prevladaju v juni chalani, akeho mas tusaka?

Inak babule my zaciname koncom mesiaca prestavbu, neskutocne sa tesi, to znamena, ze od konca marca bude vsetko hotove, budem moct zariadovat izbicku, kupovat detske vecicky, tesiiiim sa uz maximalne na to ♥

zuzka444
6. feb 2013

@anjelicek26 jeeeej dakujem.no ved teraz je trend chalanisko heh aj kamosky aj svagrina vsetky cakaju chlapcov..no uvidime...zo zaciatku bol tusak chlapec no teraz to vypada aj na dievcatko xi...bo dost priberam do bokov..no uvidime ale zase na druhej strane vsetko sa mi polepsilo aj vlasy aj nechty a aj plet.no uvidime zajtra :D....jeeej to je super ze prerabate ja uz pimalicky kupujem mam aj tu hojdacku kresielko aj deku na hranie a aj uz dost veciciek xi...neda mi to bohuzial 🙂..

anjelicek26
6. feb 2013

@zuzka444 - ja to nemam kam dat, takze si bucham po prstoch riadne, aby som nic neobjednala 😀 😀 😀 Nas caka komplet vystavanie podkrovia, to bude trosku väcsia akcia, ale hadam sa to zmakne. Chcem, aby aj maly mal vlastnu izbu, predsalen mame rozdiel 3 a 7 rokov a to je celkom dost, co sa tyka zaujmov a spankoveho rezimu.

Inak s pohlavim, ja mam vsetky tri tehu vlastne rovnake, co sa tyka pleti, vlasov, bruska a mam dcerku a synceka (teda takmer dvoch 🙂 ).... No som zvedava, co ti zajtra povie doky 🙂

anjelicek26
6. feb 2013

Inak ked si citam svoje starsie prispevky, tak som v den, co som si robila test pisala, ze je to sto percent chalan a veru to tak bolo tentoraz 😀 😀 😀 😀 Tak jediny pokus a bum 😀 😀 😀

katuska54
6. feb 2013

dnes som dostala od kamosky pekny darcek k svadbe 🙂 poukazku na gravi masaz 😉 uz sa tesim ako ma tetuska pomasiruje 😀

zuzka444
6. feb 2013

@anjelicek26 no ved jasne treba mat vlastne izby bo ked uz budu 3 deturence a take vekove rozdiely nebolo by to ono...a presne aj zaluby zaujmy a podobne veci...super ja by chcela chlapca heh ale tak nebudem sklamana ani ked to bude dievcatko...no a hlavne dilemu som mala na mene hlavne dievcenskom som sa nevedela rozhodnut ale nakoniec sme vybrali sofiu 🙂...mne sa pacila aj stela ale svokra ze nie budu sa jej smiat ze stela mela...som si pomyslela svoje..asi tak...a nakoniec zvitazila sofia a chlapec po priatelovi jurko 🙂..to bolo viac menej iste od zaciatku ako sme boli spolu co je uz 7 rokov :D...aj ja som zvedava co mi pivie...ach nebudem asi spat 🙂

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 super napad inak...ja by tiez nieco podobne potrebovala len neviem ci tu u nas v meste nieco take robia.musim poskumat.

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 poskumaj...kamoska natom bola a nevie si vynachvalit. len u nas v ba to stoji 50 € 😒

anjelicek26
6. feb 2013

@zuzka444 - my vieme pohlavie uz fakt dlho, pipik naznaky boli uz v 12.tyzdni a v 13.tyzdni uz to bolo 90%, v 16.tyzdni uz sto percent xixi No a mena veru, my sme sa zhodli len na Benjaminovi, nicom inom, tak to tak bude a hotovo, trosku mi to stale cudne znie s priezviskom (tiez zacina be ), ale co uz 🙂 Ono sklamanie, ja by som bola byvala chcela aj babu, ale tak Izabelku budem mat mozno ako vnucku 😅 😅 😅 Ono s tym pohlavim... je to vlastne... uplne suma fuk 😀

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 kks to je dost inak 50e by vedela aj inak vyuzit..lenze ja byvam v malom meste no tak uvidim he...aj ja by chcela taky darcek 🙂...

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 no je to dost 😒 ale dostali sme aj € ako dar a ja som dostala este bonus ako poukazku 😀 takze za tu cenu bude iba jedna masaz,tak si ju budem vychutnavat od prvej minuty 😀

zuzka444
6. feb 2013

@anjelicek26 ved to je kaslat na to co to bude..hlavne aby to bolo zdravucke...ale neboj sa aj mne sofia znie tak inak tiez priezvysko zacina na s heh ale tak zvyknem si nejako xi..a chlapec predsa iste lebo priatel sa tak vola a uz som na to zvyknuta 🙂....inak to ste pekne dlho uz vedeli...mna bud doktor klame ze to nevidi alebo netusim..bo on moc nechce prvorodickam hovorit 🙂..a zajtra idem k druhemu na to 4D tak hadam tam to bude vidno he...ale inak benjaminko je peknucke meno...joj taky maly chrusticek xi xi...

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 ale jasne...pockaj budes sa citit ako znovuzrodena 🙂...poriadne si to uzi...ja uz pomaly ani sediet nemozem co ma hned zacne bolet chrbat...

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 aj mna uz boli dost chrbat. kupila som si cd vicenie pre tehulky a poctivo cvicim 🙂 ked som 1x cvicila,tak mi tak pekne popukal chrbat od spodu az hore..vtedy som sa citila ako znovuzrodena 😉

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 ja sa tiez chystam cvicit..bo doteraz chodila do prace dokonca do 2 tak nemala kedy ale dala som sa na marodku bo mam sedavu pracu a po 2 hodinach som nemohla obsediet a chodila som zlomena domov.bo po 9 hodinach sedenia na zadku uf to bolo moc uz...

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 my sme boli na 4D v pondelok a musi ist znova,lebo mala si zakryvala tvaricku a videli sme iba ruky,nohy a jedno usko 🙂

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 no pekne ja dufam ze sa male ukaze v plnej krase...aj ty uz vies ze co cakas?boze to len ja neviem :/...

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 hej vieme 😉 bude to dievcatko,ale meno este nemame 😒 berieme napady 😉 tak sup s menami

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 no tak mne sa pacia mena sara stela sofia heh..ale aj ema nina tamara su pekne...

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 ja som dala navrh- barborka,ema a laura. a zatial ostala iba barborka,tak dufam,ze to tak ostane

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 barborka a ema tie dve by si vybrala bo obe su peknucke...mne sa laura nepaci moc bo to ma jedna znama s ktorou sa nemusime heh cize iba z toho dovodu.kolke dietatko cakas?

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 nase prve baby 😀 a laura sa ani mm nepaci..