Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 no to ano dopraje...keby aspom nechali to dobrovolne pripoistenie ja som si ho platila a 3 mesiace po nedobrivolnom ukonceni som ostala tehu..skoro ma slahlo..a bohuzial nemohla som si dovolit platit 112 eur mesacne cely ten balicek..kedze som bola aj nezamestnana a tak dalej...aj ked si potom nasla pracu musela by som zase platit 279 dni co by nestihla...cize smola..co uz..a zevraj sa maju znizovat aj te prispevky pri narodeni...
@willy_wonka ale nebudes pokakana...neboj sa toho a uvidis ako dobre to vsetko zvladnes..ja som teraz optimista,tak dufam ze mi to ostane 😀
cim dalej tym horsie v tomto state so zdravotnictvom ako takym a socialne, ani nehovorim.
jeden by zvazoval normalne odchod prec.
mne sa velmi paci system-ked chces, plat si zdravotne poistenie vo vyske ako uznas a taku zdrav.starostlivost ti poskytneme. nie?
😠
@katuska54 daj kusok z tvojho optimizmu🙂 uz planujes aj zariadenie izbicky pre malu?🙂
@katuska54 tak patris este k tym stastnejsim ja budem mat matersku mozno 250 eur a marodku ani nehovorim...co uz sak ja mam este brigadu a tak si cosi zarobim no co uz...ja som vzdy mala taketo stastie ze vsetko sa nedari a tak ale zase mam stastie v laske ze som stretla moju jedinu lasku a teraz cakame nasu spolocnu lasku...no nic idem si ja lahnut a rozmyslat nad zajtrajskom..drz palce nech zistia co to bude :D...papa moja a drz sa zajtra pokracujeme ;)
ste si iste, ze znizovat? ja som postrehla len to, ze bol navrh aby sa prispevok vyplacala len pri prvom dietati...
@willy_wonka ale neboj sa to je kazda nie len ty...len ty uz teraz na to prides a veri. ze aj na mna to dolahne heh ale neskor...a pockaj po porode co to bude....he..oki papa idem si lazkat a rozmyslat nad zajtrajskom ze ci zistime co to bude :D...tak zajtra pokracujeme..papa a drz sa a neboj nebudes pokakana ale zodpovedna mamicka..
@zuzka444 drzim palce na zajtrajsom utz,nech sa drobec ukaze v plnej parade🙂 potom sa nam pridi pochvalit...a dakujem.🙂
@willy_wonka opytaj sa ma za par mesiacov ci som optimista 😀 zatial to tak bereim....izbycku este nezariadujem,lebo chceli by sme dat vymenit interierove dvere..to pri kupe bytu a prerabke uz neostali peniazky,tak cakame na dary zo svadby 😀 a mala aj tak bude s nami v spalni min rok a potom uz asi pojde do svojej izbycky.
@willy_wonka nz 🙂...jasne ze sa pridem pochvalit he he...no dufam ze sa ukaze v plnej krase heh..
@willy_wonka prispevok pri narodeni dietata. ale este nieje nic iste.. skusim zajtra googlit. dufam,ze ujo google mi napise ze to ostava tak ako to je..alebo ze dostaneme viac 😀
@hobit
@katuska54
@delica citam,citam a prispevok pri narodeni babatka ostava bez zmeny...tak ako hobit pisala, ja som tiez pocula o ton, ze sa zvazuje vyplacanie len pri prvom babatku,btw. ja som ai stale myslela, ze sa ten priplatok vztahuje ldn na prvorodene..tak ma zaskocila tato info ze sa vyplaca tusim pri troch detoch🙂
@katuska54 ja som citala len to za to prve dieta, ze pre ostatne to chcu znizit, vraj druhe a dalsie deti toho nepotrebuju tolko, ako prve :-/ co je strasna hovadina, akoby to druhe a tretie uz nepapali a nekakali.
No ale ked si zoberiem, ze ako stat zdiera vsetkych, ze neexistuje nic ako stredna vrstva v tejto republike, tak by som sa necudovala,keby nam to kocikove zrusili
@willy_wonka uff, odlahlo mi..takze nemusim rusit uja googla? tak aspon nejake many sa vratia..

@katuska54
@zuzka444 ja budem hrozbe pokakana mama🙂))