icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54
@zuzka444 ja budem hrozbe pokakana mama🙂))

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 no to ano dopraje...keby aspom nechali to dobrovolne pripoistenie ja som si ho platila a 3 mesiace po nedobrivolnom ukonceni som ostala tehu..skoro ma slahlo..a bohuzial nemohla som si dovolit platit 112 eur mesacne cely ten balicek..kedze som bola aj nezamestnana a tak dalej...aj ked si potom nasla pracu musela by som zase platit 279 dni co by nestihla...cize smola..co uz..a zevraj sa maju znizovat aj te prispevky pri narodeni...

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 ja som nastastie dnp stihla,ale ten rodicovsky prispevok teda nic moc 😠 a to dufam neznizia tie prispevky pri narodeni,lebo uz potom ma uplne slahne 😠

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka ale nebudes pokakana...neboj sa toho a uvidis ako dobre to vsetko zvladnes..ja som teraz optimista,tak dufam ze mi to ostane 😀

azalka22
6. feb 2013

cim dalej tym horsie v tomto state so zdravotnictvom ako takym a socialne, ani nehovorim.
jeden by zvazoval normalne odchod prec.
mne sa velmi paci system-ked chces, plat si zdravotne poistenie vo vyske ako uznas a taku zdrav.starostlivost ti poskytneme. nie?
😠

delica
6. feb 2013

@katuska54 noooooo, len aby ten prispevok pri narodeni do juna vydrzal :-/ nech sa aspon ten kociar preplati

katuska54
6. feb 2013

@delica nech to rusia od dalsieho roka ked uz to chcu znizovat 😠 to je ale socialny stat 😝 a odkedy to chcu znizit,nevies?

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 daj kusok z tvojho optimizmu🙂 uz planujes aj zariadenie izbicky pre malu?🙂

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 tak patris este k tym stastnejsim ja budem mat matersku mozno 250 eur a marodku ani nehovorim...co uz sak ja mam este brigadu a tak si cosi zarobim no co uz...ja som vzdy mala taketo stastie ze vsetko sa nedari a tak ale zase mam stastie v laske ze som stretla moju jedinu lasku a teraz cakame nasu spolocnu lasku...no nic idem si ja lahnut a rozmyslat nad zajtrajskom..drz palce nech zistia co to bude :D...papa moja a drz sa zajtra pokracujeme ;)

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54
@delica co chcu znizovat😲

hobit
6. feb 2013

ste si iste, ze znizovat? ja som postrehla len to, ze bol navrh aby sa prispevok vyplacala len pri prvom dietati...

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 no nam len to vyslo..tiez nema stastie ☹ tak na zajtra drzim palce..som zvedava co ukrivas v brusku 😀

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka ale neboj sa to je kazda nie len ty...len ty uz teraz na to prides a veri. ze aj na mna to dolahne heh ale neskor...a pockaj po porode co to bude....he..oki papa idem si lazkat a rozmyslat nad zajtrajskom ze ci zistime co to bude :D...tak zajtra pokracujeme..papa a drz sa a neboj nebudes pokakana ale zodpovedna mamicka..

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 aj ja som zvedava a plne dufam ze sa ukaze bud babizna abo chlapisko :D..

willy_wonka
6. feb 2013

@zuzka444 drzim palce na zajtrajsom utz,nech sa drobec ukaze v plnej parade🙂 potom sa nam pridi pochvalit...a dakujem.🙂

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka opytaj sa ma za par mesiacov ci som optimista 😀 zatial to tak bereim....izbycku este nezariadujem,lebo chceli by sme dat vymenit interierove dvere..to pri kupe bytu a prerabke uz neostali peniazky,tak cakame na dary zo svadby 😀 a mala aj tak bude s nami v spalni min rok a potom uz asi pojde do svojej izbycky.

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 a aky mas vnutorny pocit? ja som mala ze to bude baba a potvrdilo sa...

katuska54
6. feb 2013

@hobit tak a to bude tak ako pises,tak si ma potesila..nebola by som rada,keby to znizovali alebo nebodaj zrusili

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka nz 🙂...jasne ze sa pridem pochvalit he he...no dufam ze sa ukaze v plnej krase heh..

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka prispevok pri narodeni dietata. ale este nieje nic iste.. skusim zajtra googlit. dufam,ze ujo google mi napise ze to ostava tak ako to je..alebo ze dostaneme viac 😀

willy_wonka
6. feb 2013

@hobit
@katuska54
@delica citam,citam a prispevok pri narodeni babatka ostava bez zmeny...tak ako hobit pisala, ja som tiez pocula o ton, ze sa zvazuje vyplacanie len pri prvom babatku,btw. ja som ai stale myslela, ze sa ten priplatok vztahuje ldn na prvorodene..tak ma zaskocila tato info ze sa vyplaca tusim pri troch detoch🙂

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 ja mam pocit ze chlapec...no uvidime mozno opak bude pravdou🙂

delica
6. feb 2013

@katuska54 ja som citala len to za to prve dieta, ze pre ostatne to chcu znizit, vraj druhe a dalsie deti toho nepotrebuju tolko, ako prve :-/ co je strasna hovadina, akoby to druhe a tretie uz nepapali a nekakali.
No ale ked si zoberiem, ze ako stat zdiera vsetkych, ze neexistuje nic ako stredna vrstva v tejto republike, tak by som sa necudovala,keby nam to kocikove zrusili

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka uff, odlahlo mi..takze nemusim rusit uja googla? tak aspon nejake many sa vratia..

delica
6. feb 2013

@katuska54 jaj, som ta nechcela vystresovat :D to bol zas len moj skepticky pohlad na svet :>D nic viac

katuska54
6. feb 2013

@delica ale hlavne,ze ti "pracujuci na vychode" dostavaju vselijake prispevky a ty sa mozes zodrat z koze a zadlzit na 30 rokov aby si byvala dostojne 😠 joj tento stat uz mi lezie na nervy 😔

katuska54
6. feb 2013

@delica ale nevystresovala si ma 😀

delica
6. feb 2013

@katuska54 nooo, sak nemusim ist daleko na vychod, mame aj plavecky stvrtok tu :D na zapade
no, ved ja som si este za slobodna zobrala hypošku, na matersku sme s manzelom setrili, nech to zvladneme, ked budeme bez jedneho prijmu

katuska54
6. feb 2013

@delica to mas pravdu 😀 ako ja niesom rasista ( ak by niekto namietal na ten prispevok vyssie),ale co moc to je moc. ja budem teraz setrit z materskej € aby sme mali z coho plaiti ucty..esteze mam to dnp....

delica
6. feb 2013

@katuska54 nooo, sak aj ja som hnusná dnes :D jednoducho sa mi nozik vo vrecku otvara, ked vidim tuto nespravodlivost :(((( ale koniec, v tejto teme sa tomu nebudem venovat 😀