Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ved sa len pytam.
ja mam v tomto chaos. ked porodis, budes poberat 6 tyzdnov matersku. ano? a potom nasleduje rodicovske, ktore je o hodne nizsie.
a pytam sa, ze ake sumy su to?
@willy_wonka no zatial mame bud zuzka alebo sofinka 🙂...uvidime xi
@azalka22 neber to v zlom, ja.som sa pytala, lebo ma.to zaskocilo, tak som chcela vediet.odkial mas taku info...no co ja viem, materska sa pobera 34tyzdnov alebo.43(?)v pripade ak mas dvojky a viac,alebo si osamela mamina a potom nastupuje rodicovsky vo vyske tych 199eur
@zuzka444 pekne mena....🙂.zuziek uz tak vela nie je🙂)
Aj pre dalsie mamicky, ktore v tom nemaju jasno, kolko penazi a ako dlho budu dostavat na materskej dovolenke. 😉
http://najmama.aktuality.sk/clanok/231285/extra...
@willy_wonka no ved to ze ich uz vela neni heh..moja rodina chce aby to bola zuzana po mne tak uvidime heh rozhodneme sa medzi sofiou a zuzanou xi
baby, ked sa ide na ten glukozovy test, musim byt nalacno, ale mozem si dat rano aspon pohar vody?
zabudla osm sa opytat dr
netreba ani moc pit
@paris78 Ahoj, ano prisiel mi, akurat mi dosla ina farba 🙂 ale celkom v pohode to je, zvykam si na to, hlavne ked sa pretacam v noci, musim pretocit aj cely vankus 🙂)) manzel ho vyskusal, hned zaspal a vyjadril sa, ze aj on chce taky 🙂))
no a potom na kojenie to bude super!!! aj ako podpera pre babatko, ktore este samo nesedi.
ahojte morfo. urz dopadlo paradne male je zdrave a rastie ukazkove 😀 tak sa tesim len sa nechce ukazat doktor sa pokusal 15 minut pozriet co to je ale bez uspechu ze pozriet nabuduce 🙂 🙂 🙂 . Tak sa tesim ze je vsetko ok
@anjelicek26 ahoj, dnes som dostala tip na skejtik Lascal kiddy board...co ty nan hovoris?
@hobit - su na neho dobre recenzie, ale ja fakt - vezmem kocik do obchodu a poskusam, co a ako sa tam da pripevnit, ako sa tam malemu bude stat, lebo nam ho real pri troj rocnom moc netreba, dostane kolobezku a bude ficat, no ale dlhsie prechadzky predsalen, rada by som ho mala v zalohe.
uz nas caka gluk. test, ako to leti, za chvilu je tu júúúúúúúúúún! 😅
@jesika26 no mne nezakazala úplne pit, ale povedala mi, ze nesmiem sa prilis nadájať, len rano cistu vodu, nech nie som smädná
@katkalubkova
no ved to 🙂)) čas je spravodlivý :D letí , ale rovnako pre kazdého
OK baby, dik.
takze na lacno a - cistu vodu snad pohar mozem vypit. ved ide o metabolizmus glukozy nie vody
@azalka22 pravdaže sa normálne napi, určite nevypiješ liter vody. Ja každé ráno ked vstanem vypijem minimálne 3dcl vody a tak to urobím aj ked pojdem na glukózu 😉. Ale zase každý doktor je iný, mne povedala, že si možem zobrat kludne zo sebou polku citronu na zjemnenie tej sladkosti a sestre v Nitre, že v žiadnom prípade
@anjelicek26 vcera som ho videla, tu u nas ho ma jedna baba na concorde a kedze ja budem mat jane a/alebo concord, mohlo by mi to dobre pasovat...len kde ho, sakra, kupim?

@zuzka444 a meno mate vybrate?🙂