icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
7. feb 2013

@zuzka444 a meno mate vybrate?🙂

azalka22
7. feb 2013

@willy_wonka ved sa len pytam.
ja mam v tomto chaos. ked porodis, budes poberat 6 tyzdnov matersku. ano? a potom nasleduje rodicovske, ktore je o hodne nizsie.
a pytam sa, ze ake sumy su to?

zuzka444
7. feb 2013

@willy_wonka no zatial mame bud zuzka alebo sofinka 🙂...uvidime xi

willy_wonka
7. feb 2013

@azalka22 neber to v zlom, ja.som sa pytala, lebo ma.to zaskocilo, tak som chcela vediet.odkial mas taku info...no co ja viem, materska sa pobera 34tyzdnov alebo.43(?)v pripade ak mas dvojky a viac,alebo si osamela mamina a potom nastupuje rodicovsky vo vyske tych 199eur

willy_wonka
7. feb 2013

@zuzka444 pekne mena....🙂.zuziek uz tak vela nie je🙂)

delica
7. feb 2013

@azalka22
34 tyzdnov materska a je to 65% z denneho vymeriavacieho zakladu - to ti vyrataju
potom do 3 rokov je to 199 rodicovsky prispevok

samozrejme, je tam zopar vynimiek

azmuk
7. feb 2013

Aj pre dalsie mamicky, ktore v tom nemaju jasno, kolko penazi a ako dlho budu dostavat na materskej dovolenke. 😉
http://najmama.aktuality.sk/clanok/231285/extra...

zuzka444
7. feb 2013

@willy_wonka no ved to ze ich uz vela neni heh..moja rodina chce aby to bola zuzana po mne tak uvidime heh rozhodneme sa medzi sofiou a zuzanou xi

azalka22
7. feb 2013

@azmuk dakujem za info, uz som zorientovana

azalka22
7. feb 2013

baby, ked sa ide na ten glukozovy test, musim byt nalacno, ale mozem si dat rano aspon pohar vody?
zabudla osm sa opytat dr

delica
7. feb 2013

netreba ani moc pit

anicka.be
7. feb 2013

@paris78 Ahoj, ano prisiel mi, akurat mi dosla ina farba 🙂 ale celkom v pohode to je, zvykam si na to, hlavne ked sa pretacam v noci, musim pretocit aj cely vankus 🙂)) manzel ho vyskusal, hned zaspal a vyjadril sa, ze aj on chce taky 🙂))
no a potom na kojenie to bude super!!! aj ako podpera pre babatko, ktore este samo nesedi.

elen34
7. feb 2013

ahojte morfo. urz dopadlo paradne male je zdrave a rastie ukazkove 😀 tak sa tesim len sa nechce ukazat doktor sa pokusal 15 minut pozriet co to je ale bez uspechu ze pozriet nabuduce 🙂 🙂 🙂 . Tak sa tesim ze je vsetko ok

hobit
7. feb 2013

@anjelicek26 ahoj, dnes som dostala tip na skejtik Lascal kiddy board...co ty nan hovoris?

typa
7. feb 2013

@azalka22 ja som mohla pit cistu vodu,kolko som chcela.

anjelicek26
7. feb 2013

@hobit - su na neho dobre recenzie, ale ja fakt - vezmem kocik do obchodu a poskusam, co a ako sa tam da pripevnit, ako sa tam malemu bude stat, lebo nam ho real pri troj rocnom moc netreba, dostane kolobezku a bude ficat, no ale dlhsie prechadzky predsalen, rada by som ho mala v zalohe.

jesika26
8. feb 2013

@azalka22 mne o pití nič nehovorila, že sa nemože, povedala len to, že nemám už po 19tej nič jesť

qtinka77
8. feb 2013

@jesika26 A mne nepovedali uplne nic, len, ze na lacno :o)

katkalubkova
8. feb 2013

uz nas caka gluk. test, ako to leti, za chvilu je tu júúúúúúúúúún! 😅

delica
8. feb 2013

@jesika26 no mne nezakazala úplne pit, ale povedala mi, ze nesmiem sa prilis nadájať, len rano cistu vodu, nech nie som smädná
@katkalubkova
no ved to 🙂)) čas je spravodlivý :D letí , ale rovnako pre kazdého

azalka22
8. feb 2013

OK baby, dik.
takze na lacno a - cistu vodu snad pohar mozem vypit. ved ide o metabolizmus glukozy nie vody

delica
8. feb 2013

@azalka22 jj, tak nejak

jesika26
8. feb 2013

@azalka22 pravdaže sa normálne napi, určite nevypiješ liter vody. Ja každé ráno ked vstanem vypijem minimálne 3dcl vody a tak to urobím aj ked pojdem na glukózu 😉. Ale zase každý doktor je iný, mne povedala, že si možem zobrat kludne zo sebou polku citronu na zjemnenie tej sladkosti a sestre v Nitre, že v žiadnom prípade

misza1
8. feb 2013

@jesika26 aji me rekla ze si muzu vzit citron, a vystavit do te glukozy. a o vode rekla ze normalne muzu pit, ale jen cistou vodu ani bublinkovou nesmim.
jinak jsem na ten test zvedava, obavam se ze mi zakazou sladke🙂 v zivote jsem tolik sladkeho nesnedla jako ted v tehu🙂

paris78
8. feb 2013

@anicka.be tak ja rozmyslam, ze si ho objednam ... a ktory si si objednala? postovne je 4 eur?

hobit
8. feb 2013

@anjelicek26 vcera som ho videla, tu u nas ho ma jedna baba na concorde a kedze ja budem mat jane a/alebo concord, mohlo by mi to dobre pasovat...len kde ho, sakra, kupim?

hobit
8. feb 2013

@azalka22 vody sa priam musis napit kedze ides na odber krvi, nech nieco aj potecie 🙂
@jesika26 aj tam kde idem ja je povoleny citron, ale nie je to take hrozne ani bez neho, da sa to vypit

jesika26
8. feb 2013

@misza1 ja to isté, sladké musím každý den a ked nie keksíky, tak aspon sladký obed, alebo sladké pečivo-osie hniezdo....No ak mne to zakážu, tak som v koncoch 😀 , mám neskutočný absťák po sladkom

anicka.be
8. feb 2013

@paris78 uz som Ti poslala odpoved do IP 🙂