icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hubenourova
9. feb 2013

@veerraa No my mame kazdy iny nazor, Hanke som vybrala meno ja, a teraz je "na rade" manzel a jeho navrhy sa mi vobec nepacia a jemu zase moje a nase dieta bojuje za dalsie, takze asi budeme musiet losovat 🙂

hubenourova
9. feb 2013

@delica ved toto. Zasluzil by si... Ale teraz je pre mna prvorade vediet, ze moje dietatko je/bude v poriadku.

veerraa
9. feb 2013

@hubenourova jaaaj vies kolko sme sa my nahadali koli menu🙂 🙂 🙂 mne sa este paci aj Ester a to nechcel ani pocut🙂 🙂

hubenourova
9. feb 2013

No mne sa paci Nina, Klara. MM sa paci Alžbetka, a nasej dcere Emmka a Eliška. a teraz sa dohodni

veerraa
9. feb 2013

@hubenourova tak napisat na listky a losovat 🙂 🙂 🙂

delica
9. feb 2013

@veerraa inak ester a stella neznamena to iste - hviezda? Takze tak ci tak budete mat malu hviezdicku doma 🙂))

hubenourova
9. feb 2013

@veerraa no nieco budeme musiet vymsleit, ale este mame casu dost.

veerraa
9. feb 2013

@delica neviem ci aj ester to znamena ale hviezda to bude kazdopadne 🙂 🙂 🙂

katkalubkova
9. feb 2013

@hubenourova fakt akysi pako!!!

katkalubkova
9. feb 2013

ja som tiez na poslednom sone veru nemala bohvie akeho doktora, tiez som sla zo sona velmi, velmi sklamana, ale tak toto bol slaaby odvar a neplatila som ho!!! To co som si zaplatila v 12tom tyzdni bolo perfektne!!! asi ako clovek natrafi.

hubenourova
9. feb 2013

@katkalubkova asi ano. urcite druhykrat pojdem na istotu a radsej si priplatim 15 eur

katkalubkova
9. feb 2013

@hubenourova ja som tam tentokrat bola sama, to bola asi prva chyba a mali tam zeny tesne pred porodom, tak ma asi len tak od..., ale bola som tam dost dlho!! Tiez mi povedal, ze vyzera to byt v poriadku, ale nie vsetko sa da vidiet!! Otrasne, nevedela som co si mam o tom mysliet, doslova sa kriju. Nemam problem si priplatit no v 20tom tyzdni ma poslala doktorka tam, tak som sla... V 12 tom chodime inde, vsade je to inac, ale samozrejme konkurencia je velka. Hned po sone som vzala vysledky a sla ku zenskej, ze ako ma odbil, tak mi povedala, ze je to ok, tiez som bola znechutena. Minul sa mu ten gel, tak mi tlacil na brucho ako.... Dufam, ze v tom 30tom tyzdni natrafim na niekoho ineho. Ale v tom 12tom tyz., viem, ze som bola u lekara, ktory je dost chvaleny u zien i ja som tam bola spokojna, ale tiez 30e.

misza1
10. feb 2013

@hubenourova hlasuju za Ninku🙂 Alzbetek a Emm je ted moc.

katkalubkova
10. feb 2013

@hubenourova tak sa opravujem, pomylila som sa vo vcerjasom prispevku, povedal mi to inak ten lekar, povedal: "ze nic zle tam nevidi, ale nie vsetko sa da vidiet " - a uz vies.... 🙄

hubenourova
10. feb 2013

@katkalubkova jaaaj, ja by som niekedy tych lekarov poslala na nejake preskusanie,a overenie ich atestacii. To je strasne. Zajtra rano pojdem za svojim dr. tak som zvedava, co na to vsetko povie. Len keby ten cas isiel rychlejsie, nech uz konecne viem,na com som.

hubenourova
10. feb 2013

@misza1 Aj ja som za Ninku, len trosku sa mi nepozdava,ze ma meniny pomaly v rovnakom case ako ja termin. A emmka, bude mojej sesternice dcera, kt. sa narodi uz za par dni.

katkalubkova
10. feb 2013

@hubenourova my ak by sme mali opat chlapca, chcela som dat Adama, no len preto ho nedam, lebo ma meniny na stedry den a to by som mu neurobila, aby ho kazdy odbil na Vianoce. Tak ak to bude predsa chalan bude Matej 🙂 , alebo Juraj 🙂

typa
10. feb 2013

@veerraa my mame pre dievca vybrane meno Ester. Ale dr. povedal,ze to bude chlap. Cize na Esterku si este musim pockat 🙂

katuska54
10. feb 2013

dobre ranko,hlasim sa Vam uz ako pani 🙂 vsetko dopadlo podla nasich predstav...bol to ten najkrajsi den v nasom zivote 😉 zajtra Vam popisem dej nasej svadby 😀

delica
10. feb 2013

@katuska54 no ten vysmiaty smile za koncom prispevku vyzera, ze ten opis bude stáť za to 😀 😉 . No teším sa mladá pani!

slavka_a_maros
10. feb 2013

@willy_wonka uz je dobre🙂

jolly84
10. feb 2013

gratulujeeem babeeeny, nech ubieha a hlavne, ze v zdravi 😉

kavaapalma
10. feb 2013

@katuska54 tak gratulujem cerstva pani 😀 sa cudujem,ze uz si hore a este nedospavas svadobnu noc 😀

kavaapalma
10. feb 2013

@hubenourova som uplne zhrozena co tu citam a nechce sa mi verit,ze ta tak odbil,to je teda fakt hruza a to si este dobre reagovala... ja by som mu taku show spravila aj s mojim manzelom,ktory ak je to zapotreby sa v hadkach doslova vyziva,tak ten by dopadol... nechapem podla coho sa sprava ku ktorej klientke ako,ci podla sympatii,ci podla stupna jeho unavy co podla coho... a ja by som mu tych 40 nezaplatila ani nahodou... a to bol Juhas ci ten starsi...?

hubenourova
10. feb 2013

@katkalubkova Ja som mala tiež adama pripraveného, moj brat je Adam a este sa aj 29.12 narodil.

hubenourova
10. feb 2013

@kavaapalma to bol ten starsi. Bola som na dvalrat, vo stvrtok u juhasa, mala bola otocena tak, ze jej nevedeli skontrolovat tvar a srdiecko, poslali ma na hodinu a pol sa poprechadzat,aby sa otocila a nestalo sa.Tak povedali, ze mam prist na druhy den, ale uz som zaplatila v ten prvy. A na druhy den tam bol pan prezident Janovsky!!!!!!!Ale manzel sa mu chysta zavolat, ze co nam to podaval na ten kluc, co si mame s tymi 6 fotkami mozgu a jednu tvaricky.

kavaapalma
10. feb 2013

@hubenourova to je hrozny pristup... ja som bola u Juhasa... tiez tam pred nami poslal jednu mamicku sa poprechadzat,ale tej to zrejme pomohlo... praveze som bola prekvapena,ze aky je mlady,ze v duchu som si pomyslela,ze radsej toho starsieho,ze ma viac skusenosti... no jak tak citam,tak nejde ani o vek,ale skor o odbornost...a urco volaj a dozaduj sa svojho...

hubenourova
10. feb 2013

@kavaapalma juhas bol mily, mna tiez prekvapil svojim vekom aj pristupom. Keby som na neho natrafila aj druhy den, asi by to cele inak dopadlo. Teraz je to tak, ze tam uz do tej ambulancie nikdy nevkrocim, radsej si priplatim Dankovcika.

hubenourova
10. feb 2013

@kavaapalma a kolko si ty platila, a kolko si dostala fotiek a videii, ak sa smiem spytat?

kavaapalma
10. feb 2013

@hubenourova ja som platila 30 eciek a dostala som 8foto a 1video... a vsetko pekne fotky tvaricky a telicka a 2č-b z tych 8... ja sa ti vobec necudujem,urcite by som ani ja viac do toho zariadenia nesla...