icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

danielle
10. feb 2013

@delica ano, myslim, ze vahy sa k strelcovi hodia, aspon my si velmi rozumieme. ja som mala predtym 6 rocny vztah s levom a leva by som uz nechcela. teraz som spokojna... 🙂

delica
10. feb 2013

@danielle 🙂))
no a ja mam brata blizenca, aj velmi dobre kamaratky, aj moji sefovia dva boli, no tesim sa na to znamenie 🙂

delica
10. feb 2013

@delica inak moja byvala skorosvokra bola lev :-/, mi zobrala asi 5 rokov zivota

danielle
10. feb 2013

@anjelicek26 ja som tiez este chora, beriem 2. balenie ATB... obvodna ma poslala aj na plucne, ze sa jej nieco nezda... nie si sama... aspon nejaka utecha... 😒 🙂 a to mi obvodna povedala, ze tehotne nebyvaju chore... aby toho nebolo malo, aj moj muz je doma, uz berie ATB, tiez hrdlo, kasel atd... len nasa dcera je uplne zdrava... 😀
ale dnes sa citim uz trosicku lepsie... 🙂 tak sa liecme, nic ine nam uz neostava...

hobit
10. feb 2013

@hubenourova ja mam narodky 26.12. a meniny 28.12. 😀

delica
10. feb 2013

@hobit no pekne na kope 🙂
ale aspon nemusis robiť oslavy na dva razy
My sme mali vcera nasich, babku a brata na obede k mojim meninam, ktore som mala tyzden do dozadu a tatko moj, ze to oslavujeme, aj narodky aj meniny naraz. No a narodeniny mam v decembri, len vtedy mi bolo taaaaaaak zle, ze som nebola schopna spravit ani chlebicek, tak sme to vypustili :D. No ale som sa smiala, ze ako su zvyknuti, už to tomu mojmu tatinkovi chybalo :D dobry obedik u dcerenky :D.

hobit
10. feb 2013

@delica ja s rodinnou oslavou nemam vela prace, oslavujeme vzdy u nasich 25.12. Spolu s mojou maminou Evou, vtedy sa u nas schadza cela nasa velka rozvetvena rodina 🙂

delica
10. feb 2013

@hobit no este lepsie 🙂 vybavite naraz

hobit
10. feb 2013

@delica tak kedze byvame 250 km od nich a oni su tam vsetci nakope, inak sa to ani neda...nas je ako zadov 🙂

nikelca
10. feb 2013

Ahojte som tu dlho nebola, ale budem mať už viac času v škole som si dala individuálne a učím len na komisionalky a maturity.

delica
10. feb 2013

@hobit ja mam len jedneho brata, 3km od nas byva, manzel ma surodencov v prahe, otca a dalsiu rodinu pri nitre ☹, tiez tam nechodime casto :((( a je mi to luto, lebo u nasich sme sme tak 2-3 razy tyzdenne, aspon na skok, jeho rodinu vidime malo - pražanov 2-3 x do roka, do nitry chodi raz za dva mesiace, ja tak asi 2 x do roka (velka noc, dusicky) a sem tam ich dovezieme k nam. Na druhej strane aj ja by som s nimi chcela byt viac, mam ich velmi rada, ale nejak sa mi nedari. A mam aj z toho vycitky :-/ napr. u mojej najlepsej priatelky som za 5! rokov , co byva v ziline ani raz nebola. No ona ma zasa rodicov tu, aj jej strazia malu v tyzdni, tak zasa castejsie chodia sem.

hobit
10. feb 2013

@delica ako hadov som chcela napisat 🙂 aj my druhu stranu vidime menej, ja neviem my sme taka sudrzna velka rodina, oni to tak nemaju...no ale teraz sme u svokrovcov, maly sa bavi s dedom stale a ja mam veget 🙂

delica
10. feb 2013

@hobit no vidíš, aspon si chvilku oddychnes a vegetis si len s babulkom v brušku 🙂, pekne si to uzivaj 🙂

anjelicek26
10. feb 2013

@danielle - tehotne nebyvaju chore 😕 Ja byvam chora najmä v tehu 🤐 Imunita na dne :( Hlavne vela oddychuj, mne je uz chlp lepsi, ale praca zajtra nehrozi, to by vyzeralo 😖 Aj detom bodne este den doma.

katkalubkova
10. feb 2013

@danielle ja som aj zabudla napisat, lebo som az neskor citala pribalovy letak, viem, ze vyborny od kaslu je aj kalciovy sirup a mozu ho aj tehotne som sa docitala!!! Tak skus este ten, ak by, alebo sa porad s obvod. lekarkou.

katkalubkova
10. feb 2013

@danielle no ja som teda v prvom tehot. bola strasne chora, co velmi dufam, ze sa tomu teraz vyhnem. Tak neviem ci tehot. nebyvaju chore... Praveze kocky co spominaju v poradni, tiez ked to niekoho lapne, tak uz riadne ☹

katkalubkova
10. feb 2013

a probiotika neberiete nejake? Ja to mam schvalene, ze mozem. Beriem Probiofix imun, brala som aj pred tehotenstvom a klop, klop. Dokonca ziadne lieky od alergie v tehot. Aj ked som sa minule dorobila so slahackou, och... pazrava som....

milionova151
10. feb 2013

@paris78 tak nad menom este uvazujem. lebo drahy trosku vymysla, ale ja som za šarlotku 🙂...

danielle
10. feb 2013

@katkalubkova dakujem 🙂

delica
10. feb 2013

takze dnes som bola doma sama, navarene, upratane, len som cosi poprala....a studovala som tie liatkove plienky pol dna. Takze pojdem do toho látkovania, uvidim ako nam to pojde 🙂. Ale celkom sa na to tesim, aj moja mama sa na to tesi 🙂, ze aspon nieco bude tak, ako ona si mysli, ze je najlepsie.

hobit
10. feb 2013

@delica dakujem, uzivam 🙂

bombulka200
10. feb 2013

@hubenourova pozerám ze si z košíc ako ja a kde budes rodit?ja mam termin 26.6

katkalubkova
10. feb 2013

bude tu niekto z Vas rodit v Cadci? na Kysuciach?

anjelicek26
10. feb 2013

Ahojte babulky, nas caka zajtra dalsie morfo/organovy ultrazvuk, hadam budu aj nejake pekne fotocky, moc sa tesim na rano. Je mi chlp lepsie, asi sa vyplazim do prace aspon na den-dva nech mi to tam nestoji, na pn mozem ist ked bude treba... aj ked ja dufam, ze ma to uz az tak nepolozi, antibiotika beriem, co viac sa da robit 😖

hobit
10. feb 2013

@anjelicek26 na ultrazvuk drzim palce, ale s tou robotou by som si to rozmyslela...

anjelicek26
10. feb 2013

@hobit - neviem, ja sedim v teplucku v kancelarii, roboty je dost, ale pohoda a ziadne velke stresy, ani terminy mimo domu nemam buduci tyzden, teda dufam, ak mi tam nieco zasa nenatlacili 😀 Mna len kasel trapi teda a to riadne, hrdlo uz ustupuje.

hubenourova
10. feb 2013

@bombulka200 ahoj, ja budem rodit v novej nemocnici, Ty sa kde chystas?

danielle
10. feb 2013

@delica určite sú látkové plienky zdravšie ako jednorázové... 🙂 aj ja som pri dcérke používala látkové, ale na striedačku s jednorázovými. je to fajn, len si ich kúp dosť, lebo dieťatko sa pociká a už treba prebaliť... ja som mala šťastie, mala som ich od sestry z Anglicka, ona ich pri synovi málo používala, tak som nemusela investovať veľa... kúpila som si len tie separačné vložky. Aj naša detská lekárka ich veľmi odporúča... 🙂 držím ti päste, aby si vydržala, je to len zvyk... ja som veľmi pohodlná, aby som používala len látkové... 🙂

hubenourova
10. feb 2013

@bombulka200 sranda, este mame aj obe starsie dcery augustovky 2009 🙂

hubenourova
10. feb 2013

@anjelicek26 držim zajtra palce a hlavne skore uzdravenie.