icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
11. feb 2013

@anjelicek26 tak to je super🙂
aji ja se nemuzu dockat az ho budu mit u sebe, me se akorad dneska zdal krasny sen, ze jsem s nim chodila na ty mimi masaze, takovy tam lezel chrustik malicky a spinkal🙂

misza1
11. feb 2013

@delica aji ja mam porad potrebu lehnout si na bricho, ale ani trosku mi to neni pohodlne... do toho se mi zacalo zle dychat, at se dam do jakekoli vodorovne polohy, takze v noci se budim na to ze lapu po dechu a dnes jeste jako bonus se mi spustila krev z nosu:(

tak to je super ze se vytahuje🙂 uvidis vechno bude v uplnem poradku🙂

anjelicek26
11. feb 2013

@misza1 - hlavne ten den 0 sa cloveku vryje do pamäti ako ten najsilnejsi zazitok. Pamätam si kazdy detail z dna, kedy sa drobce narodili, tu ich vonu, jemnu kozu, to, ze mala Saska totalne chlpaty chrbatik a ramienka ako taka broskyna 😀 Aj mi bude luto, ze je to naposledy, ale pravdu, dalsie tehu uz urcite nie, je to akesi trapenie pre moje telo 😖

misza1
11. feb 2013

@anjelicek26 za chvili budes onuchavat vnoucatka🙂
ja se toho dne desim, porad sama sebe uklidnuju ze i jine to v pohode prezili, ze nejsem posera, zvladnu to taky, ale ten zadni hlasek mi porad naseptava, ze to bude hrozne bolet, ze se to nebude jen tak dat zastavit a jit pric... ☹

no nekdo to tam hore nedomyslel ze udelal zenu jako to krehci stvoreni a dal ji dar vynosit dite, ale zas co si budeme nalhavat, ktery chlap by to zvladl?🙂 nemam nejakeho trasoritku, ale kdyz ma bebino, tak o tom posloucham jako by si ruku urezal🙂

zuzka444
11. feb 2013

taaak a dnes posledny krat u endokrinologa na vysetreni a cjvalabohu vsetko v poriatku aj ekg...uz si v kludne mozem uzivat tehulkovanie domka 🙂...ziadne zbytocne stresy xi.

bombulka200
11. feb 2013

@hubenourova ja do šace tam som rodila aj prvú 🙂

misza1
11. feb 2013

@anjelicek26 prosim te, ty mas ten kos pro miminka, ze? jak tam mas udelane dno kose a matrac? me akorad mamka napsala ze nemuze najit to tvrde dno, tak si asi budeme muset vyrobit nove🙂

silvianm
11. feb 2013

Kocky v ktorom tt treba ist na ten glukozovy test? Neviem ci teraz alebo az na dalsej poradni len to budem uz v 26 tt.. Recept mam aj viem ze mam ist rano xixi 🙂 ale neviem si vzpomenut kedy xixi

anjelicek26
11. feb 2013

@misza1 - no nepotesim ta, boliet to boli a desne, na druhej strane, vies, kedy to skonci a cim to skonci, je to predsalen ine, ono si clovek ide po odmenu, tak to aj inak berie... a je to cudny pocit, ze telo robi volaco mimo nasej kontroly, to ano, ale v podstate je to zazrak, ze to tak je.

@misza1 - moj nema tvrde dno, ma tam len vystuz zo spodku - ako su koliecka je taka priecna siroka tycka po celej dlzke, to uplne staci. Ved babo je tam maximalne do pol roka a to nic nevazi, My ideme dokupovat madrac, nastastie som nasla uz aj nas rozmer, bola to trochu makacka,, kedze mame 80cm kos a ostatne byvaju kratsie

@silvianm - podla mna az na dalsej, ja idem 6.3., co je tiez tak o 3 tyzdne?

azalka22
11. feb 2013

dievcata z BA, kam si mozno ist pozret kociky? chystame sa do BA, ze by sme to vyuzili aj na okukanie vozidla pre male.

azalka22
11. feb 2013

@silvianm od 24-28tt standardne

slavka_a_maros
11. feb 2013

@azalka22 mne sa najviac pacil pristup personalu v OC Korzo (oproti IKEA) - obchod PreDeti. v Brendone bol taky cudny predavac (ale zase tam mali vela kociarov)

willy_wonka
11. feb 2013

@katuska54 stale cakam na podrobnosti:D

katkalubkova
11. feb 2013

@hubenourova otras.... s tym lekarom.....☹

delica
11. feb 2013

dievcence, co sa pouziva pre deti na siroke balenie? volakedy sa to volalo postolky a dve plienky do toho

misza1
11. feb 2013

@delica aji ted jsou postolky a davaji se i na "pamersky". myslis ze nam bude treba?

katuska54
11. feb 2013

@willy_wonka v kostole sme povedali ano 🙂 zabava bola super...ani som nevedela,ze sa tak dobre zabavime 😉
kyticu som nakoniec mala,ale nie taku ako som chcela 😒 ale hlavne,ze bola. ale zabila nas vecera. dostali sme tanier so 4ks reznov 😀 a to mal kazdy taku porciu...nemusime varit mesiac 😝 takze bol to najlespi den a vecer v nasom zivote 😀

katuska54
11. feb 2013

@delica este existuju postolky...ja si kupim aspon nejake keby som potrebovala viazat nasiroko.

delica
11. feb 2013

@katuska54 no a aj sa citis inak ako vydata pani?

willy_wonka
11. feb 2013

@katuska54 🙂) skvele, tvoj den D sa zaobisiel bez trapasov🙂)
no a teda este raz gratulka mlada pani🙂

anicka.be
11. feb 2013

@bombulka200 Ahoj, ja som kozmeticka - nechtarka, citala som ze ty si nechtarka 🙂 . Do kedy si robila v salone? Ja som doma od 1/2 januara a tiez sa citim ovela lepsie 🙂

azmuk
11. feb 2013

@azalka22 ahoj, skuste Premaman na Zlatych pieskoch alebo Brendon na Racianskej

anjelicek26
11. feb 2013

@delica - postolky ti treba az ked bude babo mat diagnostikovanu nejaku deformaciu klbikov, teda prvy mesiac vobec (az potom sa ide na prve sono klbikov) a potom sa uvidi. 99% deti to netreba vobec balit a ruku na srdce, nase junovciatka balit do troch plienok je trapenie a koledovanie si o zaparene zahyby a ritku v tomto teple 😖

elen34
11. feb 2013

@romikiki ano ten a je dvoplatnickovy velmi som s nim bola spokojna pri malej
🙂

yanqa
11. feb 2013

@azalka22 ak by ste sli do toho PreDeti, tam mate blizko v Avione aj Baby Market, a do Brendonu do race je to tiez celkom blizko, my sme kupovali v Predeti a su tam naozaj mili

delica
12. feb 2013

@yanqa
a to pre deti je tam, ako sa vychadza z avionu smerom k McDonaldu?

misza1
12. feb 2013

@anjelicek26 to jsem si bohuzel vedoma, ze to bude straaaaasne bolet, snad mm nezlomim prsty🙂
ja ani nevim jak velky ten kos mame, ale sestrini kluci tam byli asi 3 mesice, vim ze jim podkladala matrac aby meli vice mista.

delica
12. feb 2013

@misza1 no bolet to bude :-/ . tak ako vacsina dobrych veci v zivote musi byt vykupena niecim bolavym 😖 . Inak moja babka dala taku hlasku v sobotu, ze co som sa na "stare" kolena dala na to tehotenstvo a materstvo, ona by druhy krat deti nemala 😲 , a to ma štyri slušné a naozaj dobré deti. 😀 Moju mamu skoro prekotilo, ako to pocula.

lulu1982
12. feb 2013

ahojte tehuľky, tak včera sa nám konečne ukázalo miminko v plnej kráse 😀 budeme mať chlapčeka :-*

danielle
12. feb 2013

@delica 😀 zlata babka... 😀

@misza1 nesustred sa na bolest, boli to neskutocne, na tu bolest sa pripravit neda, ale ta ulava, ked uz je po... 🙂 a mas krasne zdrave babatko vedla seba... 🙂 stoji to za to...