icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

henrietag
21. okt 2012

anjelicek26 k tej robote ak to šefke bude vadiť (ze si tehot.) vypíš sa na PN budes dostavat cca 65% z platu a tak isto aj matersku...

henrietag
21. okt 2012

anjelicek ta baba dava malemu este aj ponozky tomi hilfinger :D

henrietag
21. okt 2012

Baby ak volakomu odpovedam tak tam musim davat nieco pred jeho meno ?
😀

anjelicek26
21. okt 2012

@henrietag - musis dat @ a potom dojde spravicka .) A ja som v skusobnej do marca, to mi asi neprejde :( A na PN v nemecku vypisu fakt len ked su problemy vazne :( A moja doky uz vobec nie :(

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - ja som bola 2x mimo,tak dufam, ze som aj teraz mimo 😀 A aj ja by som jej hovorila Bela, ale okolie neovplyvnis a toho sa chlp bojim.

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 ano, klud je velmi dolezity v tehotenstve. juuj, tri deticky, to bude krasne. ale urcite sa nechas ukecat aj na stvrte, nie? inak by to znamenalo, ze toto je Tvoje posledne tehotenstvo 🙂
ozaj, Ty si taka scestovana, chceli by sme ist este pred porodom niekam na dovolenku, marec-april, niekde kde je teplo a nejde sa tam dlho lietadlom, nevies nieco poradit? 🙂

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 mojho maleho napr. obcas zvyknu volat Leo, ale ked mu ja stale hovorim Leonard, tak sa zvyknu rychlo preorientovat 🙂 ale inak mi to je jedno, bude to moja mala Bella a ostatni nech si hovoria ako chcu, ona na ine reagovat nebude. a basta! 😀

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - no to urcite, draheho sup sup poslem na podviazanie ehm 😅 😅 😅 Tri je fakt dost, ja hodlam nadalej chodit potom do prace, ked najmensie odrastie a zvladat rozvazanie troch deti zo skoly + ich kruzky je uz aj tak na hranici z blazincom 😖

No a letecky tehu uz nikdy nikam :( Fakt posledny zly zazitok tomu nasadil korunu, ja len autickom... fakt cely cas brutal kontrakcie, prvy aj druhy let (sli sme s medzipristatim), bala som sa o babatko :( My ideme lyzovat do Terchovej vo februari, to je asi vsetko 😀

henrietag
21. okt 2012

@anjelicek26 aaa to som nevedela ze si v skusobnej ani ze si v nemecku :D DAkujem za radu uz budem vediet ako to treba.. :DD

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - no uvidime, ktorej ta Isabellka vyjde ♥ To meno samo o sebe je nadherne 🙂 A neni ich privela, ani neni nejaka exotika, take akurat 🙂 Nam povedali pri malom pohlavie dva dni pred vianocami, kiez by to aj teraz tak vyslo 😵

anjelicek26
21. okt 2012

@henrietag - jj v skusobnej do marca a to v 6.mesiaci uz nic neukecam, prijdem komplet o matersku aj o super pracu, trocha ma to skrie, ver mi 😖 Ale co uz, treba sa tesit na tu malu zubrienku ♥ Ked ma vyhodia, aspon si tehu budem uzivat v pohodlicku domova a maly miesto 10h v skolke, co je teraz bude doma s maminkou...

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 a nerozmyslas, ze by si si nechala pohlavie zistit z krvy? to Ti povedia uz v 10tt 🙂 mne moj doky minule povedal v 17tt 😵

fleury
21. okt 2012

inak je aj sukromna tema junovky, ak sa chce niektora pridat, nech mi napise

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 mozno nam isabellka vyjde obom 😵

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - rozmyslala som, ale asi nie. Nie z objektivnych dovodov - predsalen sa nieco moze stat, prijdes o babo a uz vies, co to bolo? To by ma asi bolelo dvojnasobne :( Ved tych par tyzdnov pockat sa zasa zvladnut da, keby sa babo nejako po 20,tyzdni stale skovavalo, tak jasne pojdem na test s krvi, ale pred 13.tyzdnom urcite nie... a nam v tom trinastom uz maly prezentoval komplet vybavu xixi

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 he he, prave som nasla, ze isabella je vo svete cislo jedna co sa tyka dievcenskych mien 😅
http://najmama.aktuality.sk/clanok/227072/top-1...

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - xixi to je len cisto dokaz, ze je to nadherne meno 😵 A Isabellu iste myslia vo vsetkych variantach a tych je niekolko, preto ich je vela.... mna by to neodradilo 😀

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 ani mna nie 😀 ale ako sa poznam, tak do porodu to asi este zmenim. minule tehu som chcela Reneho, alebo Olivera a pre Leonarda som sa rozhodla az ked sme pevne vedeli pohlavie 🙂

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - ved do juna je este casu, veru tak, ale toto meno ma uz drzi dlho 😀 😀 Mne sa z chlapcenskych paci aj Damian, Vincent... ale to je take vselijake este 😀

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 mne sa este hrozne paci Rebeka, Beka. ale tych sa mi zda ze je vela v poslednej dobe

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 vincent je super. damian by sa mi pacilo, keby sa tak nevolal jeden spoluziak zo zakladky, co vyzeral ako prasa a aj sa tak choval 🙄 😅

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - ano je to krasne, len mne to v nemcine nereze 😖 Ani k priezvisku, tak to mam chlp smolu 😖 Prilis vela R by to bolo 😀 😀 😀

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - inak niektore mena cloveku fakt pokazi clovek, co je uplna truba, uz to nikdy nebude pekne 😀 😀 😀 😀 Jaaaj nech uz je utorok a doky ma kukne, to podbrusko ma moc boli :( Som musela pekne prechladnut :(

nikelca
21. okt 2012

Tak ahojte zrejme sa k vám pridávam na tt riadne tmavé koľajnice a zajtra má caka doktorka🙂

superdievca
21. okt 2012

@anjelicek26 Áno, áno dievčatkoooo. Chlapca už máme a moj muž chcel už prvé veľmi dievčatko, to by bol pohľad na nezaplatenie, skutočná princeznička v náručí milujúceho tatuška🙂

anjelicek26
21. okt 2012

@superdievca - mne je to v podstate jedno, parik uz mame, ale dievcatko je proste dievcatko 😵 Hlavne ak to je posledne babo, tak princezna na rozmaznavanie by bola fakt fajn 😅 No uvidime o par tyzdnov, co nam bolo dopriate ;)

minikk
21. okt 2012

@soldi neboj nic potom budeme spolu chudnuť hihi

minikk
21. okt 2012

mne sa paci Eliska-Eli, Lucia ,Kamilka, Timea-Timka
a chalana tak to teda neviem 🙂)

typa
21. okt 2012

dievcata,mate niektora este nejaky napad ako bojovat proti nevolnostiam? Ja nevraciam,len mam stale taky blby pocit v zaludku. Som hladna je mi zle,som najedena je mi zle. Nepomaha uz ani.zazvor,matovy caj a uz prestavaju zaberat aj pommears. Este som rozmyslala nad pukancami- mozno pomozu. Schudla som uz 2 kg. Som uz z toho nestastna :-/

nikelca
21. okt 2012

mne od pukancov zle nebolo len potom išli horšie von :*) niečo proti by sa aj mne zišlo lebo v sebe nič neudržim :|