Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 ahojte, prepacte, ze Vam do toho vstupujem🙂 o ktorom Tescu je rec? v Petrzke? dakujem
@slavka_a_maros hej v petrzalke...ale na mimi tam vecicky moc niesu,ale uz take vel.80..maju pyzamka a mali aj pancusky..ale ci to este budu mat nerucim. lebo ja som tam videla tehu nocne kosele a ked som ich kupit tak mi povedali,ze uz ich nebudu mat :( tak som si musela objednat cez net.. inak maju aj internet.stranku.
@katkalubkova dakujem kuknem
Ahojte..tak dnes som bola na glukozovom teste...po vypiti mi najskor nebolo moc veselo ale po chvili to preslo a uz bolo dobre...stravila som tam cez dve hodiny,citron som nemohla a dokonca ani cistu vodu pit...ale aspon to uz mam za sebou...a vcera som bola na poradni,pocuvali sme s dr srdiecko,vsetko v poriadku...akurat teda placentu mam stale nizko takze stale sa musim setrit...ale kedze uz nepracujem tak je to v pohode 🙂
@katuska54
@slavka_a_maros
pozerala som tu slovenku na nete, teraz maju do 16.2: druhy akciu 30% zlava na vsetko
Katuš, ake nocne kosele treba? s nejakymi dierami na prsa alebo co? Ja mam dve nocne kosele, ale to take tutumutu, inak len pyzamo 😠
@kavaapalma Ahoj! ja som kupila uplne novy kocik cez net,je to vanicka,sportova cast,autosedacka,takisto bola som zufala,ako ty,mali u nas male kociky s malou vanickou za min.500 e,a to som objednala cez net.Kurier mi to doniesol,a za vsetko som zaplatila len 265e s kurierom spolu.Ked mas facebook,tam.napis v hladaci kombinovane detske kociky,a tam mozes vybrat aj vzor.Som.fakt spokojna,zavolala som.kamosku,ktora ma malinku,a ked pozrela mi nato,hovorila,ze super kupa,este lepsia,co ona kupila v minulom roku juli za 560 eur.Je ku kociku vela doplniek,a je uzasny,mozes vybrat medzi kolieskami,ci ces nafukovaciu,alebo nie.A aj z nafukovacich mozes vybrat 3 druhy-tensie,stredne a hrubsie.(my sme zvolili hrubsiu,lebo u nas su zle cesty).
@kavaapalma Nasla som aj inzerat na bazosi,odkial som.toho pana kontaktovala.Pozri na
http://deti.bazos.sk/inzerat/21500803/NOVY-3-ko...
Ja som kupila tu bezovu s kvetinkovym vzorom.Aj my sme hladali taku,co nam zmesti do kufra daewo nexii.A super lahko to vies poskladat,mozes dat len autosedacku na konstrukciu kocika.Ten pan potom ked chces,posle aj viac fotiek z kocikov,a mozes si vybrat.Odporucam,fakt ma dobre kociky...
@katuska54 ahoj mladomanzelka🙂 ano, v utorok ide, to budem 25tt a nejake drobne, ono je to vysostne indi.vindi, niekto tu pisal ze uz v 24tt ma test za sebou, myslim ze tam je rozmedzie 4 tyzdnov,teda gluk test sa robi medzi 24-28🙂) neboj,toto mas v norme, ale.ked ta lekar inak "nasiera" a si s nim nespokojna,treba menit🙂
@veronika437 dakujem krasne,velmi si mi pomohla... ja na FB nie som a ani nebudem,nejak take socialne siete nemusim.......
@slavka_a_maros to treba len do tej porodnice alebo aj potom sa to nosi?
@sana23 a hovoria ti take ohladne tej placenty, ze nemas nic dvihat a mas sa setrit a zakazali sex?
@delica co ja viem? 🙂 ale asi je to fajn aj potom na kojenie. Odporucali mi, zobrat si viac tych kosiel, lebo vraj sa po porode dost potis a bude fajn sa prezliekat.
@sana23 a ak sa smiem opýtať mala si tu placentu tak aj pri prvom dieťatku či len teraz??
@bombulka200 ahoj..nie pri prvom som to nemala...az teraz,ale tak stale je tu moznost ze sa este posunie a v to aj dufam...
@delica
@slavka_a_maros baby, v porodnici mozete mat len nocnu koselu, nie pyzamo. a delica, po cisarskom ta pustia domov az na 7. den, takze budes tych kosiel potrebovat viac. po normalnom porode, pokial je vsetko ok, tak 4 dni. a ak planujete kojit, treba si kupit koselu na gombiky alebo s otvormi. 🙂
dievcata, poradte mi daco, aby som priberala. zatial mam prirastok na vahe len 3kg, uz by mohlo byt aj viac. jem normalne, skor vyvazenu stravu, neprejedam sa. mala bola zatial vahovo OK, len, hm, podaktore tu mate narast vahy ovela vyssi. som sice mensia, povodna vaha bola 52,9kg ked sme zacinali

@willy_wonka ty ides uz teraz na glukozovy test? ja idem az 15.3. a to budem v 27tt...ja naozaj mam nejakeho divneho dr 😠