icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
15. feb 2013

@willy_wonka ty ides uz teraz na glukozovy test? ja idem az 15.3. a to budem v 27tt...ja naozaj mam nejakeho divneho dr 😠

katuska54
15. feb 2013

@delica je to v tescu,taky maly obchodik oproti pokladniam...ale slovenka je aj pri trznici v meste.tam je vacsi vyber...

slavka_a_maros
15. feb 2013

@katuska54 ahojte, prepacte, ze Vam do toho vstupujem🙂 o ktorom Tescu je rec? v Petrzke? dakujem

katuska54
15. feb 2013

@slavka_a_maros hej v petrzalke...ale na mimi tam vecicky moc niesu,ale uz take vel.80..maju pyzamka a mali aj pancusky..ale ci to este budu mat nerucim. lebo ja som tam videla tehu nocne kosele a ked som ich kupit tak mi povedali,ze uz ich nebudu mat :( tak som si musela objednat cez net.. inak maju aj internet.stranku.

qtinka77
15. feb 2013

@katuska54 Z toho si nic nerob, ja idem na glukozovy test az 11.3., to uz budem v 28. takmer v 29. :o)

kavaapalma
15. feb 2013

@katkalubkova dakujem kuknem

katuska54
15. feb 2013

@qtinka77 si ma upokojila...uz som myslela,ze moj dr je divny. sice on je divny 😀

nikelca
15. feb 2013

@katuska54 ja idem na glukozovy az 19.3 a už odteraz ma straší vedierko s glukozou na poličke :P

qtinka77
15. feb 2013

@katuska54 Tak v tom pripade, je mozne, ze je divna aj moja dr :o) Ale to pochybujem...test sa robi, ak viem spravne, od 24. do 28.tyzdna...tak by to malo byt OK :o)

sana23
15. feb 2013

Ahojte..tak dnes som bola na glukozovom teste...po vypiti mi najskor nebolo moc veselo ale po chvili to preslo a uz bolo dobre...stravila som tam cez dve hodiny,citron som nemohla a dokonca ani cistu vodu pit...ale aspon to uz mam za sebou...a vcera som bola na poradni,pocuvali sme s dr srdiecko,vsetko v poriadku...akurat teda placentu mam stale nizko takze stale sa musim setrit...ale kedze uz nepracujem tak je to v pohode 🙂

delica
15. feb 2013

@sana23 a aj sa ti trosku posunula hore placenta? Aj ja mam nizko, naposledy som bola na utz dva tyzdne dozadu a na dalsi idem o 10 dni, tak neviem co mam cakat.
Nejak to aj citis, ze mas nizko? Lebo mne nastastie nic nie je, nic ma neboli, netlaci

delica
15. feb 2013

@katuska54
@slavka_a_maros
pozerala som tu slovenku na nete, teraz maju do 16.2: druhy akciu 30% zlava na vsetko
Katuš, ake nocne kosele treba? s nejakymi dierami na prsa alebo co? Ja mam dve nocne kosele, ale to take tutumutu, inak len pyzamo 😠

veronika437
15. feb 2013

@kavaapalma Ahoj! ja som kupila uplne novy kocik cez net,je to vanicka,sportova cast,autosedacka,takisto bola som zufala,ako ty,mali u nas male kociky s malou vanickou za min.500 e,a to som objednala cez net.Kurier mi to doniesol,a za vsetko som zaplatila len 265e s kurierom spolu.Ked mas facebook,tam.napis v hladaci kombinovane detske kociky,a tam mozes vybrat aj vzor.Som.fakt spokojna,zavolala som.kamosku,ktora ma malinku,a ked pozrela mi nato,hovorila,ze super kupa,este lepsia,co ona kupila v minulom roku juli za 560 eur.Je ku kociku vela doplniek,a je uzasny,mozes vybrat medzi kolieskami,ci ces nafukovaciu,alebo nie.A aj z nafukovacich mozes vybrat 3 druhy-tensie,stredne a hrubsie.(my sme zvolili hrubsiu,lebo u nas su zle cesty).

veronika437
15. feb 2013

@kavaapalma Nasla som aj inzerat na bazosi,odkial som.toho pana kontaktovala.Pozri na
http://deti.bazos.sk/inzerat/21500803/NOVY-3-ko...
Ja som kupila tu bezovu s kvetinkovym vzorom.Aj my sme hladali taku,co nam zmesti do kufra daewo nexii.A super lahko to vies poskladat,mozes dat len autosedacku na konstrukciu kocika.Ten pan potom ked chces,posle aj viac fotiek z kocikov,a mozes si vybrat.Odporucam,fakt ma dobre kociky...

willy_wonka
15. feb 2013

@katuska54 ahoj mladomanzelka🙂 ano, v utorok ide, to budem 25tt a nejake drobne, ono je to vysostne indi.vindi, niekto tu pisal ze uz v 24tt ma test za sebou, myslim ze tam je rozmedzie 4 tyzdnov,teda gluk test sa robi medzi 24-28🙂) neboj,toto mas v norme, ale.ked ta lekar inak "nasiera" a si s nim nespokojna,treba menit🙂

kavaapalma
15. feb 2013

@veronika437 dakujem krasne,velmi si mi pomohla... ja na FB nie som a ani nebudem,nejak take socialne siete nemusim.......

sana23
15. feb 2013

@delica nie neposunula sa mi,dr povedal ze ak sa neposunie nemozem rodit prirodzene ☹ takze ja pevne verim ze sa este posunie ale tak no uvidim..nastastie ani mna nic neboli ani to nijako nepocitujem takze zatial je to v pohode

slavka_a_maros
15. feb 2013

@delica @katuska54 ved to, ze aj ja len take🙂 nocnym koseliam moc neholdujem. Ale minuly tyzden som kupila v Tchibo taku fajnu s gombikmi a vcera som videla v C&A nocne kosele s gombikmi, tie by mohli byt tiez fajn🙂

delica
15. feb 2013

@slavka_a_maros to treba len do tej porodnice alebo aj potom sa to nosi?
@sana23 a hovoria ti take ohladne tej placenty, ze nemas nic dvihat a mas sa setrit a zakazali sex?

sana23
15. feb 2013

@delica ano ano o tychto veciach mi dr hovoril ze nesmiem robit...vsak sa aj snazim setrit..takze asi sme na tom rovnako...potom daj vediet ci sa ti pri najblizsej poradni posunula alebo nie...ja idem az 15.3. tak dam vedet aj ja potom

slavka_a_maros
15. feb 2013

@delica co ja viem? 🙂 ale asi je to fajn aj potom na kojenie. Odporucali mi, zobrat si viac tych kosiel, lebo vraj sa po porode dost potis a bude fajn sa prezliekat.

bombulka200
15. feb 2013

@sana23 a ak sa smiem opýtať mala si tu placentu tak aj pri prvom dieťatku či len teraz??

delica
15. feb 2013

@sana23 no maternica mi teda uy poriadne narastla, uz ju ma nad pupkom, maly kope uz pod rebrami, tak snad aj placenta sa mi posunula. ja aj tak pojdem cisarskym ☹ , ale skor sa bojim predcasneho porodu :(

sana23
15. feb 2013

@bombulka200 ahoj..nie pri prvom som to nemala...az teraz,ale tak stale je tu moznost ze sa este posunie a v to aj dufam...

sana23
15. feb 2013

@delica a preco sa bojis predcasneho porodu?ti povedal dr ze to moze sposobit ta placenta?ci to s tym nema suvis?no tak mna kope stale nizko len v okolo pupka a skor nizsie,pri rebra sa zatial nedostala

danielle
15. feb 2013

@delica
@slavka_a_maros baby, v porodnici mozete mat len nocnu koselu, nie pyzamo. a delica, po cisarskom ta pustia domov az na 7. den, takze budes tych kosiel potrebovat viac. po normalnom porode, pokial je vsetko ok, tak 4 dni. a ak planujete kojit, treba si kupit koselu na gombiky alebo s otvormi. 🙂

azalka22
15. feb 2013

dievcata, poradte mi daco, aby som priberala. zatial mam prirastok na vahe len 3kg, uz by mohlo byt aj viac. jem normalne, skor vyvazenu stravu, neprejedam sa. mala bola zatial vahovo OK, len, hm, podaktore tu mate narast vahy ovela vyssi. som sice mensia, povodna vaha bola 52,9kg ked sme zacinali

delica
15. feb 2013

@sana23 doktorka mi hovorila, ze je tam vyssie riziko krvacania a neskor aj skorsieho odlucovania sa placenty, takze riziko predcasneho porodu., preto vsetky tie setriace sa opatrnia. Ja som ju mala na hrane branky, 2 tyzdne dozadu.
@danielle 7 dní??? ach jaj :(. Tak to bude vela nocnych kosiel :D

kacoorka
15. feb 2013

@azalka22 ahoj ked je vsetko v poriadku nemusis sa stresovat koli nizsiemu prirastku vahy, ja som od zaciatku pribrala 5kg a som v 22tt, pokial mas dobre vysledky, necitis sa unavena-viac ako z tehu a celkovo slaba tak je to v poriadku, neboj este vaha porastie 😉

delica
15. feb 2013

@azalka22 lekar ti kazal priberat? ja by som to brala tak, ze si stastna, stihla zena :D co nebude musiet potom chudnut.. A tesila by som sa 🙂.