icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

tadaminka
22. okt 2012

caute dievcata, pridam sa k vam s terminom porodu 26.06.2013, viem to podla kalkulacky 🙂 tehu som uz takmer tyzden a viem to od prveho dna co nedosla mrcha a na teste bol duch, nasledne mi v ten den na kontrole na endokrinologii zobrali krv a tehu sa potvrdilo 🙂 akurat sa takmer vobec tehu necitim 😒 obcas na to aj celkom zabudnem, je to normalne?

tadaminka
22. okt 2012

@fleury ahoj, mozes ma pridat do temy Junovky? dakujem

ellis21
22. okt 2012

Ahojte, môžem sa k vám pridať? Včera som si našla //. Termín predbežne 28.06.2013.

zora256
autor
22. okt 2012

@ellis21 Vítaj v tejto téme🙂Moja a cíť sa tu super 😉 veľmi Ti držkám palčeky k tehulkovaniu,ako sa cítiš?Ako si to povedala oteckovi bábätka?Koľko ste sa snažili?

zuzu101
22. okt 2012

@fleury ahoj, aj ja by som bola rada v súkromnej téme.ďakujem. 🙂

ellis21
22. okt 2012

@zora256 cítim sa fajn, akurát ma dosť bolia prsia ale inak ok. Ja som to tušila skoro že sa to podarilo ale nechcela som to zakríknuť. A keď mi v piatok nedošla mrcha tak som to vedela na 100 pro. Prsia ma bolia stále. Mám hrozne nafúknuté brucho ale dosť tvrdé, nemôžem zapnúť rifle. Volala som dnes doktorovi, že kedy mám dojsť a prečo sa tak rýchlo rastie brucho a on, že to je normálne, že po dvoch detoch je maternica taká pružná, že to veľmi skoro bude vidieť. 😀 No a mm sa teší, a on tiež tušil že to vyšlo a preto nebol ani prekvapený 😀 😀

zora256
autor
22. okt 2012

@ellis21 Ahoj!
Tú bolesť pŕs som aj ja zažila😀,tak to máte super,keď vám to tak rýchlo vyšlo🙂Vieš nejaký recept?Poraď aj mne?😀Teším sa svami🙂A koľko Ti majú detičky rokov?

kaprkapr
22. okt 2012

@tadaminka ahoj.je to uplne normalne,ja som dnes zacala siesty tyzden a tiez sa citim uplne bezne.zle mi este nebyva,sem-tam ma zaboli v podbrusku ako keby na mrchu,ale je to len zopar sekund a prejde to a bolia ma prsia,ale aj to sa da vydrzat.mozno som trosku viacej unavena.zelam ti krasne a bezproblemove tehulkovanie

maria200981
22. okt 2012

ak je nejaka sukromna tema rada yb som sa pridala ....dnes som bola na kontrole ..tehu potvrdene....o chvilku ma caka stahovacka ...caka ma veru narocny rok ale o to krasnyyy pozdravujem Vas drzte sa

superdievca
22. okt 2012

Ahojte baby. A nie ste také nejaké nervné - myslím fyzicky? ja už neviem, akú polohu mám zaujať, ide mi dnes celý deň nejako nohy povykrúcať, najradšej by som s nimi stále niečo robila. Aj prsia mám teda riadne citlivé. inak mi ešte našťastie nie je zle, minulé tehu to bolo na neprežitie. Tak dúfam, že to tak skoro nepríde. Šetrime sa baby a užívajme si to🙂

superdievca
22. okt 2012

Inak napíšte, ktoré ste BA a okolie, môžme pokecať aj o našich reáliách (napr. kde rodiť atď). Ja som z jednotky.

jarus_galbi
22. okt 2012

@anjelicek26
@soldi tak mozno sa predsa len zaradim medzi maminky, nasla som si dnes poobede dve kolajnicky 😵 nebudem sa tesit vela, ale tesit sa budem 😵 😵

anjelicek26
22. okt 2012

@superdievca - mna oblieva cely den horucava, je to desne, prsia ani nehovorim a dviha sa mi zaludok, asi si toto tehu poriadne vychutnam 😖 Zajtra mam termin u doky, uz sa tesim 🙂

anjelicek26
22. okt 2012

@ellis21 -juuu o nohaviciach ani nehovor, prisaham, na mne je to uz vidno 😕 Toto v praci rozhodne dlho neukecam 😕 Asi je to fakt, maternica rastie niekolkonasobnym tempom, ked uz ma clovek viac deticiek 😅

ameanda
22. okt 2012

@anjelicek26
aj ja sa podla brucha citim ako v 5-tom m.
pri prvom na mne nebolo vidno nic do januara (tiez je maly junovy), potom mi pomaly zacalo vykukat brusko..
teraz? tehu nezapriem... 🙂

anjelicek26
22. okt 2012

@ameanda - jj pri prvom bruska nikde, pri druhom som v 8.tyzdni vytiahla tehu gate a teraz to bude asi tiez tak 😀 Len mne by bolo fajn to moct este par tyzdnov v praci skryvat, ale asi nehrozi 😝

ivka03
22. okt 2012

@fleury ahoj, ja by som rada do sukromnej, pridas ma? dik

heli78
23. okt 2012

Ahojky,,, od včera som doma na rizikovom, nakolko som začala špiniť, včera mi lekárka zistila, že pôvodne boli počaté 2 babatká, ale len jedno sa vyvíja spávne bije mu srdiečko,,, a to druhé sa vraj vstrebe, priznám sa o ničom podobnom som ešte nepočula. Tak verím, že to dobre dopadne... 🙂

silviami
23. okt 2012

@fleury Ahojte, ešte sa tešíme s manželom len tak potichu, ale ak všetko dobre pôjde, tak v júni sa dočkáme bábätka. Môžem sa pridať k Vám do súkromky? Ďakujem.

zuzu101
23. okt 2012

@heli78 volá sa to wanishing twins - syndróm miznúceho dvojčaťa.To isté som mala ja pri malom, akurát mne na to neprišli v našej nemocnici, ale som musela za dobrým lekárom vycestovať.No ja som začala masívne krvácať po vyšetrení.A tak do 15tt som špinila.Treba sa hlavne šetriť a ležať.Brala som duphaston a ascorutin.Držím palce 🙂

heli78
23. okt 2012

Vďaka za info,,, priznám sa začala som intenzívne "gúgliť" o tom viac..., tiež mám prísny kludový režim, a obrovské dávky Duphastonu. Šéf si robil srandu, že to určite musí byť baba to čo sa zostalo vyvíjať..., vraj chlap by sa podelil o príbytok 😀. No by sme sa potešili velmi dievčatku aj náš synček dokonca už aj meno vymyslel, chcel by Karinku .

pampulienka
23. okt 2012

@fleury Ahojky,prosim ta o pridanie do sukromnej temy .Dakujem🙂.

zora256
autor
23. okt 2012

@heli78 Ahoj!
Veľmi vám držkám palčeky aby bolo všetko ok,a bábätko ostalo,a nech sa vám splní dievčatko 😉

heli78
23. okt 2012

ahojky Zora,,, myslíme pozitívne a dakujeme moc moc za Tvoju podporu...

zuzu101
23. okt 2012

@heli78 no mne vtedy tiež vraveli, že to bude dievčatko, že tie viac vydržia a ja že nie, bude to chlapec.Aj bol.Mne tam ostal ten zárodok dokonca, pri sekcii my urobil aj kyret a to bol dôvod aj mojej dlhodobej hospitalizácie.Obe plody mali prepojenú cirkuláciu a bral živiny malému a preto nepriberal.Tak sa narodil v 38tt, ale s nízkou pôrodnou váhou.Ale dobehli sme to.

heli78
23. okt 2012

@zuzu101 teda nie vždy sa ten plod vstrebe?

zuzu101
23. okt 2012

@heli78 no mne tam ostal ten obal, už si to presne nepamätám, to že som mala zlú cirkuláciu kôli tomu mi povedal až po pôrode, na utz nevidel dovtedy nič.Naposledy som špinila v tom 15tt a vtedy mi povedal, že už tam nič neostalo, až keď vybral malého, tak to tam uvidel a urobil kyret.

heli78
23. okt 2012

@zuzu101 .. ono hlavne, že všetko napokon dobre dopadlo 😉

anjelicek26
23. okt 2012

Tak dievcence podavam hlasenie, zodpovedame 5tt+4, mame malinke embryjko v plodovom vacku, na srdiecko este skoro, ale asi bude kazdym dnom 😉 Na kontrolu o dva tyzdne 🙂 Vsetko v poriadku, zobrali mi litre krvi, na vahe 46kg a maternica vraj roztiahnuta, ako v stvrtom mesiaci, prcek tam ma hotel 😀 😀 Ved je to na mne uz aj paradne vidno, ale tak tretie babo je tretie babo 😀

soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 kraaasne, gratulujem 😵 ja idem na sono az v 8tt. to nevydrziiiim. asi poprosim kamarata o nejake predcasne 😀
to je inak strasna vyhoda mat kamarada gynekologa v porodnici 😀 zoberie hcg hocikedy, sono urobi hocikedy, stale je na telefone a este je aj fesak! 😀