Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica "parada" 🙂
Uz od pol siestej som hore, doma sa zobudzam na obed....toska rozdiel,no🙂 pozeram housa a lezim,lezim,lezim,lezim... uz sa fintis na oslavu?🙂
@delica ale sranda, ako na potvoru ma nic nikde ani len nepichne,nezaboli,netlaci:D
@willy_wonka no tak sa teš, že ta nic nepicha a neboli. To znamena, ze asi poriadne oddychujes. No nechystam sa este, ale muza som vydurila nech ide konecne po tortu a este ma ist mojho tatka strihat......a to este chcel spat po nocnej.
@delica tvoj muz vie strihat?🙂 ako s masinkou?🙂)) ja sa tesim, dnes bola taka mini vizita a sestricka mivysvetlovala, ze co ma pocas tyzdna caka,resp rozdiel medzi malymi a velkymi vizitami...tak som sa ju snazila vyviest z omylu,ze jaaa idem v pondelok domov, a ona ma odbila,ze to sa este uvidi,ze kam by som chodila,ci mi nie je dobre:D
Jaj,.uavidim ti, ze mas taky prijemny program🙂 muz mava nocne?chudak, to bude mat dnes narocne....jeeej, vedla v izbe stale pocuvaju srdiecko babatka dopplerom,na celu chodbu to je pocut🙂
@willy_wonka ale to len strojcekom ho fikne :D. No ale aj mne vie zafarbit vlasy bez toho aby mi zamaloval celo a usi.
No ved vobec nespal, tu so mnou vypraval doteraz, bol po tu tortu, teraz isiel nasim a o pol tretej tam mame byt. A maly dnes kope do zaludka, to sa mi zda nejak skoro, aby bol tak vysoko...hm.
A je vas tam vela? plne oddelenie?
@delica sikovneho chlapaka mas doma, to moje ma niekefy kadernicke chvilky,ze mi zapleta copiky-imenie ich potom rozpliest:D
Neboooj, nech kope kde chce,je to dobre,snad🙂)
a ano,vcera som obsadila posledneho fleka🙂)
@willy_wonka jáj, ved si pisala......a ake je to oddelenie velke?
@delica uff, noo je to jedna ta chodba na antolskej, izby po dvoch...asi 22-24? odhadom 🙂) akurat som dohedla delikates a'la antolska tit🙂) la mleta ryba s le kasa zemiak, nun zelerova polievka,10% jablkove fruko🙂)
@delica nezavid mi🙂)
@willy_wonka : 😝 😝 no to bola delikatesa :D dufam, ze ti manzel nieco prinesie jest
@delica hej,hej,uz som mu spisala zoznam poziadaviek🙂) joj,vonku je faaakt dobry vzduch🙂)
Vo štvrtok mi na 3D potvrdili chlapčeka ... Od začiatku tehotenstva som si myslela, že čakám dievčatko, takže to bolo pre mňa veľké valentínske prekvapko 😀 Po oznámení tejto správy som sa začala na ultrazvuku smiať, lebo mi to prišlo veľmi smiešne, že sa rozprávam so svojím bruškom ako s Viki a doktor sa ma pýta, že čo máte doma?, ja že dievčatko a on, aha to pre to toľko radosti, že budete mať doma párik ... 😵
@willy_wonka nech ti ten víkend v nemocnici rýchlo ubehne, aj keď tie hodiny tam plynú oveľa pomalšie, hlavne, aby bolo všetko o.k. 😉
@azalka22 s váhou je to úplne individuálne, ja som zatiaľ pribrala 4kg, začala som ale s väčšou váhou a moja gynekologička odporúča za celé tehu pribrať max 8-10 kg, mám kamarátky, čo pribrali aj viac ako 20kg a Kvetka Horváthová v nejakej relácií nedávno hovorila o tom, že pribrala počas tehu až 40kg... Pokiaľ sa dieťa správne vyvíja, všetko je o.k.
@willy_wonka inak strava na Antolskej, dost zle...po porode nam dali vsetko co bolo somenute na prednaske o kojeni, ze nemame jest 🙂 a to ich bravcove maso bez chuti na vode, hmmmmm, mnam, uz teraz sa na to tesim 🙂
@janettan tak 40kg, to je uz asi moc!
vies co? niekedy tie kasicky vyzerali jedlejsie ako to co sme mali my 😀
Kocky ahojte, predavam vecicky po mojón drobcovi. Vsetky v super stave + darcek. Ak chcete dam aj fotky. Balicek za dobru cenu
No baby ja sa dnes nejak nudim. Bola som s kamoskou na plavarni, a potom som to dorazila 1 langosom a 2 palacinkami. A teraz uz len na gauci hore zipsom. Mala by som si asi najst nejake hobby alebo co.
@jankastubka mna vsetci strasia, ze toto su moje posledne mesiace, co mozem "nic nerobit".
Ale ked ta to potesi, ani ja nic nerobim,som si pospala, hrala som hru na pc,ale zasa spat som isla o 4.....a ani som nic nevarila, sme nafasovali este z oslavy.
dala som len oprat a zapla umyvacku
@willy_wonka ahoj...trosku sa vam sem votriem...tiež lezim na antolskej, len na druhej strane asi 🙂...môžeš mi pod dať tu stranku, kde pozeras seriály? 🙂
@grelu ooooo, kde na druhej strane?🙂 oproti riz. grav ?🙂 moment hned ti dam tu stranku....
@jankastubka
@delica moja uprimna zavist, uzivajte si nicnerobenie, lebo to skonci fakt, ja netusim co to je uz...rano som chlapov vyhnala na plavaren a ja som zatial uvarila 2 rozne obedy, upratala, oprala a vyvesila 3 pracky a komplet rozmrazila a vydrhla chladnicku s mraznicku, ked prisli, dala som malemu jest a uspala som ho, kym spal, rychlo som sa uclovecila a ked sa zobudil, isla som s nim na detsku narodeninovu oslavu kamaratovi, kde som ho 2,5 hodiny nahanala po herni, prisli sme domov, dala som mu veceru, umyt, do pyzama, uspat a teraz som tu a konecne sedim 😀

@willy_wonka no ako dnes?