Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azalka22 do lidla chodim rada, super vediet, lebo letak este nemam
@kacoorka dakujem, ja som kludna🙂 verim, ze to bude dobre, lekarka povedala, ze aj keby som mala baca, vcas sa to podchytilo,daju lieky a bude dobre🙂)musi byt dobre🙂)
@willy_wonka bude jasne ze bude, kto by mi tu cokoladku pripominal, chodim sem malo bo mala ma zamestnava statocne ale sem tam vas citam,niekedy si spomeniem ako som ja riesila body, kocik, plienky no nastastie u nas bude dalsia baba tak mame vsetko 😀 drzkaj sa a oddychuj
@kacoorka :D jaj nehovor o cokolade, mam taku chut na sladke...idealne jablko,hrusku,...manzelovi som nakazala prniest same slanosti a teraz...susim hubu:D
Ja musim od zakladov vsetko pokupit,prve babo🙂 oddychujem, tak rozmyslam, ci sa aj nieco ine robit na odd. Rizikovej grav. :D.vsetky tu lezime ako mrtve chrobaky:D
To je krasnae, vysla som na balkon,terasu.ci co to je a mam krasny vyhlad...na marnicu a spalovnu ludskeho "odpadu" :D
@willy_wonka my ideme zajtra na 50 krstnej, brucho mi rastie, vraj mi schudol zadok mi povedala aj krstna aj mama :D.
No a mam strasnu chut na sladke......som zezrala cely keks Anita, v robote som vyjedala bonbonieru, co nam taky zamestnanec doniesol, co ide do dochodku, uz len toto mi bolo treba.
Bola som teraz vecer u krstnej, niesla som tam nejake veci na vyzdobu, plavajuce sviecky, misky a tak....a ona na mna zautocila zakuskami, ale zobrala som si len malu karamelovoburizonovu gulku :D.
@willy_wonka my sme so spolubyvajucou vzdy tak rehotali az sa nas sestricka vzdy pytala ze a vy ste ozaj chore?vsak vam nic nie je a kedze bolo leto jej muz nam nosil uhorky tak jeden vecer sme mali vizitu az okolo deviatej nabehol daky lekar a ostal v nemom uzase tri baby nohy vlozene uhorky v ruke a rehot jak v blazinci 😀 nuz aspon daco pozitivne bolo, zajtra skoc do bufetu isto daky mate, mozno pomoze aj coko z automatu
😀 ideme my hajat, bo mala bombarduje izbu, tak sa drz a dobre sa vyspi 😀
@willy_wonka ty kokso, to je vyhlad :D
a sesternicin manzel mi dal cokoladku belgicku......ja sa asi zblaznim _D
@delica zavidenia hodna kombinacia...zmensujuci sa zadok a velka chut na ladke s naslednym uspokojenim chuti:D heh, predpokladam, ze na oslave bude vela sladkych maskrt, t
uz teraz ti zavidim:D dokedy planujes teda robit?🙂
@kacoorka dobruuu noc🙂
@delica neblazni a radsej sa podel,napr so mnou🙂)
@willy_wonka mohla som byt od buduceho tyzdna na dovolenke.....ale chcem vydrzat do konca marca, zaciatok aprila. No ale vcera ma aj neurologicka trosku vynervila, tak uvidim.
@delica este k tomu vyhladu...ten husty dym co vychadza z komina tomu dodava na jemnosti:D
@willy_wonka :D ty si humoristka. Ja si hned predstavujem, co vsetko tam spaluju.
@delica jaj ano,nieco som zachytila,ze mas problemy s platnickou ci co to....? No drzim palce nech ti to vyjde podla predstav, len to zas netreba silit🙂
@willy_wonka jj, ja mam dorantanu polovicku chrbáta.
no a aky kocik si isla kupovat?
@delica ani nehovor,ruky,nohy....uf🙂brigada k pohledani🙂 strasne teplo tu je....preco som ja koza radsej nesla domov:D...rozmyslam, ja som zabrala posledne volne miesto na oddeleni, ak by dosla nejaka dalsia chudinka tehulka,co by s nou spravili?
@katuska54 sloveka predajni je teraz dost, na obchodnej su dokonca 2 myslim a tiez oproti ekonomickej univerzite som si vsimla...
@slavka_a_maros to s tym potenim po porode potvrdzujem, to som nezazila predtym ani potom 😝
@delica jane rider formula strata 2010 🙂
dievca zlate, ja len dufam , ze v takom 8-9mesiaci ti to nebude sposobovat nepekne problemy...ty uz mas kocik vyhliadnuty?
@willy_wonka dali by ju na sestonedelie alebo pristelku by dostala
@hobit to fakt s tym potenim? lebo ja sa pod jednou pazuchou nepotim
@willy_wonka no ja mam vybrany emmaljuna duo combi, ale nevim , kde to este kupim. Furt som preberala, vyberala, ale neter poslala fotky z hor, kde bol jej maly v sportaku, odvozilo to tri deti, tak nemam co vahat.
@delica pekny,pekny....akurat som pozerala obrazky,a v ktorej farbe?🙂
@willy_wonka ten biely alebo vanilkovy
@willy_wonka pekne oddychuj 🙂
@delica hehe, pod jednou pazuchou sa nepotis? to je dobre 🙂 no fakt, normalen som sa v noci budila a musela som sa prezliect...
Ked je rec o kocikoch, co hovorite na cam trio combi family? http://www.bimbomarket.it/fr/fr/trio-combi-fami.... Jedine ma odradzaju tie kolieska, su plastove a este aj zdvojene. Mate s takymi skusenost?

@azalka22 tak moj ma len 2D 😉