icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka ja uz som pribrala od zaciatku tehu 5kg 😠 a to som mala uz na vahe vela tych cisiel ked sme chodili do centra..tam ma napchavali hormonmi a kila isli hore 😠 ale koli malej to znesiem..ved snad to pri nej zhodim 😉

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54
@delica ach tie rodinne vztahy...esteze mam tkeho super brata, v jeho vztahoch sa stracam,tak nemam cas si zvykat na jeho polovicky:D snad z toho vyrastie, tento rok ma 30:D

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 5? A to si rozhorcena?:D ja 10:D

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka to fakt 10 😕 a ja ze 5 uz je vela...no tak potom musim zacat asi viac papkat 😀 sice papkam kazde 2 hodky ako miminko 😀

delica
17. feb 2013

@willy_wonka isla si na exkurziu na porodnicu?
@katuska54 kiez by si mala pravdu 🙂

katuska54
17. feb 2013

@delica deti robia zazraky v rodine 😀
a willy_wonka ked uz je na antolskej tak musela ist okuknut porodnicu 😉

willy_wonka
17. feb 2013

@delica videla som z okna, to oddelenie je oproti tomuto, babatka nam tam krasne vystavili🙂) potom putovali k mamickam,take nunu batozky,juuuuuj...tututu

@katuska54 aaano Katka, ja 10 , pred tehu som mala 44-45,zo sportu aj svaly, teraz som taky pampusik, ba dokonca aj prsia mam:D

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka o tych prsiach mi ani nehovor...ked som videla svadobne fotky tak na niektorych vyzera ako keby som mala 3 brady 😀 prsia az pod bradou 😀 😝
a tie kilecka...ked som zacala chodit s mm som mala 43kg,ked som vysadila anti som pribrala hned 6kg a teraz z tych umelych hormonov dalsich 6kg 😠 a este kym porodim...nechcem ani vediet kolko budem mat 😕

willy_wonka
17. feb 2013

A story z antolskej, vcera okolo 10tej doobeda tu na riz. grav zacala rodit mamicka,neboli volne porodne saly, tak sa chudatko trapila na izbe, potom ju previezli okolo 11tej na salu a 11:15 porodila, vcelu rychlovka🙂

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka fakt ryvhlovka 🙂 aj ja chcem taky rychly porod....

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 ty si tiez taka vychrtlina, teda pokial iesi tehotna alebo.nepapas hormony, len sa tym neznepokojuj, po porode.budes zas ako palica...ja sa nebojim, ze by som neschudla, aj ked,prsa by ostat mohli:D

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 no uvidime ako nam to pojde🙂) po tomto dufam, ze ked to na mna pride a dojdem do nemocnice, tak ma daju na miesto na porod urcene a nebudem musiet cakat niekde na ce.tralnom prijime🙂)

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka no bola som vychrdlina 🙂 dufam,ze po porode sa mi podari schudnut na nejakych 53kg...to by mi stacilo.a prsia by sa mohli zmensit...ja mam normal D...a teraz som musela kupovat uz F podprsenku 😒

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 😲 a to si ako uniesla taky naklad na tak malom tele?🙂)

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka tak drzme si palce aby to islo rychlo 🙂 lebo aj ja by som nerada cakala na prijme...ja by som chcela rodit ako moja sestra. ta mala oba porody rychle a da sa povedat bezbolestne.

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka neviem...ale dalo sa 😀 som si pripadala ako pamela niekedy..hlavne vtedy ked chlapi mi pozerali do " oci" 😝

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 :D ani sa ti necudujem s takym, no, obdarenim:D
Idem si uz lahnut,teda lezim non stop,.ale teraz k tomu pridam spanok, rano o nejakej nekrestanskej hodine je velka vizita, musim sa zobudit o este nekrestanskejsej hodine, aby som sa dala do pucu, nahodila novu tvar, a veselo vykukala z postele ako barbie ked dojdu lekari🙂)

delica
18. feb 2013

@willy_wonka no co barbie, uz si vykukala z postele?

ja mam taku migreeeeeeeenu, ani neviem ako som dosoferovala tych mojich sladkych 66km do BA :(((((((((.

katuska54
18. feb 2013

@delica ty este stale pracujes? neostala si doma? ja som len pred chvilkou vstala a rozmyslam,ze pojdem poupratovat ten nas neporiadok doma 😒
a musim urobit poriadok s vecickami pre malu...vzdy ked nieco kupim tak to len prihodim do tasky k tym ostatnym a uz mame toho dost...

willy_wonka
18. feb 2013

@delica vykukala ako krasulienka a este aj vykukam, vizita bola pred dvomi hodinami, povedala som, ze ma nic neboli, lekarka sa potesila a odisla. Ja som vyfasovala do toho.davkovaca liekov celodennu nadielku...som zmatena:D

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka este si tam? kedy ta pustia domov?

willy_wonka
18. feb 2013

@delica a ty si preco robis nasilie a terigas sa s migrenou do prace?

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 katka, to sa aj ja pytam🙂) vobec nic nepovedali...

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka tak na obed uz budes doma,neboj....doma sa napapkas niecoho dobreho co ti mm navaril 😉

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 doma ma.nic dobre navarene necaka:D som chudatko, aj by som si pospala, ale ta nevedomost,ze co,ako,kedy mi neda:D

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 volala som mamine, nech zavola na oddelenie, ze co so mnou :D

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka ako si to vymyslela 🙂

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 najlepsie🙂 teraz cakam na info. ..

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka potom napis ako si dopadla 🙂

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 a ty mas na dnes ake plany?🙂

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka ja dnes planujem upratovat ten bordel u nas doma 🙂 a porobit poriadok s detskymi vecickami,lebo vzdy ked nieco kupim len prihodim do tasky k tym ostatnym...a uz ani neviem co mame...