icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 a kolko a co mas uz pokupene?🙂 setri sa, neupratuj🙂) fuu, ked si spomeniem, kolko som uz ja neupratovala,snad mm aspon trocha porobil poriadky:D

delica
18. feb 2013

@katuska54 no lebo ja sa furt citim strasne dolezito :D ze to tu bezo mna nepojde, tak chodim do prace. No ale uz mam druhy den migrenu, kriza ma zacinaju boliet, co som sa tesila, ze mi nic neni, tak uvidim.....ale marec by som este rada dala, potom uz bude oddych asi.

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka no uz mame bodycka,pyzamka,dupacky,plienky,pestunku,postielku,vanicku,podlozky jednorazove aj pod mimi aj pre mna,rifle...a uz ani neviem co tam vsetko je...preto to chcem dat dokopy vsetko,aby som vedela co mam este kupit...jaj aj startovaciu novorodenecku sadu uz mame 🙂

delica
18. feb 2013

@delica a pre nasho maleho kopáčika nemáme okrem 20 plienok, monitoru dychu a vanicky so stojanom vobec nic :(. A to chcem plienkovat s latkovymi od zaciatku, tak by som to mala postupne zacat kupovat.

delica
18. feb 2013

@katuska54 co je startovacia novorodenecka sada?

katuska54
18. feb 2013

@delica moja ty len pekne oddychuj a nemysli na robotu...mysli na maleho drobca,ten je prvorady. mna uz krize bolia asi tyzden ☹ dnes sa idem objednat na tu gravi masaz,co som dostala od kamosky svadobny dar 🙂

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 no faaajn, sestricka povedala mamine, ze nema info o tom, ze by som mala ist domov, tak mamina, ze asi okolo obeda, a sestricka, ze to nie, ak by som mala ist domov, tak by o tom vedela. Super,ze?:D asi sa rozplacem,heh

katuska54
18. feb 2013

@delica tam su flasticky, odsavacka mlieka,prsne vlozky,dudliky a misticky na mliecko..

zugas
18. feb 2013

ahojte kočky, potrebujem radu. Náhle som dostala vírus do tela,pracujem so starými ľuďmi, v sobotu som bola na pohotovosti,lebo som vykašľala krvavé,kašlem a dusím sa až normálne všetko vyzvraciam, mám zvýšenú teplotu,dnes som bola u obvodnej,ktorá mi dala antibiotiká. Okamžite ma chcela dať na PN,ale zajtra idem do poradne,uvidíme čo mi povie môj gynekol.,lebo aj bruško mi tvrdne sem-tam,tak sa bojím.Mám sa dať už vypísať do konca? Čo vy na to? Lebo ohroziť malé by som nechcela v žiadnom prípade, to radšej budem doma...Ďakujem za Váš názor.

katuska54
18. feb 2013

@delica kopacik este nema meno? ani nasa mala nema meno...zatial je no name 😀

katuska54
18. feb 2013

@zugas moj nazor- ostan doma...male je prvorade 😉

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka
@delica baby idem uz upratovat,lebo takto sa k tomu nedostanem...

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 katka a ktoru sadu mas? Avent ci tom.tep. ? Ja som to tiez chcela, ale nedopatrala som sa z akeho materialu su tie flasky, som v tom, ze sklenene su pre novorodenca najvhodnejsie...

willy_wonka
18. feb 2013

@zugas urcite zostan doma

zugas
18. feb 2013

@katuska54 Ďakujem za radu a aj ja si to takto myslím,že najradšej by som už ostala doma....

lulu1982
18. feb 2013

@zugas zostaň domka, malinké je prvoradé!!! ja som tiež musela od dnes zostať doma na PN.

zuzkad85
18. feb 2013

Ahojte, ja som tiež na PN a pochvaľujem si to, žiadne stresy, naháňanie sa za niečím.Manžel zarába peniažky. Keby sa dalo, pracovala by som, ale od polovice júla som nezamestnaná. Takto sa aspoň môžem pomaly pripravovať na príchod drobca, pomaly nakupovať vecičky, vybavovať si veci, venovať sa sebe, skrášľovať byt.....potom to už bude náročnejšie. Tento rok nás čaká ešte prerábka bytu, ak si to náhodou nepremyslíme, keďže to sa na to chystáme po narodení drobca. Rada by som zariaďovala, vyberala veci a nie prišla do hotového. Takže asi vyberieme skôr a potom už len kúpime (ak sa bude dať) 🙂 Uvidíme ...........

hobit
18. feb 2013

@delica hehe, toto bol aj moj problem, ze co budu robit ked odidem...a cuduj sa svete, stale nejako funguju 😀
@katuska54 to uz mate riadne nakupene, ja nemam skor nic...teda nejake vecicky mam, len som ich pozicala a tak mam pocit, ze ich ani nemam...a kedze teraz ich uz ma druha baba z rodiny, obavam sa, ze sa mi vratia v takom stave, ze budem moct kupovat nove 😖
@willy_wonka avent robi aj sklenene flasky, netusila som to, ale videla som u sesterky pred mesiacom

elen34
18. feb 2013

Ahojte dnes som mala perfekny den rano s malou doktorke zapal priedusiek dvoje antibiotika a este ku všetkemu my tvrdne brucho ale dala som si magnezium tak to prejde aspon dufam 😉 😉

nelka012
18. feb 2013

Ahojte Babuľky potrebujem pomoc ,,, viem že moja otázka sa netýka tejto témy ale neviem čo mám robiť... Dnes mám termín pôrodu a neviem či mám kontrakcie neviem ich rozoznať od poslíčkov ,,, som prvorodička a malé mám celé tehu na ľavéj strane od včera mám chvílkové bolesti ktoré idu od ľaveho vaječnika a postupuje to do krížov ,,, síce to neni až také hrozné ale niekedy tie tlaky su dosť bolestivé neviem čo mám robiť prosíím poradte my ,,, budem Váám vďačna za kažždu odpoveď

dulkagabulka
18. feb 2013

@nelka012
prave pôrodne stahy su nezamenitelne s ničim...je to velka velka enegia a sila, ktora tebou bude prechadzat..
to čo zaživaš, môžu byt posličkovia, alebo pripravne, uvodne stahy..
pri tych otvarajucich kontrakciach už nebudeš moct normalne dychat, nebudeš rozpravat, ani nič ineho robit- budeš ponorena sama do seba 🙂 každym stahom hlbšie a hlbšie
skus si dat teplu vanu, alebo sprchu (nie horucu)...a potom si lahni a pokus sa zaspat..ak to prejde, boli to posličkovia..ak su to pôrodne stahy, po tomto naberu na intenzite..džim palce

nelka012
18. feb 2013

@dulkagabulka Ďakujem krásne za odpoveď ... dufajme že to posličkovia nie su už to chcem mať za sebou 🙂

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka mam tu tommee tippee...su v tom umele flasticky..ale mam aj od chicca sklenenu.

katuska54
18. feb 2013

@hobit no mne sa zda,ze toho este nieje tak moc...este som zabudla,ze mame aj podbradnicky,rukavicky proti poskriabaniu, ciapocky,telpaciky a take blbosticky...kefku a hrebienok na vlasky...este je vela toho co budeme potrebovat 🙂

katuska54
18. feb 2013

mam hroznu chut na jahody. mozem papkat aj tie z obchodu? viem,ze su napustene sajrajtom aby rychlo dozreli...ale ta hrozna chut na ne ma ubija 😒

willy_wonka
18. feb 2013

@katuska54 daj si🙂 ja som si minuly tyzdem vyjedala, take krasne cetvene velke vonavucke mnamky🙂) ono vsetko je postriekane alebo napustene "sajrantom" uz sme voci tomu odolni🙂) teda pokial si doteraz nezila na vlastne vypestovanych klickoch,plodoch🙂

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka takze nabehnem do obchodu a vykupim vsetky co budu mat 😀 domace som mala iba v lete,ked sa mi usli z nasej zahradky 😉

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka tak to je fakt sila 😠

katuska54
18. feb 2013

@willy_wonka a ty si este stale v nemocnici?