icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
19. feb 2013

@hobit vypada byt kvalitni, da se to prat na 95° a je dost velka tusim 90/70 nemam to tu ted u sebe.
na zacatek to bude parada do postylky kdyby se procural a az bude mit vetsi postel, a budeme ho oducovat od plinky, bude to chranit matrac.

misza1
19. feb 2013

@delica jak je ti blbo? to ta migrena? radsi lez, odpocivej a nemysli na nic.

delica
19. feb 2013

@misza1 hlava ma boli treti den, ale strasne

misza1
19. feb 2013

@delica a zkousis si merit tlak? to se me na kazde poradne ptaji, ci me neboli hlava a kdyby ano, tak si mam merit tlak, byva to i z nizkeho, ale casteji z vysokeho a toje nebezpecne.

delica
19. feb 2013

@misza1 mam 110/ 58 tlak....jaj co uz,ked si nemozem dat lieky na tu moju hlavu, musim si to vytrpiet ☹

miriamka2012
19. feb 2013

@delica Ahoj myslim ze ano babatka citia a zvlast uz v tomto tyzdni
🙂

misza1
19. feb 2013

@delica hm, tak to mas asi z nizkeho. Zkus usnout, vim ze pri boleni hlavy je to dost tezke, ale obcas to pomaha.
taky si myslim ze mimco citi bolest, minimalne tvoje pocity, ktere z te bolesti nejsou moc prijemne.

qtinka77
19. feb 2013

@delica A nemohla by si si skusit dat kavu? Ked mas tlak OK -teda myslim, ze nemas vysoky, tak 1 salku kavy mozes za den.
Mozno je problem prave, ze mas nizsi tlak...hm? Lebo skor mas ten tlak nizky ako vysoky...

delica
19. feb 2013

@qtinka77 idem skusit....este sa hara aj nasa fena a dnes je ten den,ked velmiiiii chce psa , tak mi tu vyknucuje......mna picne

romikiki
19. feb 2013

@delica ja mam tiez nizky tlak a mala som migreny, dost neprijemne (teraz som uz nejaky cas nemala, klop klop) a doktor mi povedal, ze pokial nevypijem 3l vody denne nech sa nestazujem. pijem vela, ale je pravda, ze 3l som nepila, tak teraz si na to davam pozor. a co mi este pomahalo je matova silica - natriet si ju na spanky. kupis aj v lekarni.niekedy stacilo si len trosku na spanky natriet a preslo to hned. no pri silnej migrene to nepomahalo, musim priznat. ale tak za vyskusanie nic nedas. no a potom studeny obklad na celo obcas pomohol...

leus10
19. feb 2013

@jankastubka ja som pri malej jedla a nič hej nebolo akurát je Do dnes taká malá závisláčka nå jahodàch má osem rokov a netrpí vôbec žiadnimi alergiami kojili sme sa dva roky a jediné na čo som si dávala prvé mesiace pozor boli potraviny ktoré nafukujú čo sa týka ovocia jedla som všetko sezónne ovocie åk má dostať alergiu tak poznám mamičku ktorej sa malá vyhodila dokonca s jablka

katuska54
19. feb 2013

@delica len pekne oddychuj domka...vela vody musis pit a skus si pospat...ja mam tiez nizky tlak. a hlava sa ti netoci?

katuska54
19. feb 2013

@milionova151 ja som kupila v tescu...tam je akoze akcia tiez 🙂

delica
19. feb 2013

@katuska54 uz som vypila vodu, spravila som si kavu, hlava sa mi toci a boliiiii cela polka tvare, oko...ale maleho mi je najviac luto :( moc toho nenaspal za poslednych 12h
neurologicka mi nepisala nejaky relexant, co mozu aj tehotne, tak cakam, kym mi to manzel donesie

misza1
19. feb 2013

tak dneska je den zabijak... doneslo se ke me ze se sef rano na jednom meetingu vyjadril, ze mi dava 3 tydny nez pujdu na Pn.. tak to by me zajimalo proc si neco takoveho mysli:(

zuzkad85
19. feb 2013

@katuska54 a aká je tá podložka do postele z Tesca, kolko stojí? Možno sa zbehnem pozrieť, tú v Lidl som videla, uvažujem nad ňou.
Ja teraz nakupujem z Bazaru, čo je tu na tejto stránke....tak som zvedavá, vyzerá to byť zachovalé a podľa mňa sa to oplatí (verím tomu). Kúpila som zatial krém proti striám, tehotenské tričko s nápisom (chcem mať aspoň jedno také...chi), potom tehotenské pásy, monitor dychu a pomaly nakupujem aj kozmetiku, keď je niečo v akcii.

delica
19. feb 2013

@misza1 by som sa ho spytala rovno 😠 čo take trepe
šefovci su cudni

slavka_a_maros
19. feb 2013

Citite uz niektora stikutku? Moze to byt take akoby rytmicke "kopanie"? Neviem, ako to rozoznat🙂 ale myslim, ze uz som nieco take citila...

misza1
19. feb 2013

@delica me to pokaslalo cely den, bohuzel se ho ted nezeptam, sel domu, chudacik ma muzskou smrtelnou chorobu- chripocku:D a az se vrati tak uz me ten vztek prejde.

misza1
19. feb 2013

@zuzkad85 jake to tricko jsi si nasla? ja mam akorad ten pas, co mam ve fotoblogu, ale uz se chystam si neco takove poridit 🙂 bude to pekne na foceni.

bombulka200
19. feb 2013

@milionova151 no a aj taký melonik by bol fajn 😵

no baby tak ja som dnes bola uzv u svojej dr. a ona povedala že to vyzerá na dievčatko 🙂 takže môj tip asi nevyšiel xi no ale ešte chcem ist na 3D tak tam mi to hádam upresnia 🙂 takže už len hladať meno lebo pre dievčatko sme nemali vybrate 😀

zuzkad85
19. feb 2013

@misza1 ešte ho nemám doma, ale keď bude, tak si ho oblečiem a odfotim sa 🙂 Je to nosené žlté tričko za 4 E a je tam uvedené "tu bývam ja" a ručičky sú tam v úrovni bruška..... už to nie je na nete, lebo ho predávajúca stiahla.
Aj ten tvoj pas je pekný, ja mam rada čiernu farbu, ale som si povedala, že ju musím obmedziť 🙂

erika1
19. feb 2013

@slavka_a_maros ano je to stikutka,aj ja ju uz asi 2 tyzdne citim 🙂

delica
19. feb 2013

@misza1 no ti verim. Hlavne ze si fit a okrem normalnych kontrol si nebola na PN :-/.
Sefovci - co ti poviem, ja keby som vcera s migrenou nemusela byt v praci do pol 7 a potom soferovat hodku domov, tiez som tu nemusela dnes na posteli sediet ☹. A este aj s vycitkami.

renata0406
19. feb 2013

ahojte som tu prvýkrát, bábo čakám 04.06.13 som z NR a co vy?

katuska54
19. feb 2013

@zuzkad85 myslis podlozku do postele? tu mi kupila sestra v rakusku a doniesla. v tescu som kupovala iba pyzamka pre malu...vacsinu veci mam z rakuska.

katuska54
19. feb 2013

vo stvrtok idem na gravi masaz 🙂 a mozem ist aj do bazena a do sauny 🙂 uz sa tesiiiiimmmmm 😎

misza1
19. feb 2013

@zuzkad85 tesim se🙂 no ja jsem nemela na vyber, to byla akce v lidli a meli tento cerny + druhy nejaky barevny a xxs meli ruzove a ostatni sede, tak mam pekny sedy🙂 ale ten je cisty, bez napisu

zuzu3743
19. feb 2013

@delica ešte si skus vytlačiť štavu s polky citrona do pohara a dolej mineralkou . Mne to pomaha ..a nesediš vela pri pc nemôže ťa bolieť aj stoho lebo ja ked sedim v kuse 3 hod. tak to hned citim skus si odychnuť zo zatvorenymi očami

No ja som tiež akurat dojedla celuuu tu mištičku s jahodami 😀 ale boli fajnelen mi je luto že si domacich v lete nedam ☹

slavka_a_maros
19. feb 2013

@erika1 je to vtipne🙂 ale citim to len tak parkrat za sebou, nie ze 5 minut v kuse...