icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

wudz
18. feb 2013

@azmuk No ja mám podobné bruško ako ty, lenže mne vykuklo len pred dvomi či tromi týždňami, dovtedy som len vyzerala, že som si cez sviatky nedala pozor 🙂 Ja sa necítim nijak pribratá ani nič, fakt mám len bruško, inak postava zostala zatiaľ rovnaká.. Tak neviem, či mám jesť ako doteraz, či si dáko dávať pozor alebo čo..

azmuk
18. feb 2013

@wudz vies co? ja ma taku aplikaciu na smartphone Im expecting a tam je normalne pribrat 4-6 kg v nasom tyzdni od zaciatku tehotnosti. Ja by som sa netrapila, pokial nemas tazkosti... 😉 hlavne clean food a vsetko bude OK 😉

bombulka200
18. feb 2013

@milionova151 aj ja teraz mám jahodovu mániu a fakt máš pravdu že niesu až tak zlé tie jahody aj ked su umelo vypestovane ale už by som si velmi dala broskyne a nektarinky juj až mi teču slinky 😀

milionova151
18. feb 2013

@bombulka200 ja by som si dala melon 🙂 ale na ten si este pockaaaaaam 😒 ... mna nikto nechapal doma, ze co mi je.. ja vzdy len o jahodach som rozpravala a v kazdom obchode len jahody hladam :DD

zugas
18. feb 2013

@miriamka2012 pred dvoma týždňami mi vraveli na morfol.sone,že má 380 gr.,zajtra idem do poradne k svojmu lekárovi,tak sa hádam niečo zas dozviem :D

miriamka2012
18. feb 2013

@zugas Tak to je super ja som bola v piatok a mala ma 688g. Len mam obavy ze ma male brusko ale manzelvravi ze je ok...

jankastubka
18. feb 2013

@hobit tak to klobuk dole 🙂

hobit
18. feb 2013

@katuska54 ja som ich jedla vcera tu som, neodolala som, kedze v lete sa ich asi kvoli kojeniu nenajeme 😢

delica
18. feb 2013

@hobit jahod? a to preco?

delica
18. feb 2013

zeny moje, ja som asi polomrtva.....
@azmuk pekne vecicky mas pre maleho 🙂 šikovná 😉

hobit
18. feb 2013

@delica lebo je to alergen...ale jahodovy jogurt, dzem sa vraj moze, len cerstve jahody nie....

delica
18. feb 2013

@hobit a co to robi? to dieta dostane na veky alergiu? ci ho boli brucho?

nikol25
18. feb 2013

ahojte tehulky aj ja cakam v juni presnejsie 17.je to moje tretie tehotenstvo a uplne neplanovane.Snazila som sa to co najviac utajit no teraz mi uz vyskocilo brusko tak sa musi s pravdou von.Zatial som pribrala 2,5kg tak pohoda,brucho mi zostalo popraskane po 2 detoch tak dufam ze uz viac praskat nebude.

jankastubka
18. feb 2013

@wudz No ja som pribrala cca. 6 kg ked sa vazim na lacno a vyzlecena. A to jem teda riadne a aj nezdrave veci, zial chuti mi 😠
A ked som po vianociach pribrala takmer 3 kg tak som sa sama pytala doktora, ci to nie je vela. A on povedal, ze sa na vahu ani nepozera, ze to nie je podstatne. Ze by to riesiel iba v pripade ak by sa mu uz od pohladu zdalo, ze rodicka extremne pribrala alebo schudla.

jankastubka
18. feb 2013

@hobit no ale ak jahody vyskusam a dietatu nebudu nic robit, tak ich predsa mozme jest aj pocas kojenia, ci nie?

janka_k
18. feb 2013

Tak morfologicky dopadol na vybornu, maly ma 560g a je to na tisic percent chlapec, teda mne to uz hovoria od 13.tyzna. tak som z tych dobrych sprav hned bezala nakupit babetkovsku drogeriu 🙂

janka_k
18. feb 2013

@nikol25 fuha 2,5kg, to ja uz mam 13kg navyse a utajit to neviem od konca tretieho mesiaca, ty sa mas 🙂

katuska54
18. feb 2013

@milionova151 to si ma potesila 🙂 ja som uz dnes utekala do obchodu a uz som si dala svoju davku 😀

katuska54
18. feb 2013

@hobit toho sa bojim,ze ked budem kojit tak ziadne jahody 😢 preto to teraz vyuzijem a budem ich papkat asi kazdy den 😝

milionova151
18. feb 2013

@katuska54 ja som dnes bola v lidli, a tam ani chyru po jahodach co zverejnili akciu na ne 🙂 dnes som si to nahradila mrkvovo- jablkovy salatik 🙂

hobit
18. feb 2013

@delica no moze sa ti vyhadzat, jahody sa maju tusm az po roku davat

hobit
18. feb 2013

pozehlene, idem vas docitat 🙂

hobit
18. feb 2013

@jankastubka ja som nejedla, niekto je vsetko...je to na tebe...moja krstna je sestricka na koznom a velmi na mna apelovala aby som na tie alergeny davala pozor, ze je toho teraz strasne vela...

hobit
18. feb 2013

@misza1 ak vyzera ta podlozka do postielky z lidla? som na to pozerala, ale nedostala som sa tam ☹

delica
18. feb 2013

dievcence, myslite, ze babo citi moju bolest? uz mam druhy den migrenu a maly v tom bruchu blazni asi

hobit
18. feb 2013

@milionova151 melon by som si dala aj ja, na nom som zila prve tehu, spolu s zmrzkou 😀

zora256
autor
18. feb 2013

@miriamka2012 Gratuluejm,aleja sem už nepatrím:-/.Teším sa svami🙂Prajem vám aby všetko dobre dopadlo🙂

janka_k
18. feb 2013

@wudz ja som uz pribrala 13kg, v piatom mesiaci dokopy len 2kg, v prvom trimestri to strasne rychlo islo, lebo som musela kazdu hodinu nieco jest aby som nevracala

janka_k
18. feb 2013

@jankastubka no ano niekto nema uzv, a poslu 3x za tehotenstvo ale na morfo prsty zrataju ak to robia poriadne. a inac moj doktor nema taky aby mohol robit morfologicky a ruku s piatimi prstami mi vytlacil fotku uz par tyzdnov dozadu, bolo to super vidno, ale uzv nevyzera nejaky novy aj je to taky obycajnejsi, len 2d podla mna.

delica
19. feb 2013

tak zeny moje, nedalo sa inak a dnes som zostala doma :-/ tak mi je blbo