Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica Ahoj myslim ze ano babatka citia a zvlast uz v tomto tyzdni
🙂
@delica ja mam tiez nizky tlak a mala som migreny, dost neprijemne (teraz som uz nejaky cas nemala, klop klop) a doktor mi povedal, ze pokial nevypijem 3l vody denne nech sa nestazujem. pijem vela, ale je pravda, ze 3l som nepila, tak teraz si na to davam pozor. a co mi este pomahalo je matova silica - natriet si ju na spanky. kupis aj v lekarni.niekedy stacilo si len trosku na spanky natriet a preslo to hned. no pri silnej migrene to nepomahalo, musim priznat. ale tak za vyskusanie nic nedas. no a potom studeny obklad na celo obcas pomohol...
@jankastubka ja som pri malej jedla a nič hej nebolo akurát je Do dnes taká malá závisláčka nå jahodàch má osem rokov a netrpí vôbec žiadnimi alergiami kojili sme sa dva roky a jediné na čo som si dávala prvé mesiace pozor boli potraviny ktoré nafukujú čo sa týka ovocia jedla som všetko sezónne ovocie åk má dostať alergiu tak poznám mamičku ktorej sa malá vyhodila dokonca s jablka
@milionova151 ja som kupila v tescu...tam je akoze akcia tiez 🙂
tak dneska je den zabijak... doneslo se ke me ze se sef rano na jednom meetingu vyjadril, ze mi dava 3 tydny nez pujdu na Pn.. tak to by me zajimalo proc si neco takoveho mysli:(
@katuska54 a aká je tá podložka do postele z Tesca, kolko stojí? Možno sa zbehnem pozrieť, tú v Lidl som videla, uvažujem nad ňou.
Ja teraz nakupujem z Bazaru, čo je tu na tejto stránke....tak som zvedavá, vyzerá to byť zachovalé a podľa mňa sa to oplatí (verím tomu). Kúpila som zatial krém proti striám, tehotenské tričko s nápisom (chcem mať aspoň jedno také...chi), potom tehotenské pásy, monitor dychu a pomaly nakupujem aj kozmetiku, keď je niečo v akcii.
Citite uz niektora stikutku? Moze to byt take akoby rytmicke "kopanie"? Neviem, ako to rozoznat🙂 ale myslim, ze uz som nieco take citila...
@milionova151 no a aj taký melonik by bol fajn 😵
no baby tak ja som dnes bola uzv u svojej dr. a ona povedala že to vyzerá na dievčatko 🙂 takže môj tip asi nevyšiel xi no ale ešte chcem ist na 3D tak tam mi to hádam upresnia 🙂 takže už len hladať meno lebo pre dievčatko sme nemali vybrate 😀
@misza1 ešte ho nemám doma, ale keď bude, tak si ho oblečiem a odfotim sa 🙂 Je to nosené žlté tričko za 4 E a je tam uvedené "tu bývam ja" a ručičky sú tam v úrovni bruška..... už to nie je na nete, lebo ho predávajúca stiahla.
Aj ten tvoj pas je pekný, ja mam rada čiernu farbu, ale som si povedala, že ju musím obmedziť 🙂
@slavka_a_maros ano je to stikutka,aj ja ju uz asi 2 tyzdne citim 🙂
ahojte som tu prvýkrát, bábo čakám 04.06.13 som z NR a co vy?
vo stvrtok idem na gravi masaz 🙂 a mozem ist aj do bazena a do sauny 🙂 uz sa tesiiiiimmmmm 😎
@delica ešte si skus vytlačiť štavu s polky citrona do pohara a dolej mineralkou . Mne to pomaha ..a nesediš vela pri pc nemôže ťa bolieť aj stoho lebo ja ked sedim v kuse 3 hod. tak to hned citim skus si odychnuť zo zatvorenymi očami
No ja som tiež akurat dojedla celuuu tu mištičku s jahodami 😀 ale boli fajnelen mi je luto že si domacich v lete nedam ☹
@erika1 je to vtipne🙂 ale citim to len tak parkrat za sebou, nie ze 5 minut v kuse...

@hobit vypada byt kvalitni, da se to prat na 95° a je dost velka tusim 90/70 nemam to tu ted u sebe.
na zacatek to bude parada do postylky kdyby se procural a az bude mit vetsi postel, a budeme ho oducovat od plinky, bude to chranit matrac.