Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
http://lesk.cas.sk/zlaticko2013/profil/2254/voted ahojte prosime o hlas ak vas to neobtazuje,cmuk 😉
@willy_wonka a uz zustavas doma na pn?
hlavne se setri, ja cekam kdy zustanu doma ja 🙂 jak me presla ta prvotni lenora mam zachvaty energie:D porad neco musim akcnit a podnikat🙂
@misza1 ahoj, ja som "fajnsmeker" na PN som uz od cca 13-14tt🙂 takze len pokracujem v lenoseni🙂 zavidim ti tu energiu, resp. ze sa mozes"blaznit" ja mam naordinovany setriaci rezim, neviem presne co tym myslia, ale pre istotu vacsinu dna lezim;D
@willy_wonka aha🙂 no ja se obcas sam sebe bojim, v sobotu jsem sla jen uklidit umyte dozy do spajzy a uz to litalo🙂 cele jsem to tam preorganizovala hned za tim frcelo pradlo ze suseni a nez dosel mm ze skoly uz bylo i navarene...
@willy_wonka nooo, tak uz sa len stretneme ked mna budu rezat a vy bude vzdychat :D.
ja som zostala dnes doma, zle mi bolo, hlava ma bolela, vracala som v noci, teraz som si zasa dve hodinky pospala a uz mi je fajn celkom
@leus10 lebo ja som pocula, ze pocas kojenia treba po jednej potravine skusat, pockat ci sa dieta nevyhodi a ak nie, tak to znamena, ze to mozes jest a zaradit do standardneho jedalnicka. No a samozrejme tie naduvacie skusat ani nebudem 🙂
@jankastubka myslím,že to je dobré riešenie aj keď sa zavádzajú príkrmi tak sa tak postupuje
@mirka078 Presne preto som aj ja chcela dve deti. Jedno je málo. Ja som chcela druhé do troch rokov a aj sa nám to podarilo. Dúfam, že si budú dobre rozumieť. Tak to musíš asi všetko nakupovať odznova, akoby si čakala prvé. Ja pre malého dostanem asi všetko od sestry, tá má dvoch chlapcov, ale určite si neodpustím kúpiť aj niečo nové. 🙂
@misza1 no ja ked sa najem tak mam pocit, ze dieta mi tlaci az na zaludok, ale to asi este nie je mozne. Takze tiez je to asi sposobene presunom organov.
@delica stale ta trapi ta migrena?:( no.uvidime ako budem bzfychat, pretrvava vo mne obava, ci to zvladnem...🙂
@misza1 to je len dobre, ak vladzes a nemas tazkosti🙂) takto o cca.2 mesiace budeme.ako tulene a ten pohyb bude obmefzeny🙂)
@willy_wonka uz mi je dobre 🙂 peciem osie hniezda :D. Rano som myslela, ze umrem
@willy_wonka konecne si doma...len pekne oddychuj a nic nerob...ja tiez doma lenosim 😉
ahojte babulky.mam dilemu ze co ake oblecko budem potrebovat pre malinku ked sa narodi.bo mam nejake te bodynka ponozticky a tak ale co este take?poradte 🙂
@katuska54 ja jedny mam ale to neni velky rozdiel.od obyc bodyniek takze to ani kupovat nebudem.podla mna.zbytocne a aj tak ju budem prikryvat plienockou.neviem dokelu ako ja mam uz dost veci len neviem.ci uz vsetko mam te.1opalovacky 12 bodynkov nejake tricka kratky rukav aj dlhy rukav ponozticky rukavicky kabatik body tielkove 1 overal.si myslim ze to bude aj stacit nie?a este dake satocky mam a tak.len take malilinke nechcem moc kupovat bo neviem aka sa narodi a deticky rychlo rastu takze ja 50 ani skoro nemam skor som kupovala.56.
@delica na toto som natrafila v nemocnici pri prezerani kona https://www.modrykonik.sk/fotoblog/daniela412/a...
vyzera neuveritelne, upec mi!!! Prosiiim🙂
@zuzka444 no tak podla mna na leto ti treba bodynka, lahku bavlnenu ciapocku,ponozticky, nejake opalovacky, nejaky tenucky svetrik keby sa ochladilo,dupacky lebo ved vecer ti ho treba do dacoho obliect a aj ked bude chladnejsie, prsat alebo co tak ti treba daco aj dlhe,kosielku bavlnenu, no co by som este neviem ak ma este daco napadne tak ti napisem 😉
@willy_wonka uz mam poupratovane a dalsi bordel na mna kuka 😀 joj od svadby vstavam kazde rano o deviatej a nemozem sa premoct ab som vstala...len sa odvleciem do obyvky na sedacku k telke a zase chrapem 😀

@hobit dakujem, dakujem🙂) zatial si to uzivam, ale to ticho a podozrivy klud mi zacina asi vadit...🙂