icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zebra41
19. feb 2013

Ahojte, nebudem vam tu kazit forum,len pridam jednu ponuku ak mate zaujem 🙂
ponukam na predaj tzv. porodnicke balicky vhodne pre maminky s minimkom.

1 balik ruzovy:dzus, energet.napoj race, miska tupperware 450ml, dudel, mineralka 0,5l, plienka,vlhcene utierky, flaska chicco 150ml - 4Eur
2.balik fialovy:detol mydlo250ml, mineralka,avent flaska 125ml, odvapnovac do konvice, - 3.50Eur

cenovo sa urcite oplatia, lebo len ta miska bezne stoji okolo 7eur, flasky tiez 7eur. Viem ich priniest v ramci NR resp. BA Apollo. Alebo poslat postou - ale je dost drahe postovne cez 3eur,tak je lepsie poslat len flasky resp. misku. Ak mate zaujem,tak poslite IP, viac to sem vkladat nebudem.

delica
19. feb 2013

@willy_wonka nabudúce drahá :D to som muzovi robila, lebo chudak tu vsetko robi, upratuje, vari....som sa velice minuly tyzden prsila v robote, ze musim poriadne navarit manzelovi, aj na dva dni nejaku svieckovu - dosla som z prace a na veceru som mu spravila volske oko 😝 som sa vytiahla. 😠

@kacoorka poslala by som 🙂 ale notebook nema taku funkciu este

inak este som sa chcela spytat , ze fusak a tak sa ma kupit teraz, lebo bude dobra cena, len ja nemam este ani kociar :(.

zuzka444
19. feb 2013

@kacoorka no.vsak.skoro vsetko mam aj ciapocky mam len asi este nejake tenke tricka s dlhym rukavkom kupim a este ale 2 overaliky na spinkanie...uvidim.teda heh..no jasne ak.ta nieco napadne kludne napis budem len rada 🙂

katuska54
19. feb 2013

@zuzka444 ja som kupovla vsetko 56...ved to,ze rychlo z toho vyrastu tie nase drobatka

kacoorka
19. feb 2013

@zebra41 ahoj ten prvy si prosim 😉

delica
19. feb 2013

@katuska54 kolko mas tych veciciek 56?
Joj, skoro mesiac po morfologickom, co som som si povedala, ze pojdem nakupovat nieco pre maleho a nemam nic.

kacoorka
19. feb 2013

@zuzka444 no podla toho co som citala mas toho dost, neboj ked bude slecna rast budes postupne dokupovat zatial si vybavena az az 😉

katuska54
19. feb 2013

@delica ja som robila dnes k veceri krupicovu kasu a mm mi tu uz asi hodku chrapka 🙂 ako babatko 😉

zuzka444
19. feb 2013

@katuska54 ved toto ze rychlo vyrastu..ja len co som dostala su 50 ja osobne som kupovala 56 to len svokra a ti co sa nezaujimaju co maju kupit kupili 50..aj tak si myslim.ze to asi ani nebude mat oblecene...uvidime.

willy_wonka
19. feb 2013

@katuska54 katka, len spi kolko sa ti raci, o chvilku to mozne nebude🙂))ja sa tiez konecne vyspim a nebudem sa budit o 5:15-30 na to, ze mi sestricka picha teplomer do ucha:D

delica
19. feb 2013

@katuska54 trenujes na manzelovi, ako budes malu uspavat? :D

kacoorka
19. feb 2013

@delica juj skoda ze nema uz by to mohli vymysliet nie?vsak fusak moes kupit ci chces taky ku kociku?

katuska54
19. feb 2013

@delica mam dupacky,polodupacky,bodycka,ciapocku,rukavicky a pyzamka...este musim toho vela nakupit 😒

katuska54
19. feb 2013

@willy_wonka ale ja sa bojim,ze potom nevstanem k malej ked bude treba 😒

delica
19. feb 2013

@kacoorka ja ani neviem ako to je, ci su nejake univerzalne alebo ci su take, co pasuju do kocikov :(.

willy_wonka
19. feb 2013

@delica :D no ja tiez stagnujem vo vareni, moj bol cely vikend na.cestovinach:D inak ked je rec o svieckovej...tu moozem 😀

katuska54
19. feb 2013

@delica jj 😀 ved na niekom treba trenovat 😝

zuzka444
19. feb 2013

@kacoorka heh ja uz mam aj 62 a 68 nieco kupene xi co sa mi pacilo take ako rifle a tak heh...vies na jesen.ale toho mam malicko len take co mi padlo do oka heh.len reku co takto na leto ked sa narodi.ale oki som rada ze mam.ako taku predstavu ze uz mam asi vsetko heh len este te dupky a overalik na noc a to bude stacit si myslim a to kupim tiez vacsie aby to mala co najdlksie heh ...lepsie vacsie ako male xi

katuska54
19. feb 2013

@delica fusaky su aj univerzalne a su aj ku kocikom...zalezi na cene aku chces investovat...ale teraz sa oplati kupovat ku kociku,lebo budu v akcii 😉

willy_wonka
19. feb 2013

@katuska54 vstanes, o tom nepochybuj...a taky rezim,aby si zvladala s usmevom stavanie k drobcovi sa naucit asi ani neda🙂)
ale popravde, ja mam strach z toho nedostatku spanku. aj ked je mala sanca, ze nas drobce nechaju spat🙂)

katuska54
19. feb 2013

@willy_wonka ja som mala svieckovu v nedelu a v pondelok na obed 🙂 taka fajna od maminky 😀

kacoorka
19. feb 2013

@delica su su aj univerzalne, napr ja mam espiro atlantic a tam je fusak ale tento rok som dokupovala novy lebo ten origos bol dost tenky a tie zimy co sme tu mali a stale mame boli hnusne tak som kupila tu od kocky novy bexa inak dobre fusaky ma emitex,su kvalitne a dobre

kacoorka
19. feb 2013

@zuzka444 no ja mam vyhodu ze kopu veci mam niekolko krabic ale aj tak nieco isto kupim lebo budem chciet aby mala druha babulka nove,treba vyuzit akcosky 😉

katuska54
19. feb 2013

@willy_wonka no ja sa bojim tiez toho,ze budem nevyspata a nervozna...ale dufam,ze malinka bude dobrucka a bude hajat co najviac 🙂

zuzka444
19. feb 2013

@kacoorka no ved jasne to ti ani neda nieco nekupit xi xi..ja tiez som si hovorila ze nebudem kupovat vela a vidis uz to nemam kam davat heh.

delica
19. feb 2013

@katuska54 je nejake pravidlo, ze deti su ako rodicia? lebo ja som bola zla jak cert a manzel bol anjelik, dobrucky, cical, spal a smial sa

janettan
19. feb 2013

@kacoorka krásne dievčatko ... má hlas aj od nás 🙂

katuska54
19. feb 2013

@delica to neviem...ale dufam,ze nie,lebo moj mm bol cert ked bol maly...a ja som bola dobrucka,tak by mohla byt po mne 😀

kavaapalma
19. feb 2013

No bola som dnes v Lidli a na moje sklamanie total vsetko vybrakovane.

zuzka444
19. feb 2013

@kavaapalma a coze tam malo take zaujimave byt?viem ze zabrany na schody a aj nejake pekne oblecko?