icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

ellis21
24. okt 2012

@anjelicek26 no pekne, ja som tiež v práci a hrozne ma tlačia rifle, tak sedím pri počítači a gate mám rozopnute 😀 Dcéra sa tiež teší, syn to ešte nevie, lebo ten by to hned vykecal a nechcem aby to ešte vedeli moji rodičia, lebo to bude asi pohoroma, no budem to musieť prežiť 😢

lovesista
24. okt 2012

@superdievca no moj "maly" ma 10mesiacov a 12kg, cize tiez sa zacinam bat. hlavne toho co bude o par mesiacov. Byvame na 2.poschodi bez vytahu, takze ho vlacim hore na rukach, niekedy lapam dych uz na 1.posch 😅 ratam s tym ze o par mesiacov uz bude chodit za jednu ruku hore sam, inac fakt neviem.. 😕 ☹ zajtra idem prvy krat k dokymu tak sa spytam ci to moze ohrozit bejby..

anjelicek26
24. okt 2012

@ellis21 nasi su daleko, povieme im to az na vianoce 🙂 Prezit to budu musiet xixi My mame skolenie, ja mam na pocitaci napichnuzy projektor, tak nic moc robit nemozem... mna aj tak vyhodia, ked zistia, ze som tehu,mam pol roka skusobnu lehotu ..

ellis21
24. okt 2012

@anjelicek26 a kedy ti končí? ale ak si tehu tak ta nemôžu vyhodiť ani v skúšobnej, si v ochrannej lehote.

anjelicek26
24. okt 2012

@ellis21 ale vies ako to funfuje, nieco si vymyslia, aj ked mozno som len paranoidna... ja som len dva mesiace v praci este, mimi planovane bolo az o rok...

anjelicek26
24. okt 2012

@lovesista co ja viem, tak do 15 kg je ok,ale nie prudko,ale pomaly zdvihat. Fuha inak to mas fakt velkaca,Max ma az teraz 12,5 kg...

ellis21
24. okt 2012

@anjelicek26 práveže tá ochrana platí pre to aby si nemohli nič vymyslieť. A kde robíš? V Blave?

anjelicek26
24. okt 2012

@ellis21 my sme v nemecku 😉 Ale ten zakon je rovnaky... Len vies ako v skusobnej ta mozu vyhodit aj zo zdovodnenim,ze nezapadas do timu etc a dokazuj, ze to bolo inak... No ak uz budem mat knizku jej to polozim na stol a bzdem tisko dufat...

ellis21
24. okt 2012

@anjelicek26 to som si všimla až keď som to napísala, že ste v nemecku 😀 A vy ste tam išli už s detmi alebo deti sa tam narodili? Lebo my rozmyšľame nad Rakúskom, manžel tam pracuje ale ja sa bojím. ☹

anjelicek26
24. okt 2012

@ellis21 saska sa narodila na slovensku,maly v anglicku a drobatko hadam v nemecku 😉 Manzel je nemec,my tu zijeme uz peknycg par rockov 😉

ivka03
24. okt 2012

@lovesista Ahoj, ano pridala ma, ale az teraz som tam pisala, vcera som nebola schopna... bola som na tom podobne ako ty. Maly ma zamestnaval cely den a len som cakala ako na spasenie, kedy mm pride z roboty, aby sa mu chvilku venoval on. No to bude este zabava neskor.... 🙂 Uz ti byva aj zle?

ellis21
24. okt 2012

@anjelicek26 😀 tak to máš pekne medzinárodnú rodinku 😀 Ja sa trošku bojím lebo dcéra má už 10 rokov a neviem ako by si zvykla na jazyk a všetko okolo toho. No veď uvidíme.

anjelicek26
24. okt 2012

@ellis21 ma sme boli dva roky v anglicku a saska po 4mesiacoch hovotila plynule, neboj nic.. Deti zvladnu viac ako si myslime... my o dva- tri rocky zvazujeme este braziliu xixi

lovesista
24. okt 2012

@ivka03 ano uz mi bolo 2x zle, ale len tak decentne. mne zle nebyvalo ani pri prvom synovi, tak dufam ze teraz ma to tiez obide 😎
inak ja dnes zase spinim.. tmavohnedy vytok. . zajtra zacinam 8tt, lekar mi kazal prist az vtedy. snad je vsetko v poriadku. idem k nemu v piatok.

ivka03
24. okt 2012

@lovesista juuj, tak sa drz a oddychuj vela, ak sa da. ja idem k lekarovi az v 11-12tt, to dostanem uz aj knizku

sabka
24. okt 2012

Ahojte dievcata. Aj my cakame junovcatko. Velmi sa tesim. My sme uplne nudna slovenska na slovensku zijuca rodina. Hehe
Lovesista hnedy vytok je lepsi. Jasno cerveny by bolo zle znamenie.

emmushka
24. okt 2012

Tehulky je to v pohode ze mne neni vobec zle? Som mega unavena, ako pomaly o 21:30 uz zaspavam (doteraz som chodila spavat po 1 rano) Jest mi chuti, prsia ma bolia pravidelne, ale proste zle mi neni! Nestazujem sa tym, len vsade citam ako je vsetkym tehulkam v tomto obdobi zvlast zle! Som normalna? 😀

lovesista
24. okt 2012

@emmushka pozeram ze si v 6tt - to je este skoro na to aby ti bolo zle. HCG este nema taku vysoku hodnotu, cim bude vyssie tym vacsia sanca na to aby ti bolo zle. tie nevolnosti prichadzaju vraj az v 7 - 8 tyzdni. a mozno ti zle vobec byvat nebude 🙂
@sabka dakujem, tiez si myslim ze to nie je nic vazne. citala som ze hnedy vytok moze byt aj pocas vytvarania cervikalnej zatky kvoli prekrveniu posvy..

emmushka
24. okt 2012

@lovesista No super, tak to som rada! Inak som v 5tt (tuto to nejako precudesne vypocitaloa neviem to nejako zmenit) Inak mne mamina vravela, ze ked cakala mna vobec ani raz jej nebolo zle! Mozno budem po nej (alebo napisem sem - tak o 2-3 tyzdne, ci mi je este stale tak "veselo") 😎
Aproppo k hnedemu vytoku, aj ja som ho mala min. tyzden a Dr. mi povedala, ze to sa obcas stava ze to nie je vobec nic vazne (ja hned stres, panika ze co sa mi to deje?!) ze keby to bola krv je to ovela horsie a treba okamzite prist na E&A.

zora256
autor
24. okt 2012

@ellis21 Ahoj!
Veľmi pekne ďakujem🙂Kiežby sa zadarilo,tak ja tak idem do toho každý mesiac,až nato,že môj mužík,nechce počakať,kým malý zaspí o 22h,niekedy aj o pol 23h,tak sa mu ani nečudujem,keďže vstáva o pol 5h ráno a príde domov o 18h,nuž ale snáď budúci výkend cez obedňajší spánok,snáď nebude unavený😀.Veľmi držkám palčeky aby bolo ut eba všetko ok,a drobuliatko aby pekne rástlo 😉 .A čo by ste chceli mať tretie,keďže už oboje máte doma?

zora256
autor
24. okt 2012

@lovesista Ahoj!
Mne bývalo od 6tt zle,a to som bola na prvom sone v 5tt a 4dni a na druhý deň mi už bolo hneď zrána zle a až do 17tt,kým som nezačala cítiť pohyby drobca.

michaelamia1902
24. okt 2012

AHOJTE TEHULKY už pár dni vás čítam rada by som sa pridala // mám potvrdené aj z krvi od Dr. TP. Mám zatiaľ na 31.6.2013 inak ja už príznaky mám a to koncim len 4tt vlastne tak som už 10dpo vedela že som tehu a našla som si na teste //

jesika26
24. okt 2012

@emmushka joooj, tak bud rada, že ti nie je zle, lebo ja som na umretie 😀 , zle je keď som hladná a keď sa najem tak tak isto. Žalúdok ako na vode, neskutočná únava a už len čakám kedy začnem zvracať ☹

lovesista
24. okt 2012

@zora256 fiha, to si si teda uzila tych nevolnosti. snad tentokrat to bude lepsie 😉
@emmushka ano, tiez som citala ze na zaciatku moze byt hnedy vytok, ked sa uhniezduje zarodok. a neskor ked sa vytvara cervikalna zatka.. tak som zvedva co mi povie v piatok Dr. ozaj, nechces do sukromnej skupiny? napis @fluery nech ta prida 😉

zora256
autor
24. okt 2012

@lovesista Veru užila a najmä cestovať som nemohla riadne,len ak som veľmi musela niekam,lebo to sme museli zastavovať zakaždým:-/A verím,že druhý krát to bude lepšie,hoc ani to nie je zlé,lebo vraj sa tým očisťuje organizmus od škodlivýn🙂A znamená aj zdravé dieťatko🙂

emmushka
24. okt 2012

@lovesista co je sukromna skupiny na konikovi? Nepoznam, ale rada sa oboznamim 🙂 a samozrejme dakujem.

majka_k
24. okt 2012

Ahojte, ak mozem tak sa potichucku pridam aj ja, dnes som testovala a je tam uz viditelna kolajnica 😉 k dr sa neviem kedy dostanem, no dnes kupim este dalsie testy a uvidime...inak my sme tak skoro neplanovali babatko no clovek mieni a Pan Boh meni 😅 a ak mozem tak by som tiez rada do sukromky 😉

typa
24. okt 2012

@emmushka bud rada, ze Ti nie je zle. Je to hnusny pocit mat v zaludku celodenny pocit, ze nieco nie je v poriadku.. bleee 😖

tadaminka
24. okt 2012

@emmushka nemusi byt kazdmu zle, ani mne nic nie je 😉 okrem tej unavy ale to som mala aj predtym 🙂

kaprkapr
24. okt 2012

@typa ja som dnes 5+2tt a tiez mi zatial nie je zle.akurat rano nie som schopna zjest ranajky,som hladna,ale proste to do seba nedostanem.vcera som bola u doktorky,zijeme v nemecku a bola som objednana na krv,ale ked som jej povedala termin poslednej mrchy,urobila mi sono a uz mam doma foto tej bublinky,kde je babo.este ho nebolo vidiet,takze za dva tyzdne ma objednala na dalsie sono.dufam,ze vsetko bude ako ma byt