icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
22. feb 2013

@willy_wonka
@delica aaaaa to mi delate naschvaaaaal,
nechtela jsem nic pect, ale diky vam se vidim v kuchyni jak pecu jankovy buchty s lekvarem🙂 dneska ani o minutu navic, zaden nadcas:D

delica
22. feb 2013

@misza1 jakemu jankovi? sak manzel je peter :D

misza1
22. feb 2013

diky hormonum se ze me stava mrcha 😀 zacinam zneuzivat svokru 😠 predevcirem jsem mela chut na sunkafleky-plesk ho, svokra napekla:D dneska mam slinku na zasubrany regiment, plesk ho, vecer ho mam i s donaskou:D

misza1
22. feb 2013

@delica nevim jak se tomu rika tady na slovensku, ale ja to znam jako Jankove buchty, to jsou takove ty klasicke, ktere si vzal Janko, kdyz sel do sveta:D hmmmm ted mi dosel ten paradox, ze u nas sel ho sveta Honzik:D ale buchty jsou Jankove 😅
a kdyby zalezelo od mojeho manzela, tak to jsou buchty z flakoty masa 😀- Petrikove buchty:D

delica
22. feb 2013

@misza1 no a ja som zas brzda, som to nepochopila, jasne Jankove buchty v batozku.

misza1
22. feb 2013

@delica to ta jazykova bariera 😝

kavaapalma
22. feb 2013

Ja uz len desat dni a tiez sa pridavam k 2-ciferkam.

kacoorka
22. feb 2013

@misza1 u nas su to tusim ceske buchty 😀

misza1
22. feb 2013

@kacoorka jak vystizne 😀

kavaapalma
22. feb 2013

@misza1 @delica saaak uz prestante s tymi lakocinkami,to kto ma citat bez ujmy?! Ja chcem sisky fajne s dzemikom jahodovym. Musim si dat aspoň kustik coko.

misza1
22. feb 2013

@kavaapalma hmmm tak stedro posypane cukrem....hmmmmmmm
nekde jsem mela recept na pecene sisky byly famozni a nebyly tak mastne jako kdyz se smazi....

kavaapalma
22. feb 2013

@misza1 no ja furt davam do cesta pol decko rumu a nie su mastne. A uz neprovokuj. Zajtra mi mamca musi upiecť čeregy,jej to ide najsamlepsie.

kacoorka
22. feb 2013

jaj baby neprovokujte jo?kto to ma citat bez ujmy?vsak len chutky robite

willy_wonka
22. feb 2013

Mna slahne:D teraz mi volala mamina, ze hovorila s mojim lekarom a on povedal, ze ten cukor mam mierne zvyseny( neviem aku hodnotu mam), ale.ze to by nemalo byt nic,len,ze sa v utorok mam dojst ukazat. A dnes rano jeho sestricka povedala,ze to mam negativne,tak teraz co?>:-/

kacoorka
22. feb 2013

@willy_wonka mierne zvyseny nie je nic strasne len ta bude viac sledovat ci extremne nepriberas to este nie je na dietu ci lieky, nestrachuj sa

willy_wonka
22. feb 2013

@kacoorka naozaj? Fuu, dufam, ze to je tak ako hovoris, az mi stiahlo hrdlo,ked mi to mama povedala a hned som zacala googlit co vsetko tehu cukrovka obnasa:D

delica
22. feb 2013

@willy_wonka budes musiet zabudnut na sladkosti 🙂. Negoogluj, az ked pojde do tuheho, sa vystresujes zbytocne

kacoorka
22. feb 2013

@willy_wonka neboj ono keby si mala vysoku hodnotu hned by ti to sestricka povedala aj ja som mala pri malje mierne zvysenu hodnotu ale nic s tym nerobili, uvidis co ti povie doky, zatial sa nestresuj, neprospeje to ani tebe ani babu 😉 take it easy,relax

delica
22. feb 2013

inak baby, ja si furt neviem predstavit, ze budem mat doma dieta. co len s nim budem robiť. Dufam, ze sa prebudia nejake materinske pudy po porode.

willy_wonka
22. feb 2013

@delica to by ti vyhovovalo,vsak? Aby si mi buchtu nemusela nosit:D ved uvidime v utorok,no🙂 ale asi to bude tak ako hovori kacoorka, kedze sestricka povedala,ze to je negativne:-P
@kacoorka dakujem,upokojila si ma🙂 ale zrejme obmedzim tie puncaky:D

hobit
22. feb 2013

@zuzu3743 ja som mala pri tobinvi z Ciech, kamoska mi kupila a boli super, lebo boli dlhsie ako tie co mavaju u nas v lekarni, tie su strasne kratke...a vraj aj tesco ma celkom fajn, tie som nevidela, len som to niekde tu na MK postrehla...

hobit
22. feb 2013

@delica no ja vcera a predvcerom makove sulance a dnes som uz nevedela ako maleho zabavit tak sme si upiekli babovku, aspon chvilu miesal cesto a aj tam som svacla mak 🙂 ja ho milujem

hobit
22. feb 2013

@kacoorka tak ale aj vitamin D treba nachytat, podvecernemu slnku sa vyhybat nebudem s nim urcite....

kacoorka
22. feb 2013

@hobit no hej ani ja nie hovorim ani sa to nebude dat kedze mame starsiu dcerku a k tomu dom, ja to vidim tak mala v bazene, ja na hojdacke, malinka v kociku nad nou slnecnik,inak to nepojde, samu ju nebudem nechavat v dome, ved to sa ani neda

hobit
22. feb 2013

@delica ja som vcera bola na navsteve u kamosky co ma mesacne babo a aj ked uz jedneho sintra doma mam, tiez si to neviem predstavit 😀

hobit
22. feb 2013

@kacoorka to mas krasnu predstavu 😀 a vidis, slnecnik musim este dokupit ku kociku

kacoorka
22. feb 2013

@hobit hehe este ze mame kona 🙂 no mam predstavu len ci aj realita taka bude 😀

katkalubkova
22. feb 2013

@zuzu3743 ja idem libresky classic, su take klasicke, jemne... tie som aj pri prvom a fajn, som na ne dost zvyknuta, nemam rada tie s tym umelym povrchom, ako su alwaysky, ale tak 100 ludi, 100chuti. 😎

misza1
22. feb 2013

@delica me kamoska rikala ze at se hned neleknu ze pri prvnim pohledu na mimco neprijde ten velky tresk, ze ji to nedochazelo jeste par dni, az kdyz se chystala domu, tak se tak zadivala na malou a ji doslo ze to je jeji dite🙂
ja se strasne tesim ze bude leto, budu porad vycapena na zahrade, jen pres horucavy zalezu- teda aspon maly, ja se asi slehnu do bazenu🙂

bmmz
22. feb 2013

babenky ake chcete dat mena ?