Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
diky hormonum se ze me stava mrcha 😀 zacinam zneuzivat svokru 😠 predevcirem jsem mela chut na sunkafleky-plesk ho, svokra napekla:D dneska mam slinku na zasubrany regiment, plesk ho, vecer ho mam i s donaskou:D
@delica nevim jak se tomu rika tady na slovensku, ale ja to znam jako Jankove buchty, to jsou takove ty klasicke, ktere si vzal Janko, kdyz sel do sveta:D hmmmm ted mi dosel ten paradox, ze u nas sel ho sveta Honzik:D ale buchty jsou Jankove 😅
a kdyby zalezelo od mojeho manzela, tak to jsou buchty z flakoty masa 😀- Petrikove buchty:D
Ja uz len desat dni a tiez sa pridavam k 2-ciferkam.
@kavaapalma hmmm tak stedro posypane cukrem....hmmmmmmm
nekde jsem mela recept na pecene sisky byly famozni a nebyly tak mastne jako kdyz se smazi....
@misza1 no ja furt davam do cesta pol decko rumu a nie su mastne. A uz neprovokuj. Zajtra mi mamca musi upiecť čeregy,jej to ide najsamlepsie.
jaj baby neprovokujte jo?kto to ma citat bez ujmy?vsak len chutky robite
Mna slahne:D teraz mi volala mamina, ze hovorila s mojim lekarom a on povedal, ze ten cukor mam mierne zvyseny( neviem aku hodnotu mam), ale.ze to by nemalo byt nic,len,ze sa v utorok mam dojst ukazat. A dnes rano jeho sestricka povedala,ze to mam negativne,tak teraz co?>:-/
@willy_wonka mierne zvyseny nie je nic strasne len ta bude viac sledovat ci extremne nepriberas to este nie je na dietu ci lieky, nestrachuj sa
@kacoorka naozaj? Fuu, dufam, ze to je tak ako hovoris, az mi stiahlo hrdlo,ked mi to mama povedala a hned som zacala googlit co vsetko tehu cukrovka obnasa:D
@willy_wonka budes musiet zabudnut na sladkosti 🙂. Negoogluj, az ked pojde do tuheho, sa vystresujes zbytocne
@willy_wonka neboj ono keby si mala vysoku hodnotu hned by ti to sestricka povedala aj ja som mala pri malje mierne zvysenu hodnotu ale nic s tym nerobili, uvidis co ti povie doky, zatial sa nestresuj, neprospeje to ani tebe ani babu 😉 take it easy,relax
inak baby, ja si furt neviem predstavit, ze budem mat doma dieta. co len s nim budem robiť. Dufam, ze sa prebudia nejake materinske pudy po porode.
@zuzu3743 ja idem libresky classic, su take klasicke, jemne... tie som aj pri prvom a fajn, som na ne dost zvyknuta, nemam rada tie s tym umelym povrchom, ako su alwaysky, ale tak 100 ludi, 100chuti. 😎
@delica me kamoska rikala ze at se hned neleknu ze pri prvnim pohledu na mimco neprijde ten velky tresk, ze ji to nedochazelo jeste par dni, az kdyz se chystala domu, tak se tak zadivala na malou a ji doslo ze to je jeji dite🙂
ja se strasne tesim ze bude leto, budu porad vycapena na zahrade, jen pres horucavy zalezu- teda aspon maly, ja se asi slehnu do bazenu🙂
babenky ake chcete dat mena ?

@willy_wonka
@delica aaaaa to mi delate naschvaaaaal,
nechtela jsem nic pect, ale diky vam se vidim v kuchyni jak pecu jankovy buchty s lekvarem🙂 dneska ani o minutu navic, zaden nadcas:D