icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
22. feb 2013

@zuzu3743 fuu a to preco nemoze byt taka vlozka?
a ako sa citis? stale ta kosti bolia, ci je lepsie uz?

willy_wonka
22. feb 2013

Dobre ranko zeny, tak a od dnes to mam za par 🙂 🙂

delica
22. feb 2013

@willy_wonka jáj. kráska, ty si uz presla na dvojcifru :D no tak to uz mozes aj kalendar strihat :D

willy_wonka
22. feb 2013

A vysledky z gluk. testu su NEGATIVNE 😀 palacinky,sulance traste sa🙂

willy_wonka
22. feb 2013

@delica nie,nestrihat! Potom by sa mi to viac vlieklo🙂) najblizsi check point 50dni🙂

misza1
22. feb 2013

@delica koukala jsi jake krasne ciselko mame my? 🙂
111

misza1
22. feb 2013

@willy_wonka nejsou nahodou sulance s makem? treba ucit babatko od mala, co? az bude moc kricet, tak odvar z maku mu bude chutit🙂

willy_wonka
22. feb 2013

@misza1 co som sa ja uz maku najedla:D. Boli chvile kedy som si do misky nasypala mak,zmiesala s cukrom a vyjedala...alebo na ovocnych gulkach mak cukor maslo, mnaam🙂)

delica
22. feb 2013

@misza1 a uz sme v 25tt, :D
@willy_wonka
kočky, vy o maku a ja som si ho dneska dala do zoznamu, co treba kupit.
Babatka nam teraz odoberaju z kosti vapnik, takze to najlepsie je ho doplnat okrem ineho aj makom.....tak rozmyslam, co s makom vyvediem.

willy_wonka
22. feb 2013

@delica hej, obsahuje velmi vela vapnika,tusim aj zelezo... urob lekvarove perky s makom a ponukni ma🙂 dakujem

pavuciatko
22. feb 2013

@willy_wonka jeej, tak ty máš 99 dní? ja 100 🙂 ak dobre počítam

willy_wonka
22. feb 2013

@pavuciatko tak ty si den po mne?🙂 2.6 mas TP?🙂 celkom rychlo to doteraz preslo🙂

pavuciatko
22. feb 2013

@willy_wonka tak som počítala zle? 3.6. mám TP 🙂 ale dnešok už nerátam.

delica
22. feb 2013

@willy_wonka zlatik, idem na tu cukrovku v pondelok

misza1
22. feb 2013

@delica je to asi pravda ze taha vapnik. me tak trnou zuby a loket, ktery jsem mela kdysi roztristeny a porad mam chut na nejaky jogurt, mliko, tvaroh... jen kdyz si to dam tak se mi to dlouho vraci hore:(

willy_wonka
22. feb 2013

@delica a preto nemozes spravit perky?:( to si fakt mam spravit kura na paprike zo sacku? 😖 inak, ja som normalne jedla,vecer pred testom som si dala cokoladu🙂

willy_wonka
22. feb 2013

Baby, ja mam stale nejasno v tom ako to vyzera,ked tvrdne brusko, ono stvrdne cele,teda cela maternica,alebo len nejaka cast? mne sa niekedy stane, ze mi podbrusko tak ako keby otazie, je pevnejsie na dotyk, ale nie ze doslova tvrde...

kacoorka
22. feb 2013

@hobit nie opalovakom ale su kremiky do pocasia tak ako mas proti vetru a chladu mas aj ked si na slnku nie uplne ze na opalovanie ale skor na chranenie pokozky no ano ale slnku sa uplne nevyhneme, my staviame dom tak budeme chodit aj na stavbu a pri malej hoc som mala tienidlo aj tak ju opalilo tak radsej nakremujem aby si neznicila pokozku hned od mala, navyse aj podvecer ked ides von slniecko moze uskodit, takze byt zavreta 24h sa neda a to obzvlast ked mas starsie dieta 😉

katuska54
22. feb 2013

Baby vcera som bola na tej thajskej gravi masazi 🙂 odporucam vsetkym....este tam pojdem,aj ked to stoji co to stoji 🙂 som ako znovuzrodena. od prstov na nohach az po konce vlasov ma pomasirovala...bola sikovna thajska tetuska...
skoro som tam zaspala ako mi to dobre robilo 🙂

pavuciatko
22. feb 2013

ja som sa pred glukózovým testom ešte večer o 10-tej napchávala čokoládou a výsledky mám ok. ale ja mám rada sladké

delica
22. feb 2013

@katuska54 a kde si to bola katuska? Ja sa musim spolahnut na nitransku masaz od manzela :D
@willy_wonka neblbni, kura na paprike zo sacku? :D Som zas sama doma cez vikend, nebudem asi varit vobec :( a ja a maly v bruchu si nasypeme maku :D. No ale snazim sa byt dobra manzelka, aspon dva razy do tyzdna navarit a vzdy nieco upiect :D

aaaaaaa mam asi vybraty kociar - brevi ovo trio - sice je to italia, ale ma velku vanu, kolesa ake chcem, pekne farby, len zas nevim kde ho kupim

slavka_a_maros
22. feb 2013

@willy_wonka mne tiez tak "otazie" skoro kazdy den poobede. myslim, ze je to z toho, ako sedim v robote. ale asi to nie je tvrdnutie... ta maternica tiez vysi na nejakom vazive a to sa asi nejak unavi casom a robi nejaky protipohyb. Takto si to vysvetlujem 😀

misza1
22. feb 2013

@delica tak ten je peknucky🙂 da se koupit i nekde tady? event. cechy, polsko?
jinaaac, nemela jsi vybranou tu inglesinu? ja uz jsem mela vycitky, ze kocar mas, vybavicku objednanou, ze zaostava🙂

willy_wonka
22. feb 2013

@delica vidis k comu ma dohnala tvoja lenivost? 😀

elen34
22. feb 2013

@katuska54 mne maser pride az domou aspon nemusim nikam chodit aj utorok bol to bola pohodicka 🙂 🙂 🙂

delica
22. feb 2013

@misza1 mala som inglesinu ako zalohu, ked nic ine nebude; nasla som ho zatial len v cechach . No ale som si pozerala tu origos stranku taliansku, kde su vsetky parametre, paci sa mi moc.
@willy_wonka no len aby som sa nenastvala a nedoniesla ti nejaku bucthu do tej petrzalky

anjelicek26
22. feb 2013

@delica - to ano narodil, ale tam uz ma par tyzdnov a on svoju porodnu hmotnost zdvojnasobil ako 6 tyzdnov babo a strojnasobil v 4,5 mesiaci 🤐 😅 😅 😅 😅 Takze vsetko dohnal 😉

willy_wonka
22. feb 2013

@delica paradny kociarik!

willy_wonka
22. feb 2013

@slavka_a_maros snad mas pravdu🙂

willy_wonka
22. feb 2013

@delica domacu parenu makom posypanu buchtu?🙂 🙂 az mi slzy stastim vybehli🙂