Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 ved to ze ked sa mala narodi budem ju muset kazdu chvilku prebalovat bo sa bude cistit.a nemozem kupovat drahe plienky..naco sak aj tak bude okakana :D..a po par hodinach skonci v kosi no nie?..a pokial mala na danu plienku nebude mat alergiu tak je dobra heh..a svagrina aj tak.hovori ze pampersku mali precika ani nevie ako..a pri ostatnych sa jej to nestava..
@willy_wonka ake pekne vozitka 🙂 no ale Samko ma 4x4 😀
@katuska54 na zaciatok, ....neskor dostane vlastne jednostopove vozitko, teda mozno🙂
A ty po akych kociarikoch poskulujes
?🙂
@willy_wonka prave ma mala okopava 😀 my budeme mat ten concord fusion..ak sa nevypreda dovtedy 😒
@katuska54 jaj ano, uz si spominam🙂 kedy planujete kupovat?
@willy_wonka mne ho dohodila kamoska co robi predeti.sk...vie mi ho dat za velmi dobru cenu,tak cakam kedy mi posle fa aby sme ju zaplatili a pojdeme si pre kocik 🙂
my sme pri Adamkovi odskúšali rôzne plienky a ako posledné boli tie z Lidlu, boli sme s nimi spokojní, dlho sme ich používali, kamoška si zas pochvaľuje z DM
zuzka444 no práve dnes som si pokúšala spomenúť aké som používala pri Adamkovi ale nie som si istá..tuším pampers
@katuska54 a info, nezmesti sa do nasich vytahov, predpokladam, ze ani tvoj, co som pozerala,tak ma celkom priestranu vanicku🙂 boze, tesim sa z toho kocara:D
my si pri druhom bábätku budeme musieť dávať veľký pozor na kozmetiku, lebo malý bol ekzematik, takže sa budem snažiť dávať minimum, aj na telíčko mám vybraté zatiaľ bambucké maslo /podľa odporúčania/ príp. čistý mandľový olej
@willy_wonka tento concord by sa mal zmestit do nasho maleho vytahu 🙂 a je cedlkom priestrany aj sportiak..aj ta vanicka je velka...tak dufam,ze malej bude vyhovovat 😀 a ten jane sa vam nezmesti do vyzahu?
@katuska54 vanicka sama ano, ale s podvozkom nie...nevadi uz to mame vymyslene🙂 hmm, no uvidime, dufam, ze sa zmesti, ale nie som o tom 100% presvedcena🙂 daj mi urcite vediet...
@willy_wonka vidím že nie som sama čo chodím okolo kočíka jak slniečko 🙂 a rozmýšľam čím by som ho ešte skrášlila.. neviem čo bude ešte do júna ale mám pocit že o mesiac už nebudem mať čo kupovať 😎
@willy_wonka kamoska ma ten concord a maju aj maly vytah ako my a im sa kocik zmesti s jednou osobou 😉 tak dufam,ze sa aj my budeme zmestit..nechcela by som slapat na 6 poschodie peso s kocikom 😒
@martoska ja okolo neho zial nechodim, mame ho v garazi, ale vajicko mam doma, to obkukujem🙂 kocik som ale stihla ozdobit maslickou🙂
Kedy si kupovala kocik? My dnes, ale okrem kocika mam dva cumle,ciapky2ks a ponozky,nic viac,takze este mam co robit🙂
@katuska54 heh, mna by to tiez cakalo zo 6teho:D som prekvapena,.ze sa zmesti, alebo my mame naozaj ectremne maly vytah...:(
@willy_wonka aku maslicku si dala? niekde si kupila alebo hand made? 😀 ja chcem dat aj do kocika aj na vajicko 🙂
@willy_wonka aj ty si na 6-tom? a v kolko poschodovom byvas? my v 8 a nam sa zmesti...
@willy_wonka veď vravím že si pripadám ako keď dáš malému dieťaťu hračku, v jednej izbe mám vajíčko, v druhej hlboký, ešteže športovú časť som odložila 🙂 , kočík sme kupovali pred pár týždňami, mne sa veľmi páčil PP GT3 a keďže nemusím riešiť otázku výťahov a MHD tak vyhral 🙂.A veľmi sa mu teším, kupovali sme od ruky ale vyzerá ako nový.A čo sa týka výbavy, fúú, naozaj mi toho veľa už nechýba, to je tak keď je niekto na PN a nemá toho veľa na práci 😀 zatiaľ
@katuska54 kupila som taku peknu cervenu zopnutu priesvitnym srdieckom🙂
tiez byvam v 8 poschodovom
@martoska ja som tiez PN, ale samu seba som nahuckala, ze nakupovat vo velkom zacnem od marca,cca od 30tt:D
Pekny kocarik, ale nebojis sa trojkolky?🙂
dneska slnecno 20 stupnov, ranajky vonka, dozvedela som sa ze to bude chlapcek...co vıac chcıet
hej, aj ja som si povedala že začnem nakupovať neskôr, ale nemohla som odolať 🙂 .Pýtala som sa kamošiek čo majú trojkolky, sú spokojné a mne sa hrozne ľúbil a keď došiel tak som sa v tom len utvrdila.Uvidíme či sa bude páčiť aj drobcovi 😉
@maria200981 jeeeej tak gratulujem 🙂...
@willy_wonka takze sa bude zmestit do vytahu,neboj 😀 a kede si kupila tu maslicku? aby som nemusela behat po obchodoch 😝
@katuska54 pfuu, objednala som si od jednej dievciny co to vyraba🙂 pockaj, pozriem v mailich kontakt,napisem ti IP 🙂
@katuska54 uz🙂

@katuska54 kupili sme od jednej mamicky, usetrili sme🙂 je vo vybornom stave, mm nebol nadseny, ale potom odobril,ked otestoval:D a vlastne nemal moc na vyber, ja by som bez toho kocara neodisla,aj na zem by som sa hodila,ak by bolo treba🙂 takze ano, som uz pripravena, vidime sa na drazdiaku,ktorej to pojde lepsie cez off road🙂
zlava: mama vozitko -pozakryvana,aby zima nebola.
tata vozitko
Samko vozitko:D