icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
25. okt 2012

@soldi - fiha ty bez na ultrazvuk, toto by bolo ake, ze dvojicky 😀 😀

soldi
25. okt 2012

@anjelicek26 nestras! by ma porazilo 😀

soldi
25. okt 2012

@anjelicek26 ozaj, ako sa Ti pozdava BJ? ja ten kocik fakt milujem 😵 mam elita a v pohode v nom odveziem dve rocne deti 😀

anjelicek26
25. okt 2012

@soldi - to asi ano, ale clovek zvladne asi cokolvek 😅 😅 Hcg ti rychlo rastie, ale na 4t+5 neni privysoke, takze klud a nohy v teple xixi

Mne je dnes celkom fajn, zle mi bolo len rano a teraz na vecer, ked som hladna mi je zle, ked sa najem, je to este horsie 😝 Ze uplna parada 😖

anjelicek26
25. okt 2012

@soldi - zatial som spokojna, aj ked zapp sa ovladal lahsie 😅 Len tam sa mal uz nezmestil, tu sa moze roztahovat ako kral a to skladanie jednou rukou je bohovske 🙂 A som rozhodnuta pre baby pre bgb cameleon, mne by bol stokke privysoky, som si to bola dnes omrknut v ramci obednej pauzy 😅 😅 😅

soldi
25. okt 2012

@anjelicek26 sa riadim pri hcg podla tejto tabulky: http://www.betabase.info/showBasicChart.php?typ...
a tam je na 18dpo priemer 400 😀
ale to sa podla tohto fakt neda urcit, kamoska co mala dvojicky, tak jej rastlo menej hcg ako mne pri Leonardovi. 🙂

fuu, nevolnosti zacinaju? tak hadam sa Ti to nebude stupnovat 😵
mne sa tiez paci bgb cameleon, ale len hlboky sa neda kupit, resp. neviem ho zohnat. a neviem, ci by mi nebol nizky, mam 170 a vacsinou nosim aspon 2-3 cm opatky.
a stokke mi pride brutal nepohodlny pre babo, vanicka konkretne.

asi budem satkovat a na zimu supnem babo do bj, ten je od 4mesiacov 🙂
akurat neviem, ci sa buducu zimu nebude chciet leonard este vozit. ale dnes odslapal pekne sam 2km trasu v kopcovitom terene 😵

anjelicek26
25. okt 2012

@soldi - jj priemer 400 je z mocu, z krvi je to 1033... aspon co ja mam tabulku... ale to je fuk, len nech pekne rastiete 🙂

Mne sa zda bugaboo nizky, ale tak ideal pre mna z 1,53, ze ano... videla som to pri mamine 175cm a vyzeralo to chlp smiesne 😅 U nas uz vozenie ked sa narodi mimi nehrozi, alebo kupime skejtik, ale tak on si uz pekne odslape svoje...

soldi
25. okt 2012

@anjelicek26 a ako sa meria hcg z mocu? to som este nepocula ze by to aj tak niekde merali 😅
mne hovoril ten moj kamarat gyn ,ze take normalne hcg je okolo 100 na 14dpo. ale hovoril aj to, ze to nerastie exponencialne, moze to byt skokovo 🙂 tak ze preto sa z toho neda vyvodit nic okrem toho, ze to rastie 🙂

juuuj, Ty si taka nizucka? som nevedela. tak to Ta saska vlastne v dospelosti prerastie, vsak? 😵

anjelicek26
25. okt 2012

@soldi - no to ja teda neviem 😀 😀 😀 Asi mam blbu tabulku xixi Mne hcg nikdy lekarka nemerala, netusim.... ona rovno robi ultrazvuk a hotovo...

A hej, som strasny krpec, aj to moje skvrna ma raz prerastie 😀 😀 To mi pripomina, ze si dnes vytrhla zub, takze musim o chvilu bezat do obchodu jej nieco kupit ako zubkova vila sa mi tak chce joj :(

janicka11
25. okt 2012

ahojte babule.. 🙂 ako sa citite:? 😀 ja celkom fajn,často som hladná,a ked som sa najedla,tak už mi je akosi naprd,trošku sa cízim byť plná,a stále mám naniečo chuť len by som sa prejedala ale potom asi prasknem. 😲

avuka
25. okt 2012

jeeeej, ja som mala termin jun 2011, drzkam vam palceky,nech babatka krasne rastu a nech vsetko dobre dopadne🙂))

anjelicek26
25. okt 2012

@janicka11 - mne je divne... nejem je zle, jem, je este horsie 😀 Len nech tie prve tyzdne rychlo utekaju a nastupi normalny rezim, takto sa neda fungovat 😖

janicka11
25. okt 2012

@anjelicek26 Presne tak,chvilku mám chuť na čokoladku,potom na jogurt,a nakoniec si dám zemiaky,ked to do seba napráskam tak zistím že mám chuť na zeleninový šalatík..No šlak to trafí,,citim sa akási naprd,,zatial som nevracala,ale niekedy by osm sa najradšej vyvracala,necj mám klud,,nech to veru konči moja..Inak kao malá na bábetko,potešila sa bábetku?Určito hej.

anjelicek26
25. okt 2012

@janicka11 - jj mala super, stale mi bozkava brucho 😅 Aj ked teda mi vsemozne naznacuje, nech sa posnazim, aby to tentoraz bola sestra 😅 😅 😅

janicka11
25. okt 2012

@anjelicek26 Juujj zlatunká,mne malá stále hovorí že chce bábetko ktoré neplače 😀 😀 Nemá rada ked detičky,či babetka plaču lebo aj ona už špuli hubku na plač 😲 Nooo zaujmavé to máme pravda??Kto by to povedal že raz budeme v takej istej teme

janicka11
25. okt 2012

@anjelicek26 a veru dievčatko by bolo super,že?Ale zase Maxik bude ukratený nie? 😖 Tak potom o dva ročky možno porozmýšlate nad možným dalším prirastkom 🙂

anjelicek26
25. okt 2012

@janicka11 - no uz ziadne prirastky, toto je posledne 🙂 Podla mna na pohlavi fakt zalezi len pri vyberani vybavicky, pri nicom inom, oboje je krasne 😵 Mne je to v srdiecku fakt jedno, akosi viac by som chcela babu, ale aj chlapceka, no proste... hlavne nech je zdrave, ze ano 🙂

janicka11
25. okt 2012

@anjelicek26 presne tak to cítim aj ja,sice čakáme len druhé babetko,ale je mi to uplne jedno,hzlavne aby bolo zdravučké,a štastnučký budeme či bude také alebo hentaké 😀 😀 A inak ani len meno neviem aké dať 🙂 Musíme ešte si rozmyslieť.A moja nikdy nehovor nikdy! 😀 😀

anjelicek26
25. okt 2012

@janicka11 - ale hovorim, ja si dam po porode podviazat vajecniky 😉 Drahy je starsi, ma uz dve takmer dospele deti z prveho manzelstva, toto je jeho piate, fakt uz viacej nehrozi, ved kto by to zivil 😀 Ja chodim velmi rada do prace, uz s dvoma detmi je to teraz len tak tak, s troma to bude full time takmer nemozne... styri teda fakt... ani tym najväcsim omylom 😀

No a mena je kapitola sama o sebe.. este mame ale casu 🙂 Ked budeme vediet pohlavie, zacnu diskusie 😀

janicka11
25. okt 2012

@anjelicek26 veru tak,máš pravdu unas na SR si myslím je už veľký luxus mať dve detičky,pekne sa obliecť,dat im čo jesť a ešte ist aj navylet či dovolenku.Asi tak..Podviazat,??zo srandy či myslíš vazne?Stačí aj antikoncepcia nie??Aj ked žiadna ochrana nieje 100% no stane sa tak jak máme v osude si myslim.No nad menami veru porozmýšľame🙂🙂

anjelicek26
25. okt 2012

@janicka11 - no hormony nechcem, tak mi ostava bud mechanicka spirala, alebo podviazanie, hadam spirala by bola lepsie riesenie, potom aspon nechodi menstruacia 😀 Kazdopadne hladam nieco definitivneho a nehormonalneho... my mame dcerku napriek HAK a toto mimi v brusku napriek sledovaniu hlienu, krcku a pocitaniu plodnych dni, takze tak 😀 😀 Planovane bolo len 1 z 3 nasich junovciatok 😀 😀

michaelamia1902
26. okt 2012

@soldi ahoj ja si ťa pamätám z témy grafy bt. Dnes som 16dpo a príznaky mám už od soboty vlastne na základe toho som testovala 🙂 posledné 4 dni ako mala byt povodne MS mám riadne tlaky a krce v podbrusko. Ráno je zle nechuti mi jesť a večer zaspavam s malou o 8mej. Ty si asi pár dni predomnou. Z témy sú tehu ešte Dve ďalšie kocky čakám že sa pridaju 🙂

janicka11
26. okt 2012

@anjelicek26 ahoj..aha ja som myslela ze obe detičky boli plánované.a ked aj ne ste šťastná rodinka a deti ktomu patria.🙂🙂no..ale akánáhoda ze všetky su v júni..🙂

soldi
26. okt 2012

@anjelicek26 ja len ze som o tom nikdy nepocula, ze hcg sa meralo v moci 😀
kazdopadne, dnes som bola na sone a videla som dutinku a v nej zltkovy vak 😵 😵 😵
@janicka11 ja sa stale citim uplne netehotne 😀 akurat nemam moc chut na jedlo a ani na sladke 🙂
@michaelamia1902 jeej, ste tam mali posledny mesiac 😵 a nevychadza Ti uz termin na jul? 🙂 ja som dnes 21dpo a TP mam 29.6. preto sa pytam 🙂

janicka11
26. okt 2012

@soldi noo presne jak ja,chvilu nič necitim anni by si otom nepovedala,a potom sa citim hladná anaprd,najjem sa aje mi ešte horšie.. 😢 No vyber si jesť či nejesť 😀 A už si bola u doktora na kedy máš termín?

soldi
26. okt 2012

@janicka11 tak mne je to nastastie uplne jedno, co jem aj kedy jem, ale proste nemam taku tu riadnu chut na nieco konkretne 🙂 ale drahy mi vcera vecer urobil rizoto, tak si asi pojdem dat, mnaam 😵
u gyn som bola dnes rano, lebo som trochu spinila 🙂 on stanovuje termin az podla sona v 12tt, ale podla ovulacie mam TP 29.6. 🙂 som jedna z poslednych junoviek 🙂

michaelamia1902
26. okt 2012

@soldi ved áno ja mám termín na 3.7. Už je aj téma julovky ja jediná to mám potvrdené z krvi a niektorým kockam este ani Nemeska ms ale ved postupne sa pridajú. A nejak mi je táto téma bližšie keď aj pri prvom tehu som rodila spontánne v 36 tt.
OTÁZKA: hovoríte už otvorené o tom že ste tehu? Zatiaľ to vie len mm ,moja Dr. A vy tu na MK, Ale už sa ma dve Kamosky pýtali či náhodou nie som tehu, tak som to nejak ukecala.

soldi
26. okt 2012

@michaelamia1902 he he, a preco sa Ta to pytali? ziaris? 😵 😵 😵
o mne to vedia kamosky z mk (lebo som truba a nedoslo mi to 😅 ) moja mamina- prisla zrovna ked som nasla pozitivny test 😀 a pravdaze manzel 😵
dcerke si to tiez este nehovorila? 🙂

michaelamia1902
26. okt 2012

@soldi tak nejak to bude 🙂
Rodičom by som to chcela povedať cez víkend a ostatným , kto sa spyta dostane odpoved 🙂 Elle to povieme asi neskor teraz má take obdobie že by nechcela surodenca ju musím nejak namotivovat 🙂

emmushka
26. okt 2012

Baby aky je rozdiel v sukromnej debate a v tejto? Vysvetli mi to niekto? Fakt nemam ani potuchy ako to tu funguje v ramci tohto principu! Diky 🙂