Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@emmushka sukromna je uzamknuta len pre uzivatelky schvalene zakladatelkou. tu na mk to ale bohuzial vacsinou funguje tak, ze pokial nejaku dobu neprispejes, tak Ta zakladatelka vyhodi 😒
@michaelamia1902 juuuj, uz cez vikend? krasa 😵 ja si pockam na regulernu foto zo sona. mozno to vydrzim 😀
@majka_k no ved jasne,take prekvapka bez stresu zo snazilkovania su najkrajsie 😉 Omsleho sme sa snazili par mesiacov a podaril sa az posledne septembrove dni ako jeho velka sestra xixixi Nam je to junovciatko proste sudene...
@soldi jj preto nemam moc rada sukromky, co ja viem... Ved si tu nic tajneho nepiseme... Moja skusenost ked sa skupina zavrie,tak postupne zacne upadat...
@anjelicek26 aj mne sa paci, ze je to tu pekne otvorene 🙂 kazda si nas moze najst a pridat sa . 🙂
@soldi inak pozeram,ze mi uz svieti 7. tyzden jupiii 😉 Len nech tie prve tyzdne pekne ubiehaju,strasne sa tesim na kopanceky😉 Dnes konecne piatok,crz vikend sme chceli ist plavat, len ci je to dobry napad...
inak toto je uzasna stranka, z kazdeho tyzdna je tam video aj pokec, take mam velmi rada 😵
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph...
@anjelicek26 ja zajtra zacnem 6tt 🙂 Ty si skoro citila kopanceky pri oboch, vsak? ja pri Leonardovi az v 20tt 🙂
@anjelicek26 aj ja budem mat druhe junovcatko 😵 😵
@soldi jj u malej 15. tyzden a u maleho uz v trinastom,ale skor sa to uz hadam neda citit xixi... Na vianoce uz teda babo bude steklit v brusku. Som zvedava,ako rodina na baby zareaguje 😉
@soldi môj malý budem mať o mesiac tri roky, a má toľko cm ako tvoj, možno 92 😉
Tak ja som bola včera u dokyho a ešte nič nevidel 😒 , ale podľa prsníkov povedal, že určite áno, 🙂 veď tie aj najviac cítim... Zobral mi krv a v pondelok mám volať, či už môžu gratulovať... tak si ešte počkám, no veď ale prečo by mi už dva týždne meškalo?
My sme nejak neplánovali ani jedno, ale zase sme nerobili ani nijaké veľké opatrenia 😅 Tak myslím, že to s oboma vyriešil osud za nás. Druhú som srdcom veľmi chcela, ale nevedela som sa odhodlať. Malý je hrozný šinter a vyše roka už chodím aj do práce, tak som bola dosť unavená. Ale už sa to s malým zlepšilo, dostáva rozum a aj všeobecne sa mi zdalo, že by bol správny čas, malý rozdiel medzi deťmi... A hneď to aj prišlo 🙂
S tými dvoma témami - verejnou a súkromnou - je dosť chaos, takto čítavam obe a je to trochu neprehľadné, neviem, do ktorej mám čo napísať. tak len zväčša odpovedám, ak ma niekde niečo zaujme. tiež si myslím, že nepíšeme nič tajné - a kto už by to aj čítal, ak sa ho to netýka 😝 Lepšie by nám bolo asi iba s jednou témou, ale čo už....
Držím vám palce, mne je zatiaľ celkom fajn, bola by to dobrá zmena oproti minule.
@dance_shoes hehe asi na nom fakt nieco bude 😀 😀 mne sice vychadza ze ovulacia bola koncom augusta ale neviem ci to aj tak bolo 😅
Môžem sa k Vám pridať zatial tak neoficiálne? Poslednu mrchu som mala 22.9 a 21.10 som si robila prvy test na ktorom boli jasne vidiet // ciarky 😀 ale k dr.sa chystám teraz v utorok ale neviem či to nebude moc skoro. Tak uvidíme 😀
@superdievca - Max je tiez drobny, ma 88 cm 🙂 @soldi ma doma velkaca 😎 Co sa tyka dvoch tem, v minulych junovkach sme to zavreli az po porode, kvoli fotkam deticiek, stretkam a sukromiu... ale v tehu sa mi to vidi hodne zbytocne...
Drzim palce na krvicku, mne nebrali v ani jednom tehu, vzdy hned sono 😅
@soldi ta stranka s videami je bohova! dakujeme !! ano, syna som rodila prirodzene, bez epiduralky 😝
@anjelicek26 tiez som na zaklade sledovania hlienu, krcka a pocitania plodnych dni neplanovane pocala uz druhe dieta 😀 "Spolahlive" antikoncepcne metody, ze? 🙂
@emmushka sukromna skupina je lepsia lebo citat a prispievat mozu len clenovia skupiny ktorych prida zakladatelka - v nasom pripade fluery. podla mna je to tak lepsie a hlavne bezpecnejsie, kedze na totmo fore je kopec podivnych ludi s ktorymi sa ja verejne o svoje sukromie a fotky delit nechcem. casom sa v temach so spolocnym porodom baby skamaratia a riesia kazdodenne a castokrat aj osobne veci. 😉 teda aspon my sme tak riesili v Decembrovkach 2011
@dance_shoes @superdievca mate perfektne prezyvky 😎
@lenuska6666 vitaj 🙂
@lovesista - ver tomu, ze aj do sukromky sa votrie parazit :( Staci, ked si da do pasu tehu tickerik a sem-tam nieco napise...my sme na jednu osobu v sukromke dosli az po roku 😖.... Proste sukromne veci ostanu sukromne, ci v sukromke, ci vonku... uz som co sa tyka netu opatrnejsia... tych psychicky labilnych zien je na koniku stale viac ako dost 😖
Ale tym si nekazme den, dnes som dosla domov a mala som nenormalnu chut na zemiaky varene v supke z masielkom a posolene, proste som ich musela mat 😀 To nam to dobre zacina 😀 😀
caute vsetci, ja som pisala tej do tej sukromky ale asi ma tam nepridala lebo nic nove nevidim, co uz, tak budem vypisovat sem 😀 aj tak sa sem zas tak casto nedostanem lebo v robote na sukromne stranky nechodim a vecer sa nie vzdy dostanem k pocitacu a cez vikend uz vobec nie. stale ma boli brucho, kazdy den, ako pred mrchou ale inac nic. na utrazvuk idem az o 2 tyzdne, uz som strasne zvedavaaaaa ale viem ze teraz by aj tak asi nebolo este nic vidiet, dnes som len 5tt+2
@tadaminka - ja v robote nakukam cez mobil 😀 😀 Mna tiez stale boli podrusko, ale to je asi fakt normalne... uz len par tyzdnov a bude to dobre, treba vydrzat... Ja som bola na ultrazvuku 5tt+4 a uz bolo vidno embryo v bublinke, ale teda este bez srdiecka... doky ma nastastie fajnu masinku 😎
@anjelicek26 @anjelicek26 jeeej to je super ze si uz videla mimi 🙂 ja ani neviem aku ma moja doki masinku lebo doteraz nic vazne nepozerala, ale vsak coskoro zistim 🙂 snad ma dobru, od ktoreho tyzdna by malo byt vidiet srdiecko?
@tadaminka - no pokial viem, tak od siesteho tyzdna to uz moze byt, ale moje dieta ani jedno v siestom to srdiecko nemalo 😅 A o dva tyzdne uz hej, takze niekedy medzi tym 🙂 Ale podla toho, co doky videla na ultrazvuku vravela, ze o den-dva uz bude bit 🙂 Takze v mojom brusku uz asi bije dalsie srdiecko ♥ Ja som dnes pozerala na nete fetal dopplery, chystam si ho kupit o par tyzdnov, len su dost drahe 😝
@anjelicek26 co je fetal doppler? na pocuvanie srdiecka?
Ahpjte baby,ako tak kukám máte už založenu zavretu temu sukromku,,,tak ja odtialto asi pojdem,a založím si svoju nesukromnu,kde by som sa rada skamaratila s maminami ktoré sa tešia na babenko tiež v juni ako ja.Pekný večer
@janicka11 - ved toto je otvorena tema, kde teraz pises a je nas tu plno a nikam sa nechystame 😉
@tadaminka - jj je to monitor tepu dietata a aj je to pocut ten tlkot, chcem to kvoli starsim detom a aj situaciam, kedy bude prcek spat, a ja budem vystresovana, ze sa nehybe, prilozim a budem pocut buchanie 😀 😀
@anjelicek26 No čitam a čítam akukám že viacere su už v teme uzavretej abohužial mi odpisuješ iba ty Marti,Až mi to je luto,,ja teda ked sme mali temu apríl 2010 tak sme s avšteci skamratili atd..a tuto akosi nikto nič..akosi mrtvo.
@janicka11 - daj tomu cas ;)

@anjelicek26 pozeram ze sme tu viacere ktore nejak neplanovali babatko 😅 ale vsetky sa tesíme 😵 😵 😵 😵