Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ahoj kavaapalma, noo mne je tiež najhoršie večer...pred cca 10 dňami fungoval suchý chleba, ktorý som musela jesť aj v noci, keď som sa zobudila...ale teraz nie. Len mi je v posteli strašne ťažko, bolesť a krče ako píšeš aj ty a nevim si nájsť polohu na spanie! Takže nie som sama... 🙂 dúfam, že každým týždňom to bude lepšie...
@monis7 to je super aspon viem,ze to tak je... ja spim hlavne na chrbte a sem tam sa otocim aj na boky,lenze to dlho netrva,lebo chytam krce a musim sa narovnat... pijes vela vody? lebo vsade citam ze treba pit vela vody a ja do seba ledva natlacim tak pol litra na den... aj to silou mocou... obycajna voda mi nechuti vobec riedim si dzus a zeleny caj... hej a ked mi je velmi tazko na zaludok tak sa napijem trosku cola coly... myslim,ze troska nevadi,lebo kavu nepijem...aspon mi ulavi zaludku... vyskusaj...
@kavaapalma Ja som kávu pred tehu pila denne šálošku, taraz nemôžem ani cítiť ale snažím sa piť. Našťastie mi chutí voda z vodovodu, vypijem možno 1,5 litra denne, a hej občas si dám colu, aj keď vraj by sa nemala moc piť...ty môžeš spať na chrbte? Ja vôbec vystretá nemôžem ležať. Zaspím jedine na ľavom bolu ale aj to sa tisíc krát pretočím...akutálne sa tlačím jogurtom...chladené veci mi robia celkom dobre. A najviac mi ukludí žalúdok chlebík so šunkou a rajčinkou 😎
@monis7 ja tiez kavu nemozem ani citit...jogurty ma uz presli,prejedli sa mi lebo od zaciatku som nic ine ani nemohla...
my mame pred spanim taky zvyk,ze si stale hladim brusko a tak sa pekne ukludnim a uvolnim a zaspim... ked ja nevladzem tak to robi manzel...
Kocky uz vas pridali do sukromnej temy??? Lebo cakam a cakam a nic :(
No mne to zas vychádza niekedy koncom júna 2013... momentálne si "užívam" ranné (či skôr celodenné) nevoľnosti a dúfam že to čoskoro prejde 😅
Chcem sa vás baby spýtať, doktor mi povedal aby som prišla 14.12 na kontrolu i so vzorkou moču no nepovedal mi nič o odbere krvi... aj tehotenskú knižky by som vtedy mala dostať.. vám kedy robili tie krvné testy??? sono mi robil ale len také cez bruško, a tuna niekde som sa dočítala že zozačiatku sa robieva to vnútromaternicové sono.. ked mi robil sono tak mu prístroj ukázal že plod má 0,75 cm a hned mu to tam vypočítalo aj predpokladaný termín pôrodu 27.6.2013 ... aj by som bola rada keby to tak bolo lebo 15-teho má moja naj kamoška svadbu 😀 ešte by som si aj zatancovať chcela 😅
@zuzanna999 - to uz bude geneticky ultrazvuk, meranie sijoveho prejasnenia v 12.tyzdni... ja idem 5.12. na dalsie sono, dnes malo babulko 1,21cm... krvne testy som mala v poriadku vsetky, aj stery ok, ale stale nemam imunitu ani na varizellu, ani toxoplazmozu som nemala, tak si mam davat pozor 😝
@anjelicek26 kedy ti robili tie testy??? ja som momentálne cca v 7-mom týždni... a o odbere krvi mi nikto nič nehovoril tak teraz neviem že či mi to doktor nezabudol povedať.. 😖
@zuzanna999 - ja som bola u doky v siestom tyzdni a zobrala mi hadam 6 ampuliek krvi na vsetko mozne vratane stitnej zlazy a podobne 😀 😀 A stery ti aspon robil? Nerozumiem, preco ti nezobral krv 😖 Dnes len vazenie, kontrola mocu a sono... plus som dostala knizku..
@anjelicek26 u doktora som bola pred dvoma týždňami to som bola v piatom týždni, teda doktor mi povedal že asi v piatom som ... no a jediné čo mi bolo povedané bolo to že toho 14.12 mám prísť s močom a dajú mi knižku. ach jaj asi tam zatelefonujem zajtra že či náhodou na to nezabudli.. 😀 ďakujem ... 😅
@zuzanna999 - jj radsej sa spytaj, ved v osmom urcite musis ist... ved v piatom este ani nebolo srdiecko, ci? Mne to prijde dlhy rozostup velmi 😖
@anjelicek26 o srdiečku nič nevravel .. len že tam mám nejakú dutinku či čo a že je to v maternici a nie niekde pomimo čo je ok.. nič iné , sranda je že som u toho pána doktora bola po prvý krát, predtým som chodievala k jednej doktorke čo už má dosť rokov a už aj somariny rozpráva a straší mamičky , mne povedala ked som k nej chodila že asi nebudem môcť mať deti ... tak som ju vymenila a hľa 😵
@zuzanna999 - co ti poviem, ja by som tolko nevydrzala 🤐 😅 😅
@anjelicek26 ved som jej poslala...
@anjelicek26 dakujem 🙂🙂🙂
niektore baby som uz pridala, kliknite tuto
ostatne, ktorych to nepusti, piste mi IP
Ahojte, no tu ste písali niečo o tej krvi, ja idme zajtra na krv, mám priniesť aj moč. A potom ďalšia návšteva 5.12. - tehu knižka....
Ahojte tehuľky...tak pridávam sa k Júnovkam 😉 Termín mám cca 6.6....cítim sa fajn, tehu nevoľnosti trvali iba týždeň, ak by nebolo boľavých pŕs a krížov ani neviem, že som tehu 😀 😀 😀 Dnes začíname 11tt...21.11 idem na sono, tak dúfam, že všetko bude ako má .... 🙂
Ahojte, ja by som sa tiež rada presunula z MS sem k vám 🙂 Čakáme prvý prírastok a čáp by mal priletieť 20.6. 😀 Zatiaľ mi doktorka robila sono len v cca 5-6 tyzdni, tak teraz netrpezlivo čakáme na 26.11., kedy mám prvú poradňu a bude sa kontrolovať srdiečko. Ale už 2 týždne mám "ranné" nevoľnosti, tak by malo byť všetko OK 🙂
Dievcata, aj ja sa k Vam pridaaavam 😉
@typa vďaka, už som tam 🙂
@dance_shoes ja už v robote sedím s rozopnutým gombíkom. Akurát dnes trapas, prišiel kolega zo zahraničnej pobočky a podával mi ruku a ja rozopnuté gate, tak som radšej nevstala od stola 😀

@monis7 ja este nemam knizku a na odbery som objednana az 20.11..........
ani neviem kedy mi ju da... mne je tiez zle,ale nastastie nevraciam,len mam pocit,ze mam na zaludku tazky kamen a boli ma kazdy den,hlavne vecer ked treba ist spat... alebo v noci ma prepadne taka bolest zaludka,az mam krce a to je od hladu,vtedy staci ak zjem kusok sucheho chleba a je mi fajn...