Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@dance_shoes 😉 aj ja....ešte nemám tehu knižku 🙂 už aby to bolo...
Caute dievcata, definitivne sa k vam pridavam. Podla vcerajsieho sona som v 10tt, takze termin sa mi posunul na cca 6.6.2013. A vcera som si kupila tehotenske nohovacie, lebo som pri starych mala pri sedeni pocit, ze mi vystreli gombik.
ahojte. ja som bola na sone prvy krat ked som bola v 5 tt, tam mi len potvrdil, ze som tehotna a ze mam prist o dva tyzdne a skontroluje ci bije srdiecko. no tak som sla, povedal mi, ze srdiecko pekne bije, no v maternici objavil aj nejaky utvar teda tak to nazval. predtym to tam nebolo. vraj nevie co to moze byt, pofotil to a zalozil do karty. vraj mam prist o mesiac do prvej poradne, budu mi brat krv a snad daju aj tehu knizku. ostala som z toho dost vyplasena, nakolko mi k tomu nic viac nepovedal, len to, ze nevie co to moze byt. je to vo vnutri maternici pri stene. prosim nestretli ste sa s tym niekto? vzdy som mala vsetko ok. prve tehotenstvo som presla bez komplikacii, ani neviem ako. a tohto sa dost obavam.... dufam, ze sa nic nestane......... ☹
@katarina.banska ahoj, nestresuj, aj mne sa to teraz stalo a ked som isla o tyzden na kontrolu, uz to tam neoblo, vstrebalo sa to a doktorka ai nechcela polemizovat o tom co to bolo, aj ked pri tom prvom sone nacrtla, ze to moze byt druhe babo, ale mensie, alebo krvna zrazenina...
no takze aj ja sa k vam pridavam aj ked popri prvom sintrovi asi nebudem mat vela casu vypisovat 🙂
zle mi je nonstop, od rana do rana, no ale musime vydrzat, bude lepsie 🙂
prajem vsetkym prijemne tehulkovanie a baby, ktore cakate prve babo, maximalne si to uzivajte lebo je to posledne kludne obdobie vo vasom zivote a strasne rychlo to utecie 🙂
Ahojte, tak rada s apripojím k vám aj ja, som cca 9 tt.....nie som si istá lebo mi týždne povedal doktor keď som bola v 6tt a tak kým to nie je evidované v knižke ktorú dostanem až v prvej poradni...čo bude 4.12.neviem sa dočkať....tak to neberiem 100%....cca termín podľa toho by som mala mať 10.6.12......zle mi nie je ale čo je môj problém som od začiatku stále chorá najpr vsom mala hnisavú angínu ta prešla behom 10 dní vďaka bioparoxu ktorý tehu baby môžu a teraz neviem ani čo mi je asi klasicka chrípka ktorá neustupuje bolesti hlavy oči sem tam hrdla a podobné iné veci neviem čo na to už si dať.....ohrievam sa soluxom ......a natieram bilinnou masťou tak niečo uvoľňuje ale slabo....mám pomaly trojročnú dcérku a ta je ako prvá stále chorá tak to zchytám aj ja....staršne sa toho bojím či to neubližuje aj maléme v brušku..:(
Dievčatá, s radosťou sa k vám pridávam 🙂 Termín máme 2.6. 🙂 ak sa teda ešte nejako nepoposúva 🙂
Ahojte tak sa radim ku vam s terminom pordu 14.6.2013 ako sa citite?mna sem tam pobolieva brusko
Pridavam sa aj ja. Termin mame 18.06.2013. Stale mi nic nechuti a mam problem s jedenim a pitim... robim vsak co sa da aj napriek nevolstiam sa snazim do seba coto natlacit 🙂
@dance_shoes my nesexujeme mame zakazane, ale tak zo zaciatku nam chutilo 😅
Ahojte žienky,pred dvoma tyzdnami som si robila dva testy a do sekundy sa objavili dve čiarky,termín mám podla tehu kalkulačky 29.jun.Este som na sono nebola,tak som zvedavá.Doma mám 21 mesačnu dcérku.Budem rada,ak ku Vám mozem sem tam zavítat,ako mi čas dovolí.
Zdravim tehulky junovky, tak rada by som s vami chatovala o beznych starostiach a radostiach pocas tehu, ale moje 5-mesacne junovciatko mi zabera skoro vsetok cas. Sem-tam nakuknem, precitam, pozdravim... Kiez by som mala tolko casu ako pri prvom tehu. Postastilo sa nam neplanovane a 19.6. cakame nase druhe junovcatko 🙂
@elys milé prekvapenie 🙂 blahoželám k druhému júnovčiatku 😵
@elys - gratulujem, my mame tretie junovciatko na ceste 😅 😅 😅 Jun je skvely mesiac 🙂
@silvia0201 moc dakujem.
@anjelicek26 tretie? Wow. S akym rozostupom? My sme chceli.vacsi vekovy rozdiel,no tam hore to zariadili inak.. Drahemu som povedala, ze v septembri uz nebudeme nikdy keksikovat. Moc plodny mesiac. Ozaj ako.sa znasaju surodenci blizenci?
@elys Saska je uz tusim rak xixi Ale znasaju sa vyborne,ked sa babo narodi bude mat dcerka uz 7 a syncek tri roky,tak ti hadam nejako zvladneme. A s tym septembrom mas pravdu,drahy ma este dceru z prveho manzelstva junivu,takze si to vies predstavit,aky nebezpecny je to mesiac xixixi
Ahojte, hlasim sa do klubu, termin 24. jun 🙂

baby, ked vam je zle, skuste jablcko, u mna zabera. 🙂