Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Urcite vonkajsie 🙂 Sme v rovnakom TT a mne uz tri tyzdne robia iba vonkajsi 🙂
Ahojte baby, mozem sa k vam pridat? Ja mam oficialne termin 31.5.2013, ale ked som bola naposledy v 10 tyzdni na sone tak je termin na 2.6. 2O13.
Ahojte, aj ja sa pridávam, v utorok som bola na prvých odberoch a termín mi Dr. vypočítala na 16.6.2013
ďakujem 😀
ahojte tak idem sa k vám pripojiť ak teda možem som približne v 8tt doma mám už jedného 3,5 ročného šibala taže pekný večer vám prajem
hej viem že tu je téma jun ale kedže prvého som porodila v marci a mala som v apríli a je tam rozdiel len 4 dni medzi junom a júlom tak som sa rozhodla skor isť do témy jún ak ma teda z tadial nevyhodíte 😅
bola som prihlasena v sukromke a dnes sa mi ju neda otvoriť neviem prečo ☹(
aymee- dakujem. A teda uz ste v sukromnej teme?
Ahojte, ano je pravda ze fungujeme v sukromnej teme- lenže uz samotne slovicko sukromna znamena ze rozoberaju sa veci, ktore by sme inak na fore nerozoberali pred tisickou ludi, ale rozoberame ich v uzkom kruhu. Ano doslo k redukcii clenov, a može k nej dojst aj dalej, vzhladom k tomu ze su clenky ktore boli pridane ale neprispievali vobec, maximalne jeden uvodny prispevok a dost, a sme toho nazoru ze ak niekto cita o nas sukromne informacie tak by sa patrilo nevravim ze kazdych 5minut ale aspon z casu na cas pridat nejaku informaciu o sebe, opytat sa nieco atd.,
s pridaním nových cleniek nemáme problém len podmienkou je prispievať aspoň sem tam nejaký prispevok o sebe, a ked uz nebudeme pozerat na tu sukromnu stranku tak na druhej strane vsetky sme tehotne nikto nevie co sa moze stat a jednoducho ked sa niekto neozyva a je v teme tak kazdu z nas mozu napadnut myslienky potratu a zlych veci ktore nie su prijemne.
Takže takéto odovodnenie, zial asi sa viacerym nebude pacit ale jednoducho taka je realita.
Kludne mozte medzi nas do sukromnej, ale nie len spehovat ale aj prispievat 😉 aspon sem tam ked sa inak neda.
A ked nie tak aj tu vo verejnej sa da rozvinut diskusia pripadne vo fotoblogoch.
Pekny vecer 🙂
@aymee Amen 🤐
Dnes tu nikto nie je???Ja som mala poobedneho slofika a uz by som isla spat.
Zajtra idem po 3 tt do poradne, som zvedava co bude zajtra.
Ahojte babenky, mozem sa pridat aj ja???som v 11tt, terminik mam 24.juna...a moooooc sa tesim 🙂
@lenomira13 ahoj, aj ja mam termin 24. jun 🙂
@zan33 jeeeej to je parada, mam tu spriaznenu dusu😀....a ako??zle ti byva??
ahojte kocky, tak ako sa mame? brusenka rastu?
@delica ahoj, no to by som aj ja rada vedela, ci ostatnym rastu, lebo neviem ci nie som jedina, ktorej sa zda, ze uz akosi vykuka 😀
@kavaapalma ja mam presne rovnake problemy ☹
Ahojte maminy ako sa máte??Ja idem konečne v piatok na svoju prvu poradnu a ultrazvuk moc s ateším na fotečku svoju prvu babenka. 😉
@lenomira13 Ahojky,ty bývaš aj blýzko,sranda., 😀 😀 Pekne tehulkovanie
:( ja som fotecku nedostala, ale tak som bola prekvapena, ked som toho drobca videla, ze som si ani nestacila pytat 😠 . No ale o tyzden idem zasa, aj na krv a vsetko 🙂 tak si vypytam, nech aj mužík vidí 🙂. Som zvedava, ci mi bude doki robit vonkajsi ultrazvuk, alebo zasa zvnutra.
@janicka11 ahoj, no veru daleko nie sme 🙂 a ty ides este len teraz na 1.ultrazvuk???
@lenomira13 áno,doteraz som bola u doktora len raz,aj to len na potvrdenie tehotenstva a odvtedy idem až teraz na ultrazvuk a slubil mi fotečku tak už aby to bolo..
@janicka11 tak to sa mas na co tesit, to bude uz paradna fotecka, ja uz mam dve a stale na ne kukam ako nam malinke podrastlo a vytesujem sa 🙂 fotecky mam zo 6tt (to bola len taka bodecka) a 8tt 🙂

velmi rada sa pridavam do tejto temy, termin 26.6.2013 🙂 takze dnes to je 10tt 🙂 buduci tyzden idem na druhe sono, neviete ci sa robi este vnutorne alebo uz vonkajsie?