Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte maminky, rada sa k vám pridávam, termín mám 26.júna, bude to moje štvrté dieťatko, dúfam, že všetko dopadne vzhľadom k môjmu veku dobre /41r./
Ahojte, rada by som sa pridala 🙂 prave som zacala 14tt. je to nase prve babo, cesta k nemu bola klukata, aj toto tehotenstvo som si odlezala 6tyzdnov na PN, ale teraz vyzera byt vsetko v poriadku, klop klop, tak sa tesime🙂 aj ked musim povedat, ze podobne ako delica pisala, tiez sa dokazem niekedy poriadne vystresovat, som stale taka ustrachana...ale viem, ze mysliet pozitivne je podstatne, tak na tom pracujem a verim, ze vsetko bude v poriadku! drzim vsetkym palce 🙂
@delica opravdu takove nic necti, treba si porad opakovat, ze vsechno je v nejlepsim poradku, ze cekas zdrave krasne miminko a nic zleho se nestane.a pristi tyden ti urco babo zamava na utz🙂 Ja jsem sice tragedka, ale kdykoli me prepadnou nejake podobne chmury, zacnu si toto opakovat🙂 neoplati se nic takove cist, akorad budes z toho smutna.
Ahojte kočky, rada by som sa tiež k vám pridala, podla tehu kalkulačky mám termín 16.6.2013, tak uvidím ako to zhodnotí gynekologička. Inak tehotenské nevolnosti ma pochytili poriadne, nemám ich len ráno, ale celý deň, schudla som 6 kíl, žalúdok ako na vode, stále ma naťahuje na zvracanie, neskutočná únava 😒
@jesika26 ahoj, uplne s tebou soucitim, me na to pomohlo uplne vynechani masa a koupila jsem si v lekarne zazvorove lizatka-primo pro tehotne🙂 Doktor mi sice napsal tabletky, ale kdyz jsem si cetla ten pribalovy letak a nezadouci ucinky, hned jsem si to rozmyslela 🤐 maso uz sem tam jim, ale to musim mit odvahu a byt doma:D
Ahojte, zajtra idem do poradne, som zvedava, co nove sa dozviem 🙂
Ahojte, pripajam sa! Moj termin je 27.6.2013 🙂 Zajtra je moja 3.kontrola 😉 Som z BA. Poradite mi nejake aktivity pre tehotne od 2.trimestra? Uz ste rozmyslali nad menami?
@maria200981 vyzeras uzasne!
@jesika26 ja som takisto bez masa, sem tam nejaku rybku nasilu, ale inak nic...no ale ked ma to chyti, tak len vraciam a nema to konca kraja. mne sa to vzdy spoji aj s migrenou, takze hlava boli, zle od zaludka, nic moc.
No a doktorka, ze treba vydrzat, dala mi torecanove cipky a po troskach jest.
@azmuk
si zlataaa dakujem🙂
@delica
@misza1 neviem či by mi pomohlo vynechanie masa, lebo žalúdok ako na vode mám hlavne z vody a v podstate zo všetkého a aj moj mi kúpil zázvorové cukríky no ani tie nepomohli, ale asi musíme vydržať.
@anicka.be aj ja mám zajtra poradňu, tak som tiež zvedavá.
Kočky aj vás bolieva podbruško??????????????
@jesika26 mna ked boli brusko, podbrusko tak skor mam vzdy vetry zastavene...alebo niekedy ked mi je velmi zle, vraciam, tak ma hned bolia aj creva a mam hnacky. Zenske veci si necitim, len mozno nejaky tlak sem tam, ale bolest nie. A ze keby ma bolelo, mam hned ist na pohotovost alebo Dr. pozriet, to mi povedala naposledy.
Terezka je pekne meno, Nadka ako Nada alebo Nadezda, ci len Nadka? Obidve mena su pekne 🙂
Paci sa mi Viliam alebo Martin, no ked som si precitala charakteristiku a vyznam mena, tak neviem neviem. Dievcenske nemam vobec ☹
Viliam je pekné 🙂
Ale sak co, casu mame dost. Dnes mi kolegyna hovorila, ze oni boli pripraveni na chlapca, pre dievca nemali meno, tak ich dcerenka bolo den bezmenná :D
@jesika26 - len ked cely den beham, takze na vecer to dost taha 😝
Pozeram, ze preberate mena, no to bude u nas tiez este dilema, ale tak uzsi kruh mame vybraty, uvidime, co ukaze krpec na ultrazvuku, aj ked pred tyzdnom to vyzeralo chlp viac na pipika, ale to sa este presne povedat neda 😅
ja o menach este ani nerozmyslam, pravdupovediac, keby mi nebolo zle, tak aj zabudam, ze som tehotna pri nasom sintrovi 😀
My tiez este nemame meno 😒 stale si hovorime ze dost casu...ale ono to rychlo uleti 😎 ja by som chcela take mena, aby boli Slovenske ale zaroven existovali aj v inych jazykoch, napr. Tamara alebo Martin 😀
Ja tiež ešte neviem meno vôbec,ani ma len nijake nenapadá,zas sa mi nepáčia take ktroých je moc:napr.Jakub,Sofia,Vanesa ......nehovorim že su škarede ale ja to budem mat asi tažke s menom,začnem rozmýšlat v januari ked budem vediet čo to bude....🙂
ahojte baby vidim že sa bavite o menach,ja absolútne netuším aké mená..sáma neviem.

@anicka.be mas pravdu, anicka, nebudem sa ja zbytocne stresovat.