Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte baby vidím že riešite vitamíny??ja som dobrala jedno balenie femibion 400 a už nemám teraz berem len kyselinu listovu inak nemám nič.....nieje to zle??mám si kupiť asi ešte že??inak stravu mám myslím pestru.. 😅
uz treti den mam hnusnou migrenu,nevite co s tim?tabletku si nechci davat a spanek nepomaha☹
Ahojte aj ja mam termin 18.6.2013 a je to nase 2 dietatko . A pobolieva ma brucho ked vela stojim ako ked chce tvdnu nie je to skoro? ☹
ja som v tej krasnej faze treti den, nebliju, neboli ma hlava, len ma zas pobolieva brusko. Ale vysetrila dnes krcek, UZV spravila, vsetko dobre, len treba odpocivat. Takze neboj, aj teba to uz ceka.
ahojte. Vitaminy odmietam. ja som brala v prvom trimestri len kyselinu listovu. Teraz neberiem nic,myslite ze mam v tej kyseline pokracovat? 😒
ja beriem kyselinu listovu a asi doberiem posledne 30 ks balenie a spytam sa potom lekarky ci este treba pokracovat. inac nic ine mi neodporucala brat, ze kyselina listova staci. a este beriem duphaston a to tiez len do konca decembra.
@azmuk @paris78 baby, ako chcete, ak si dobrala listovku v I.trim. v II. uz az taka nevyhnutna nie je. vsade sa pise, ze je dolezita najma pred otehu a v I.trim. teraz - II.trim. - nastupuje doba prirodnych vitaminov.
ja len tak dumam, co budem okrem jablk a mandariniek jest. kupovane ovocie mi moc nechuti, a tiez je na povazenie, ci maju dake vitaminy, ked ich chudata oberaju este zelene a striekaju etylenom aby dozreli pocas cesty.
snad pomarance a citrony. z bananov je zapcha. potom mi zostavaju uz len moje kompoty. 😀
@azalka22 grep udajne obsahuje chinin, ale kdyz jsem po tom patrala, tak jsem se akorad docetla, ze je to minimalni davka, kterou obsahuje slupka (a tu opravdu nejim 😅) a kdyz jsem se ptala doktora, tak mi rekl ze pokud to nebudu jist na kyla tak se nic nestane. To by byl asi muj konec kdyby mi zakazali grepy a jine citrusy, dost ze mi smrdi maso:(
zugas, jesika 24 Dakujem potom dajte vediet co povedal doktor . Ja idem na poradnu 27.12 . 🙂 🙂 🙂
ja tiez viem od kamosky ze by sa nemali jest grepy a pit tonic a este mi lekarka povedala ze by som nemala jest huby
@anicka.be vau my mame rovnaky termin tak to ma potesilo 😀
ja mam skor taky "pich" ze zabudnem, ze som tehotna napriklad sa prudko zohnem, pohnem, kychnem a pich v bruchu, to mam od tohto vikendu, ked mi aj (konecne) trochu narastlo brucho....tak to pripisujem tiez velkosti maternice a babatku....
uz citim pohyby, aj ked mi doktorka povedala, ze je to este skoro, ale mne sa zda, ze citim 😅
ale inak ja ked som videla, kde mi robil to sono ako nizko, uplne pod bruchom, tak mi to pride, ze aj to minibrucho, co mam, je len pozostatok tych vanilkovych milkshakov, co mi manzel vzdy vecer nosi 😀 😀 😀 som zvedava, kedy uz budem mat take ozajstne, ked uz tam budem to bejby aj ozaj citit 😵 😵

@anicka.be mne dr vravela na otazku tehu a vitaminy rezolutne NIE-nechceme mat valibuka.
vyvodila som si z toho, ze tieto chemicke vitaminy nejak velmi podporuju rast babatka.
radsej odporucila vela vela cerstvej zeleniny a ovocia.
tot, co doktor, to iny nazor.
osobne si myslim,. ze vsetko s mierou.