icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hanka_april
30. dec 2012

@anjelicek26 neviem, sestrin maly to mal od zaciatku, davala mu to trosku bokom a bolo to v poho....ked sa zacala spustat naprazno to uz bolo neskor, ked sa vedel obracat a brusko mu splaslo v noci, ako mu vytravilo, ale to uz bol velky, tak uz mu ju nedavala....radsej dva plane poplachy ako strach 🙂

azmuk
30. dec 2012

@katkalubkova ja nepijem, ale obcas si dam poobede...ale az tak mi nechuti...zato pijem zeleny a cierny caj 😀

katkalubkova
30. dec 2012

@hanka_april rozumiem

katkalubkova
30. dec 2012

@anjelicek26 no, myslim, ze jedna by celkom stacila....v mojom pripade. Ja capuccino, ani mlieko nie e, mam alergiu na mlieko...

anjelicek26
30. dec 2012

@hanka_april - jj hej, preto podlozku mat budem, ale snooza tentoraz nie, proste sa nam neosvedcila...
@azmuk - no tein rovnako, dva cierne caje denne su maximum 😀 😀 Nezabudat na to 😀

anjelicek26
30. dec 2012

@katkalubkova - ved aj ja, miernu alergiu na mlieko, dostanem sa vdaka tomu ale na wecko 😀 Uz sa desim, ked mi zasa predpise tabletky zeleza, co to bude zasa travenim 😖 A pri mojom krvacani z nosa ma to tipujem tento tyzden neminie 😖 V stredu rano mam poradnu.

katkalubkova
30. dec 2012

@azmuk mne ten zeleny nechuti, no cierny mam rada aj s citronom, to bola moja zachrana vzdy ked mi bolo v prvom trimestri zle, to ma dokazalo postavit na nohy, taky teply cajik 🙂

katkalubkova
30. dec 2012

@anjelicek26 , tak ja si davam radsej teraz ked som tehotna ovcie vyrobky, popripade tvrde syry, ale musim si zaklopat, ze sa mi ta alergia neskutocne polepsila v tehotenstve, inak som bola hotova mimo teho... a teraz bez liekov uplne v poho, aj ked zhresim, no , ale lepku sa vyhybam z daleka, ani ten nemozem, ale nie je to na mne vidno 😀 😀 😀 😀 , Tak s tym krvacanim to mas blbe, ja som mala nizsie zelezo pri prvom synovi, teraz v poho vsetko, ale ja zjem masa strasne vela a ryb, asi aj preto ked nemozem pecivo a mliecne vyrobky, tak tam to dobehnem. Tebe sa krv z nosa pusta preco, koli poruche travenia??? alebo???

anjelicek26
30. dec 2012

@katkalubkova - mam uz na hranici zelezo, asi mi uz da lieky, preto sa mi spusta krv z nosa, z dasien, odvsadial 😖 Doplnam zelezo prirodne, ale asi to nestaci, ja som maleho dlho kojila, vlastne som prestala az ked som teraz zistila, ze som tehu, telo nestihlo nacerpat ziadne zasoby 😖

Inak s alergiami tiez super skusenost, aj ked len pelove, v tehu bol na jar uplny pokoj, co inak kycham a soplim ako keb ma za to platili 😅

katkalubkova
30. dec 2012

@anjelicek26 tak to mame stastie, bud sa v tehot. alergia polespi, ale uplne zhorsi....

azmuk
30. dec 2012

@anjelicek26 hej hej...snazim sa davat si len rano...hrozne mi chuti na sposob ice tea 😒 co narobim 😉

anjelicek26
30. dec 2012

@katkalubkova - mne sa prvym tehotenstvom napriklad upravili dioptrie, z troch dioptrii na nulu prosim pekne! Ja som mala dohodnutu laserovu operaciu oci rok po narodeni malej, sla som tam a lekar, ze co vy chcete operovat, pozeral do papierov ako puk a nechapal 😀 😀 Ze tie hormonalne zmeny v tehu mozu mat takyto ucinok, ale ze je to strasne zriedkave, lepsie pre mna, uz nikdy ziadne okuliare, dufam teda 😀

hobit
30. dec 2012

@anjelicek26 akz kosik na spanie si mala pri Maxovi?

katkalubkova
30. dec 2012

@anjelicek26 tak to je super

anjelicek26
30. dec 2012

@hobit - fuha vyhrabala som foto, kukni 🙂 Len povliecky na madrac a paplonik budem musiet kupit nove, ostali tam nejake flaky boh vie od coho 😕

leus10
30. dec 2012

@hanka_april ja som na tom podobne tekutiny najväčší problém nech pijem čokolvek tak mi je nevolno momentálne u mna ako tak ide fanta

delica
31. dec 2012

@leus10 mne zas vyvolava vinea migrenu a nevolno mi je :(, pijem rajec,lucku a povolene bylinne caje, ale chladne, lebo na zaciatku gravidity som z teplych vracala. No ale aspon to bolo prijemne vracanie, ked uz nic ine 😖

misza1
31. dec 2012

@delica aji ja mam spojeny jeden druh caje s blinkanim🙂 ale byl jediny ktery jsem dokazala aspon chvili udrzet a zahnat zizen.

katkatara
31. dec 2012

@hubenourova Ahoj, tak sme na tom podobne.Bola by som schopná zaspať postojačky.A bruško tiež vykuklo, už aj cez kabátik ho je vidieť.
A už si premýšľala nad menami?

hobit
31. dec 2012

@anjelicek26 a ake to ma rozmery? my mame totiz strasne malu spalen tak tie planujem mat nieco male na pol roka a potom krpca rychlo odlifrovat do detskej izby k Tobimu, inak to nevidim....mam zatial taku malu postielku na kolieskach...bola si s tym kosom spokojna?

hubenourova
31. dec 2012

@katkatara Nad menami začnem rozmyšľať, keď zistím kto sa v brušku ukrýva. Ale chlapčenské len jedno prichádza do úvahy. Ty si už vymyslela?

katkatara
31. dec 2012

@hubenourova S chlapčenských mám 2 - Marek alebo Matúš, ale dievčenské ešte nemám.Vždy som chcela Viktóriu,ale prestalo sa mi to meno páčiť a mám taký dojem, že teraz každé druhé dievčatko sa tak volá.

hubenourova
31. dec 2012

@katkatara Keď mi budeme mať chlapčeka tak bude Adam a pri dievčatku máme rozdielne názory s manželom. Asi je ešte priskoro sa nadtým zamýšľať. Aj Hanka mala byť Sofia, a 2 tyždne pred pôrodom som si to rozmyslela a som veľmi rada, že som zmenila názor 🙂

hanka_april
31. dec 2012

@hubenourova ja som mala byt Stanka este v porodnici, ale na poslednu chvilu mama povedala, to bude Hanka, takze to je asi take spontanne meno 😀 😀

inak baby ako to mate so spavanim na bruchu, ja este stale spim na bruchu, robite to? ved asi kym to nie je neprijemne, tak sa nemoze nic stat, nie?

hanka_april
31. dec 2012

a baby ako oslavujete Silvester? bez alkoholu a s nevolnostami a unavou??? 😀 😀 😀

delica
31. dec 2012

@hanka_april aj ja sťale spim na bruchu, akoze sa snazim zaspat inak a mozno aj zaspim, ale vzdy sa najdem na bruchu;ale aj sa na to prebudim, ze male sa tam mixluje v bruchu
-ja som povodne mala byt Tamara, som Tatiana, tato uprosil mamu cestou do porodnice v sanitke, nech si to rozmysli :D
- dneska sa budeme s manzelikom len "tulit", kedze nejdu ziadni hostia k nam, ani mi nikam
😀 😀 😀 a potroske zobkat dobroty a pit caj

katkatara
31. dec 2012

@hanka_april Ja tiež ešte spávam na bruchu a nemyslím, že by to malo nejako škodiť drobcovi.
A silvester 🙂 ?Budem cuckať Fatru, pretože ma príšerne páli záha (kyselina v žalúdku)..A pochybujem,že vydržím do polnoci!Už o ôsmej bývam v "tranze" 🙄

katkatara
31. dec 2012

@hubenourova Adam je pekné meno.Aj môjmu synovi sa to meno páči,pretože tak sa volá jeho kamarát v škôlke, alebo Gabko, lebo to je druhý kamarát.A dievčatko Sašku, lebo tak sa volá jeho škôlkarska frajerka 🙂

hubenourova
31. dec 2012

@hanka_april hlavne je to veľmi pekne meno 🙂 Ja už nespávam na bruchu, bojím sa, ale pri hanke som spala, kým mi to prestalo byť príjemné. Ale u každého je to individuálne a na jeho uvážení. Okrem toho bruško pri druhom tehu rastie oveľa rýchlejšie ako pri prvom.

hubenourova
31. dec 2012

@katkatara Ja by som chcela neaké jednoduché meno ako je Hanka, aby to dieťa dokázala v skorom veku pekne vysloviť. Na druhej strane sa mi veľmi páči Kára, manžel bojuje za Alžbetku.