Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkalubkova ja nepijem, ale obcas si dam poobede...ale az tak mi nechuti...zato pijem zeleny a cierny caj 😀
@hanka_april rozumiem
@anjelicek26 no, myslim, ze jedna by celkom stacila....v mojom pripade. Ja capuccino, ani mlieko nie e, mam alergiu na mlieko...
@hanka_april - jj hej, preto podlozku mat budem, ale snooza tentoraz nie, proste sa nam neosvedcila...
@azmuk - no tein rovnako, dva cierne caje denne su maximum 😀 😀 Nezabudat na to 😀
@katkalubkova - ved aj ja, miernu alergiu na mlieko, dostanem sa vdaka tomu ale na wecko 😀 Uz sa desim, ked mi zasa predpise tabletky zeleza, co to bude zasa travenim 😖 A pri mojom krvacani z nosa ma to tipujem tento tyzden neminie 😖 V stredu rano mam poradnu.
@azmuk mne ten zeleny nechuti, no cierny mam rada aj s citronom, to bola moja zachrana vzdy ked mi bolo v prvom trimestri zle, to ma dokazalo postavit na nohy, taky teply cajik 🙂
@anjelicek26 , tak ja si davam radsej teraz ked som tehotna ovcie vyrobky, popripade tvrde syry, ale musim si zaklopat, ze sa mi ta alergia neskutocne polepsila v tehotenstve, inak som bola hotova mimo teho... a teraz bez liekov uplne v poho, aj ked zhresim, no , ale lepku sa vyhybam z daleka, ani ten nemozem, ale nie je to na mne vidno 😀 😀 😀 😀 , Tak s tym krvacanim to mas blbe, ja som mala nizsie zelezo pri prvom synovi, teraz v poho vsetko, ale ja zjem masa strasne vela a ryb, asi aj preto ked nemozem pecivo a mliecne vyrobky, tak tam to dobehnem. Tebe sa krv z nosa pusta preco, koli poruche travenia??? alebo???
@katkalubkova - mam uz na hranici zelezo, asi mi uz da lieky, preto sa mi spusta krv z nosa, z dasien, odvsadial 😖 Doplnam zelezo prirodne, ale asi to nestaci, ja som maleho dlho kojila, vlastne som prestala az ked som teraz zistila, ze som tehu, telo nestihlo nacerpat ziadne zasoby 😖
Inak s alergiami tiez super skusenost, aj ked len pelove, v tehu bol na jar uplny pokoj, co inak kycham a soplim ako keb ma za to platili 😅
@anjelicek26 tak to mame stastie, bud sa v tehot. alergia polespi, ale uplne zhorsi....
@anjelicek26 hej hej...snazim sa davat si len rano...hrozne mi chuti na sposob ice tea 😒 co narobim 😉
@katkalubkova - mne sa prvym tehotenstvom napriklad upravili dioptrie, z troch dioptrii na nulu prosim pekne! Ja som mala dohodnutu laserovu operaciu oci rok po narodeni malej, sla som tam a lekar, ze co vy chcete operovat, pozeral do papierov ako puk a nechapal 😀 😀 Ze tie hormonalne zmeny v tehu mozu mat takyto ucinok, ale ze je to strasne zriedkave, lepsie pre mna, uz nikdy ziadne okuliare, dufam teda 😀
@anjelicek26 akz kosik na spanie si mala pri Maxovi?
@anjelicek26 tak to je super
@hobit - fuha vyhrabala som foto, kukni 🙂 Len povliecky na madrac a paplonik budem musiet kupit nove, ostali tam nejake flaky boh vie od coho 😕
@hanka_april ja som na tom podobne tekutiny najväčší problém nech pijem čokolvek tak mi je nevolno momentálne u mna ako tak ide fanta
@hubenourova Ahoj, tak sme na tom podobne.Bola by som schopná zaspať postojačky.A bruško tiež vykuklo, už aj cez kabátik ho je vidieť.
A už si premýšľala nad menami?
@anjelicek26 a ake to ma rozmery? my mame totiz strasne malu spalen tak tie planujem mat nieco male na pol roka a potom krpca rychlo odlifrovat do detskej izby k Tobimu, inak to nevidim....mam zatial taku malu postielku na kolieskach...bola si s tym kosom spokojna?
@katkatara Nad menami začnem rozmyšľať, keď zistím kto sa v brušku ukrýva. Ale chlapčenské len jedno prichádza do úvahy. Ty si už vymyslela?
@hubenourova S chlapčenských mám 2 - Marek alebo Matúš, ale dievčenské ešte nemám.Vždy som chcela Viktóriu,ale prestalo sa mi to meno páčiť a mám taký dojem, že teraz každé druhé dievčatko sa tak volá.
@katkatara Keď mi budeme mať chlapčeka tak bude Adam a pri dievčatku máme rozdielne názory s manželom. Asi je ešte priskoro sa nadtým zamýšľať. Aj Hanka mala byť Sofia, a 2 tyždne pred pôrodom som si to rozmyslela a som veľmi rada, že som zmenila názor 🙂
@hubenourova ja som mala byt Stanka este v porodnici, ale na poslednu chvilu mama povedala, to bude Hanka, takze to je asi take spontanne meno 😀 😀
inak baby ako to mate so spavanim na bruchu, ja este stale spim na bruchu, robite to? ved asi kym to nie je neprijemne, tak sa nemoze nic stat, nie?
a baby ako oslavujete Silvester? bez alkoholu a s nevolnostami a unavou??? 😀 😀 😀
@hanka_april aj ja sťale spim na bruchu, akoze sa snazim zaspat inak a mozno aj zaspim, ale vzdy sa najdem na bruchu;ale aj sa na to prebudim, ze male sa tam mixluje v bruchu
-ja som povodne mala byt Tamara, som Tatiana, tato uprosil mamu cestou do porodnice v sanitke, nech si to rozmysli :D
- dneska sa budeme s manzelikom len "tulit", kedze nejdu ziadni hostia k nam, ani mi nikam
😀 😀 😀 a potroske zobkat dobroty a pit caj
@hanka_april Ja tiež ešte spávam na bruchu a nemyslím, že by to malo nejako škodiť drobcovi.
A silvester 🙂 ?Budem cuckať Fatru, pretože ma príšerne páli záha (kyselina v žalúdku)..A pochybujem,že vydržím do polnoci!Už o ôsmej bývam v "tranze" 🙄
@hubenourova Adam je pekné meno.Aj môjmu synovi sa to meno páči,pretože tak sa volá jeho kamarát v škôlke, alebo Gabko, lebo to je druhý kamarát.A dievčatko Sašku, lebo tak sa volá jeho škôlkarska frajerka 🙂
@hanka_april hlavne je to veľmi pekne meno 🙂 Ja už nespávam na bruchu, bojím sa, ale pri hanke som spala, kým mi to prestalo byť príjemné. Ale u každého je to individuálne a na jeho uvážení. Okrem toho bruško pri druhom tehu rastie oveľa rýchlejšie ako pri prvom.
@katkatara Ja by som chcela neaké jednoduché meno ako je Hanka, aby to dieťa dokázala v skorom veku pekne vysloviť. Na druhej strane sa mi veľmi páči Kára, manžel bojuje za Alžbetku.

@anjelicek26 neviem, sestrin maly to mal od zaciatku, davala mu to trosku bokom a bolo to v poho....ked sa zacala spustat naprazno to uz bolo neskor, ked sa vedel obracat a brusko mu splaslo v noci, ako mu vytravilo, ale to uz bol velky, tak uz mu ju nedavala....radsej dva plane poplachy ako strach 🙂