icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

leus10
31. dec 2012

ja tiež ešte spávam na bruchu aj keď sa snažím zaspať inak , inak nezaspím.

delica
31. dec 2012

@hubenourova Kára, či Klára?

hubenourova
31. dec 2012

@delica Klára 🙂

delica
31. dec 2012

@hubenourova moja najlepsia kamoska ma Klarku, mala ma teraz dva roky a hovori si Kajinka alebo Kájka. Pre malych je to tazke vyslovit, je tam r aj l.

hanka_april
31. dec 2012

@hubenourova Asi Klara si myslela...moja starsia sestra je Nina,mamine sa tiež pacili jednoduché mena - Ninka a Hanka....

hubenourova
31. dec 2012

@hanka_april No Ninu by som aj ja chcela, no MM o tom nechce ani len počuť :( A ty si si aké mená vybrala?

hrasiak
31. dec 2012

Ahojte 🙂 Len som sem nakukla - takto pred rokom som mala brusko ako Vy 🙂 Krasne Vianoce sme prezili, a aj Silvester, aj ked vsetko bez alkoholu - ani mi nechybal 😉 . Dnes mi v postielke spi moja najvacsia laska Adelka, narodena 15. juna 2012. Prajem Vam maminky vela zdravicka, stasticka, aby ste si tehulkovanie viac uzili ako prezilli, a ci uz skor v maji, alebo nacas v juni, alebo neskor v juli - ste si vybozkavali svoje najkrajsie a najlubeznejsie uzlicky 😵 Nie je nic krajsie, ako mat zdrave dietatko. Drzim palceky a vsetko dobre v novom roku Vam prajem, maminky 😵 <3

anicka.be
1. jan 2013

Ahojte tehulky, prajem Vam krasny a uspesny rok 2013!
PS: Je na case ist spat, hihi 03:20 🙂 dobru nocku!

katkatara
1. jan 2013

Všetkým maminkám čakateľkám prajem všetko najlepšie do nového roka, ľahký pôrod a zdravých drobčekov! 🙂

delica
1. jan 2013

Kočky, tak ja nám želám v tej 2013, aby sme boli hlavne zdravé (a tým, ktorým je stále zle, nech sa im ulavi a poriadne sa najedia), aby nase babatka pekne v brusku rastli, vydrzali do uplneho konca a s krikom prisli na tento svet. Nasi muži nech sú nám oporou a zahŕňajú nás láskou stále viac a viac, trošku toho šťastíčka, nech preplávame rokom 2013 bez nehôd a nepríjemností, a nakoniec, aj ten blahobyt, nech máme dostatok peňazí a nemusíme nad nimi zbytočne rozmýšľať viac ako treba.

anjelicek26
1. jan 2013

Ahojte babulky, tiez zelam vela sil do tohoto roku, mame toho vela pred sebou 🙂 Moje 6,5 rocne junovca si silvester uzilo naplno, 2,5 rocne junovca silvester prespalo a to -6 mesiacov junovca pekne kopkalo 😀 😀 😀

azmuk
1. jan 2013

Mile buduce maminy: Zelam nam lahke a krasne porody a zdrave deticky v roku 2013!!! 🙂 🙂 🙂

azmuk
1. jan 2013

@hrasiak krasne! dakujeme!!! 🙂

azmuk
1. jan 2013

@hanka_april bez alkoholu, prijemne v nasom krasnom byte 🙂 s bratom, svagrinkou a kamoskou. hrali sme spolocenske hry a co ty? samozrejem same dobre jedlo!!! 😀

malaterezka
1. jan 2013

Zelam nam vsetkym vela zdravia, stastia, lasky a rodinej pohody ale aj lahke a zdrave porodi v roku 2013 🙂 🙂 🙂 🙂

misza1
1. jan 2013

Jen to nejlepsi do noveho roku vsem preju🙂

Ja jsem vera mela super materskou party, dosli k nam pary- se 7 mesicnim chlapeckem, s 1 mesicni holcickou, sousedka co dela ve skolce, tehule, co ma termin v juli a ja🙂 nejvice energie asi mela mesicni Amenila🙂
Ja jsem prekonala vlastni tehurekord, vydrzela jsem asi do 3.

hubenourova
1. jan 2013

@anjelicek26 už kopká? Aj ja by som už chcela 🙂

anjelicek26
1. jan 2013

@hubenourova - kopka uz slusne do stran, ale maaaalokedy, lenivec jeden maly, to sa mu fakt musi chciet 😀 Ale je to krasny pocit 🙂 Dnes som si ho vypocula cez doppler, lebo sa od rana ani nepohol 😝 Lenivcek veru 🙂 Ale teraz sa zasa pekne mrvil na vecer 🙂

Dnes vecer si inak asi spravim radost a objednam malemu aspon nejake bodynko, mam na to strasnu chut, zajtra mame poradnu rano ♥

hubenourova
1. jan 2013

@anjelicek26 No ja som veľmi zvedavá kedy začne to moje kopkať. Hanka začala až okolo 20tt a aj to sa hybala strašne málo. A ako dlho už kope?

jesika26
1. jan 2013

Aj ja som práve tu na MK hľadala dáku tému, že od kedy cítiť pohyby bábatka, už som nedočkavá a moooc sa teším 😉

delica
1. jan 2013

@jesika26 napr. tu sa o tom pise https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/kedy-ste-citili-prve-pohyby-vasho-dietata-2/
Je ti uz lepsie?
Ani neviem, ako sa to prejavuje, ale mne sa tam nieco tak "mrví", nie su to nejake kopance. Ale som si ista, ze to nie su creva :D 😎

jesika26
1. jan 2013

@delica stále mám žalúdok na vode, od rána do večera, ale musím si dávat pozor a jest často a málo, nie tak ako som bola zvyknutá 😒 . Až na to, že ma bolí podbruško a sem tam mi tvrdne, tak je to celkom dobre. A ty si ako na tom??
JA zatial necítim nič, tak som aj ja zvedavá

anjelicek26
1. jan 2013

@hubenourova prve pohyby uz 11+6 😉 Mrvenicko 😉 Kopanceky su to len asi tyzden. Malu som citila v 15. a krpca v 13. tyzdni, takze vzdy skoro, placenta kazdy raz vzadu, asi to spolu suvisi.

jesika26
1. jan 2013

kočky, nemáte náhodou takú tabulku, kde sú rozpísané presne týždne aj na dni a vedla toho, že v kolkom mesiaci a trimestri ste????(niektoré tehulky si to aj odškrtujú, že to majú za sebou)

hubenourova
1. jan 2013

@anjelicek26 Tak to maš sťastie...Ja dúfam, že to bude za pár týždňov, lebo pri druhom je to vraj skôr.

delica
1. jan 2013

@jesika26 az na tu migrenu, co mi trva treti den, a s tym spojenou nevolnostou, sa mam OK. 7.1. idem na kontrolu, tak uvidim, co nove mi doktorka povie.

katkalubkova
2. jan 2013

Ahojte kocky, kolko ste doteraz pribrali? 😉

azalka22
2. jan 2013

dievcata, co si dat na afty? tusim sa mi vyhodil vnutri na pere aj herpes a zvonka kutiky. nikdy som kutiky nemala...asi musim zacat vlockovu stravu opat. pravdepodobne chyba vit B. 😢

minikk
2. jan 2013

@katkalubkova ahoj no ja mám na sebe uz dost 5kg stehna a zadok tam to vidno najviac a ty? 🙂