icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

azalka22
4. jan 2013

dievcata, co ste tu aktivne zapojene, ktore mate v plane rodit v BA na Kramaroch?

delica
4. jan 2013

@azalka22 ja budem v ba, ale na Antolskej.

linea22
4. jan 2013

@katkalubkova ja som pri Zojke pribrala 14 kg 🙂 tiež som zvedavá koľko to bude teraz 🙂 zatiaľ mám +2kg

zusika
4. jan 2013

Ahojte! Necaka tu niektora dvojicky? Predavam kocik Easywalker duo 2010 Black v maximalnej vybave, vratane autosedaciek Cybex vo vybornom stave. Volny od aprila 2013. Ak viete o niekom, kto by mohol mat zaujem, poslite info dalej. Dakujem!
@azalka22 - a zapojim sa....Kramare iba odporucam!!! 😉

anicka.be
4. jan 2013

@jesika26 mne predpisala Magnerot tbl 3x1

bibi24
4. jan 2013

@zusika zuzi ahoj a napises mi o nom viac? Mozes aj do ip. Co znamena plna vybava a aka cena. Farba je asi cierna, ze? A fotecku nemas?

leus10
4. jan 2013

@jesika26 ja som mala pri prvom tehotenstve 2x za den teraz mi ho dal len keby niečo 1 dnne

delica
5. jan 2013

Zatial bezdetné júnovky, ako spávate? Ja som cez sviatky a PN spávala tak do 12, nevedela som sa dospat, samozrejme, chodila som som spat neskoro. Aj ked som vstala skorej - 8.00-9.00 tak po obede som zasa spala. Samozrejme, moj manzel so mnou 😎, hovorí, ze su to nase posledne "válačky v posteli" v dvojke :D. No aj ked spím nejakych 10-12 hodínn, tak sa budim tak na hodinku dve - to som si zvykla citat knihu. Je pravda, ze potom vo vyssom stadiu tehotenstva sa uz velmi spat nedá?

delica
5. jan 2013

dievcinky, co uz mate deticky, aku farbu kocika ste mali? mne sa tmavé farby nepacia, ani to podla mna na babatko dobre neposobi, ani nic divoke, ale pacia sa mi velmi tie krémové, biele, bielokávové, joj, som nasla aj taky bledunkofialkovy - jednoducho bledé farby. Len zasa dilema, ci nebudeme ako prasiatka :(. Ako sa vobec taky kociar cistí?

katuska54
5. jan 2013

@delica ahoj,ja zatial spavam celkom fajn..len uz na bruchu ma prcek nenecha spat,tak som dost casto v noci hore....rano vstavam okolo osmej ale poobede zasa zalomim 🙂 takze si teraz uzivam to,ze mozem spat kedy chcem a kolko chcem 😉 lebo potom uz budem mat po spanku....
inak aj planujem rodit na antolskej 😀 mozno sa tam stretneme 😉

azmuk
5. jan 2013

@delica tazko tazko sa vyhrabem z postele o pol desiatej, ked mam volno 😀 spim vela, ked chodim do prace musim vstat skor, samozrejme 😉 Posledne dni som bola dost unavena, a to som uz cakala ten prilval energie v druhom trimestri...zatial nic

delica
5. jan 2013

@katuska54 kopká, ked spis na bruchu?
Aj si budes lekára zazmluvnovat a chodis tam teraz uz aj do poradne?

anicka.be
5. jan 2013

@katuska54 uz si na PN?

hanka_april
5. jan 2013

@delica ja som cez Vianoce ako predtym - stale.....od 2ho som v praci, fofry, domov chodim normalka o osmej - pol deviatej, tak prve dva dni som bola praveze uplne nabita energiou (ved stastna, ze opat v praci, nie len nuda doma pred telkou) ale vcera ma to zmohlo a hned ako som prisla o osmej, tak som zaspala na gauci, dnes som zase v praci, som v pohode....takze myslim, ze uz to prve ospale obdobie som prezila....citim sa uz menej unavena urcite....
ja sa len kazdy den modlim nech som zdrava a nech nemusim zostat doma, nech idem do porodnice z roboty, lebo mna by doma slahlo, je mi jasne, ze ked clovek musi, tak musi, pre babatko vsetko, ale som stastna, ze mozem byt v mojej robotke 🙂

kavaapalma
5. jan 2013

@delica ja vecer zaspavam uz okolo osmej,cez noc aspon 3x na vecko........a obcas mam take stavy,ze sa prebudim o tretej ci stvrtej a nemozem zaspat....ked sa mi to okolo siestej podari,tak taham do tej desiatej jedenastej.....poubede si niekedy zdriemnem na hodku a niekedy nie.....no daky velky prilev energie zatial necitim....mam skor pocit,ze spim viac jak prve tri mesiace.......na brusku uz nespim,uz ma to tlaci......

delica
5. jan 2013

@katuska54
@azmuk
@kavaapalma
vdaka za vase postrehy; tak nebudem sa v pondelok u doktorky stazovat na spanie, asi je to uplne normalne :D. No ved uvidim, ako to so mnou zabava v utorok cez ranne vstavanie, uf.

candy23
5. jan 2013

@delica ja mam po prvej zeleny casualplay s4 a sportak cyklamenova vlozka. A planujem kupit este nieco lahsie v cervenej farbe pre prvu a tento zostane druhej 🙂

kavaapalma
5. jan 2013

@candy23 @delica ja nemam sajnu aky kocik,ale tiez nejaku svetlejsiu farbu.....asi to necham na mm.....ma skvely vkus.......

hanka_april
5. jan 2013

tak a dnes som slavnostne dostala chut na kavicku, po 12-tich tyzdnoch 🙂 kancelarska krysa je spat 😀 😀

inak dneska sa mi snivalo prvu noc o babatku, ze to bol chlapcek, strasne chuducky a kucerave vlasy ako moj muz a strasne plackal v kociku a som si ho privinula a prestal, krasny sen 😵 😵

iivkaa1
5. jan 2013

ahojte maminy,tak aj ja budem mat babo v juni 🙂 a veelmi sa tesim 🙂

jesika26
5. jan 2013

@kavaapalma ja tak isto nemožem o prívale energie ani snívat, som stále unavená, kedže som na Pn, chodím spat pred 23.00 a okolo deviatej som hore, no a poobede som už hotová.Od budúceho pondelka idem dúfam do práce, tak už teraz sa bojím, ako to tam zvládnem. 😒
To vážne Vás už kopkajú???JA ani neviem povedat, či áno, cítim v podbrušku niečo, ale kopanie to nebude, skor také mrvenie a ani mne sa už nedá spat na bruchu, ale ani na chrbáte, vtedy mám také divné tlaky, tak sa dám radšej na bok.

neposedna
5. jan 2013

@leus10 no, ja mam aktualne 80kg pri 170 cm, co je uz dost 😠 😠 a zatial som ako tehu nic neprirala, stale mam v knizke +0, ale asi po vianociach sa to zmeni, nie je mi zle ale zas ani sa neprejedam, bo mi neberie, ved uz sama sebe varim 2 roky a uz mi to odo mna nechuti 😒 😒 ale v stredu 9.1. idem na poradnu, tak uvidime

@janettan hej, nieco sa mi mari z januaroviek :D ale my sme sa odtiel prestahovali na Facebook do skupiny a tam sa pozname pod menami a prezyvky odtialto si uz nepamatam 😎 😎 gratulujem k babetku a prajem prijemne tehulkovanie 😅 😅 ja mam teda zatial velmi podobne tehu ako pri prvom, akurat ze mi Terezka dava zarat, bo skace po mne a vala sa mi po bruchu a uz to zacina aj vadit

hanka_april
5. jan 2013

@kavaapalma no to keby som nechala na mojom muzovi, to by bola katastrofa 😀 😀 😀 😝

azmuk
5. jan 2013

@iivkaa1 vitaj! a ako sa mas?

neposedna
5. jan 2013

@azalka22 ja som rodila na Kramaroch pred 2 rokmi, teda ja som si chvalila, personal bol mily a prijemny, aj ked boli Vianocne sviatky (rodila som 27.12.) mozno to bolo tym, ze som mala rodinu a manzela daleko (v martine) a ze sme vedeli ze babo bude hned prevezene detske kramare, ale vazne som mala super pristup, ale ak by som mala rodit a mat dieta pri sebe, tak si asi priplatim nadstandard, bo tam mas sestricky z novorodeneckeho na poschodi a ked si na standarde, tak behas cez poschodie a v zime tam bol strasny prievan!!!! ale pri porode v lete to asi nebude take zle s tym prievanom :D :D
@delica teda ja sice spavam dobre aj teraz, len ked sa dcera presunie ku mne, tak sa prebudim, ale ked somu len cakala, tak som nemala problem zo spanim, ja osobne som spavala dobre aj vo vysokom stadiu tehu, nevadilo mi brucho, spavala som na boku..... ale teda muz ma pravdu, riadne sa teraz naspi, bo odteraz uz sa poriadne nevyspis, bo vzdy tu bude ten pocit v mozgu (spinka? dycha? nespadne z postele? nechce cikat? ?????) a podobne otazky) takze sa kludne valaj, bo od isteho casu sa dovalas, ale teraz je to prebudzanie krasne, bo uz je tu nadherny 2 rocny cloviecik-dcera a ked mi rano zahlasi: "ahoj mamina, pod pozerat smoulov" tak je den hned krasny!!!! 😀 😀 😀 😀 inak spavam od desiatej do siedmej rano, obcas s dcerou cez obed tak pol hodky, viac nemozem, bo treba varit a upratat.... a to mam cas len ked spi 😎 😎 😎
co sa tyka kocika, my mame tmavo sivy so zltymi kruhmi, vanicka je zvnutra biela, takze to nie je depresivne a sportova cast je uz aj zvnutra siva, ale v tej bola zatiahnuta, iba ked spala a to nevnimala, inak strieska dole a pozera na svet (teda uz rusime kocik) ja som s tym tmavym spokojna, sice trochu vysedivel, ale to asi vsetky, spinu vidno na vsetkych, ja teda cistim jednoducho, vyzlciem sportak z konstrikcie a hodim do pracky a striesku vycistim vlhkou handrickou alebo kefkou a necham vyschnut, periem podla spotreby-stupna zaspinenia 😀 😀 😀
este necitim pohyby, ale vsak ono to pride, pre tu moju pneu na bruchu to asi ani tak skoro nebude, ale..... mozno nas drobec prekvapi 😎 😎 😎 😎

ktarinka
5. jan 2013

ahojte kočky, tak my sme si včera boli trošku oddýchnuť vo wellnes bola som si zaplávať a bábätku sa to celkom páčilo 🙂 akurát, že som tam nevyzerala ani ako tehotná, keďže moje bruško zatiaľ moc nerastie ☹ so spaním to mám podobné ako vy, spala by som aj neviem kolko, len často mi to moja staršia dcérka nedovolí 🙂 ale pokiaľ bude bábo taký spachtoš, ako bola ona, tak to bude super, vedela mi hneď od začiatku spinkať aj 12 hodín v kuse bez papania 🙂

leus10
5. jan 2013

@neposedna no ja mám v knižke zatial mínus 2 ale včera som sa vážila a už som ich nabrala späť a ešte jedno naviac ale po prvom tehu mi zistili bezlepkovú a dosť som od vtedy pribrala takže moja váha je taká ako tvoja len moja výška je 165 takže dúfam,že počas kojenia sa toho zbavím ak pri dcérke to som schudla na 62

janettan
5. jan 2013

@neposedna ja si dávam na bruško veľký pozor a neustále Tatianke vysvetľujem, že môže ublížiť bábätku, ktoré je ešte maličké ..., bozkáva mi bruško, objíma ma, je zlatučká, len som zvedavá, či neskôr nebude žiarliť. Toto tehu je celkom iné ako prvé, možno je to aj tým, že pri prvom som chodila do práce a teraz som doma. 😉

janettan
5. jan 2013

@delica ja som mala sivo - čierny kočík, vnútro kočíka sivo-biele, jednotlivé časti som prala v práčke

katkatara
5. jan 2013

@zuzu3743 Ahoj,ten starší ma 6 rokov a ten mladší 2 roky.