Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
baby poradte... dnes som bola po vysledky na DS a ten mi vysiel 1v100000 a na rastep chrbtice 1v950..je to podla Vas ok?
@katuska54 nestresuj........ zbytocne sa tym prilis nezaoberaj......
@kavaapalma ja som taky stresmen 😉 je to nase prve a vytuzene...tak sa bojim a vsetko zistujem,ci to tak ma byt.
ale stale si hovorim,ze nas bubusko je zdravy ako ryba a rastie ako z vody 😀
@katuska54 - vsetko vyssie ako 1:250 je podla mna v poriadku 🙂 Fiha inak 1;100000 som ani nevedela, ze taka mierka az je... my mame nejako 1:5800.. kazdopadne ideme na organovy ultrazvuk v 22.tyzdni ( v 20.na morfologicky) a tam uvidia vsetko... inak pri malom sme mali riziko razstepu 1:2400, nikto nic nevidel a rastep na chrbatiku (sice mierny), ale mal... stale je to len predpokladana pravdepodobnost, nie diagnoza...
@elen34 jeee tak ty ides uz teraz? ja neviem kedy s tam dostanem,lebo len dnes ma prepustili z centra k mojmu gyn. takze k nemu sa idem hlasit v pondelok a uvidim,kedy mi da termin na poradnu. a este neviem kam ma posle na ten morfo 😒 dufam,ze to do toho 20tt stihnem...uz chceme kupit kocik 😀
@katuska54 presne ako si pisala,stale si hovor,ze babatko je zdrave ako ryba a rastie ako z vody..... ja kazdy den pred spanim ked si hladim brusko,tak dakujem tomu hore,ze mam v brusku zdrave babatko...... my sme tiez dlho cakali na nasho drobca vyse 4rokov a je to nase prve dietatko........ Ja som odmietla tripple testy,nemienim sa stresovat,ale uzivat si to.... idem na morfol.ult. ale nic viac...... jem vsetko na co mam chut,aj grepy citrusy,vcera som zjedla skoro celu flasu palivych baranich rohov 😀 a tak fajne mi padlo..... asi zacinaju fungovat nejake chute,sice pomenej,ale predsa....ja si myslim,ze organizmus si pyta to co mu chyba.... vitaminy neberiem ziadne to som len do 3,mes.
@anjelicek26 aj mne sa ta hodnota zdala nejak divna,ale je to na papieri 😀 tak som rada,ze je to ok. uz sa tesim na ten morfologicky ultrazvuk,konecne uvidim bubuska 😀
@kavaapalma ja tiez jem vsetko naco mam chut..hlavne mandarinky,pomarance,banany...a to mi hovorili,ze citrusy sa v tehu nesmu jest...zatial mi nic nieje,tak to papkam 🙂 iba maso mi nejak prestalo chutit..jedla by som len zeleninu 😉
@katuska54 no maso nejak nemusim ani ja......... zjem,ale raz za cas.......
dievky, leteli ste v tehotenstve? ja som prestala hned ako som otehotnela, len fakt budem a naozaj chcem ist nieco vybavit 23.1. do kodane, rano tam a vecer spat, ale mam trosku obavy.....
dneska se bublinka predvadi🙂 jak jsem se do ted musela soustredit ci to, co citim jsou pohyby, tak dneska jsem si 100% jista:D je to cim dale tim silnejsi a je to moc krasne🙂 a nejvice se hemzilo kdyz prisel do kanclu sef, asi citi, ze ho nemam v lasce tak ma stejny nazor 😎
dnes som zohnala šumivé bon pari, no parada, neviem sa ich nabažiť 😎
@delica takze tie tlaky, ze sa maternica zvacsuje, predpisala mi magnezium na uvolnenie. Mam sa setrit, a uz by ma vypisala, no dohodli sme sa, ze este tento tyzden pojdem do prace, zariadim si veci a potom 16.01. mam poradnu, tak ze ked budem citit tie tlaky, tak ma vypise. Dala mi ziadanku na morfologicky a 3D USG na ktory som objednana 15.01. a pozerala pohlavie, ze zatial to vyzera na dievcatkol, ale nemam to brat naisto, buduci tyzden sa to dozviem presne. Tripple testy dopadli dobre, tesim sa 🙂
kocky, kolko ste pribrali v minul. tehotenstvach ak ste druhorodicky, alebo tretorod.? Ja som cez prve tehot. pribrala 12kg, viem, ze je to individiualne. Som zvedava, kolko to bude teraz! Uz az je jar, az sa da lepsie hybat... ja som taky neposeda 🙂
@katkalubkova - 1.tehu z 45 - 57,5 a 2.tehu z 46,6 na 59,5 3.tehu zas 46,6 a kam sa dostaneme sa uvidiiii
@katkalubkova uz nech je aspon marec,lebo to pocasie a skoro tma nie je nic pre mna......tesim sa kazdemu novemu dnu,ale milujem jar...
@anjelicek26 takze celkom podobne 🙂, myslim ten prirastok na vahe, ja som inak normal tazsia 🙂 😀
ja som pri Terezke pribrala 8kg, ktore som nechala v porodnici a potom som este schudla 😎 😎 😎 ale ako zacala Terezka chodit, tak moj pohyb sa obmedzil a zas som pribrala 😠 😠 😠 😠 tak teraz verim, ze nepriberiem vela a podari sa mi schudnut a aj viac 😉 😉 😉
@katkalubkova Tak ja som počas prvého tehulkovania pribrala 15 kg, pri druhom 9.A teraz sa tiež pekne rozrastám 😵
Na moju výšku alebo skôr nížku 156 cm to bolo dosť.Manžel sa mi smial, že vyzerám ako vyhadzovač (SBS) 😀
Ahojte kočky, prosím Vás o radu, keďže mám bolesti v podbrušku -celý deň, pri pohybe, tak mi doktorka povedala, že mám brať magnézium, lenže nepovedala mi, že v akom množstve, lebo šumivé sú 250mg a ten tabletkový mám 500mg. Ale zistila som, že pri šumivom mi vobec bolesti neprechádzajú, ale pri tbl. áno. A samozrejme by som nerada prekročila dávku 😒
tak ja som prave dojedla asik kilo mandariniek ked musiš tak musiš 😎
od dnes citim pohyby už aj cez den to som si nemohla ani v klude prečitať časopis stale sa tam vrtelo normalbne som rozmyšlala či mam čitať nahlas asik bolo zvedave 🙂
@katkatara jeej normalne mam radosť ked tu prispievaju aj tretorodičky myslim že okrem mna , anjelicek26 a teba tu nieje baba kora čaka tretie ak sa mylim ospravedlnujem sa . ty maš ake stare deturence
@katkalubkova ale asi aj vyssia xixi Ja mam len 153 cm 😉
@jesika26 ja viem tiez tak kazdych 12 hodin . Predavkujes sa od 8 tabliet na den vyssie 😉
@neposedna tak toto meno sa mi zdalo ešte trošku známe z januároviek 2011 - chodila som do tej diskusie, keď som mala čas a teraz to vyzerá, že opäť budeme mať takmer rovnako staré deti - som v 16tt a večer sem-tam nakuknem aj do tejto diskusie a porovnávam problémy a skúsenosti ... 🙂 takže vás všetky dievčatá zdravím a pekné tehuľkovanie prajem 😅

@delica dakujem 🙂 nie,este neviem co cakame...nebolo vidno...ale sme moooc zvedavy co to bude,lebo uz chceme kupit kocik a zacat s vybavou 🙂